Förmiddagen

Det  vart ett snabb visit hemma hos Ankan och lilla Aimee... Sååå underbart söt hon e gullungen.. Tuwa pillar så gärna på henne och pussar..:) Hon sa till och me Aimee idag..  Emi sa hon.. Mammas duktiga tjeja..

Efter det bar det av till trädgårdstorget där ja köpte en bollkryss i lilaton och även lite nya ampelväxer till framsidan.. Sen tog vi en lunch på pasta resturagen och medans Mogge åkte och leta p-plats så va ja snabb och springa in på Polarn o. Pyret... Vill köpa hela butiken... Men idag köpte ja bara det som vi va tvugna att ha.. Ett part vantar.. Fingervantar.. :) Nya strumpor och även en märk penna...

När hon fick på sig sina nya fingervantar va hon såå stolt och viftade med fingrara.. Såå underbart go hon e sessan.. :)

Nu är det lite pyssel som gäller innan vi beger oss av till Familj Nyhlén/ Eriksson..



Sådana vantar fick hon, fina va ?



Likadana strumpor som hon redan har, dom enda strumporna som e bra...



Märkpennan så ja kan märka alla Tuwis saker inför dagis b.la



Grattis

Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Nettans födelsedag!
Hurra hurra hurra!
Hurra hurra hurra!


Grattis Nettan på födelsedagen

Önskar

Tuwis, Fia & Mogge



Nettan & Ellie på Midsommar



Villervalla

Fredag idag redan, shit vad veckora springer förbi en och man hinner knappr reagera.. Sjukt.. På Måndag börjar Mogge jobba igen.. 4 veckor semester bara rusade förbi.. Och vad har man hunnit göra.. Jooo en helt underbar vecka i Dalarna, Kolmården, och sen bara tagit det lugnt och sedan Liseberg i höst..

Igår så beställde jag lite mössor till Tuwis från Villevalla, älskar verkligen deras kläder :) Kommr bild nedan på ad j beställde..

Ikväll ska vi till Maspelasa och grilla hos Mia, Jimmy och Leo.. Mys.. :)

Nää nu upp och äta frkost magen kurrar...

Bye Bye








Dom va väl fina.. ?? Eller ska oxå nu i dagarna beställa ett fleece fodrat regnställ från Didrikssons... Men färgen: Orchid Dots .. Älskar den.. :) KÖper den från UTEUNGAR



Blir att ha till dagis.. :) Kalas bra.. !




Torsdag

Denna torsdag har vart lugn och skön.. Ja och Tuwis gick ut och lekte redan vid ca 10 imorse.. Det va ju såå himla skönt ute.. Efter ett tag så kom grannen ut och lilla Nattis.. Så fort Tuwis hörde Nattis så släppte hon allt och bara sprang dit.. Nattis har blivit en magnet till Tuwis.. :) Hihihihi Dom är så söta även att det är 1,5 år ca i års ålderskillnad  så har dom skoj i hop.. Dom går och äter vinbär och busar för fullt så skoj och ses..

Vid lunch så begav vi oss till Torby ja och Tuwis.. Mogge skulle tvätta bilen så ja & Tuwis passa på att strosa runt sj på IKANO/IKEA... En mysig mamma & dotter timme... Hittade inte så mycket.. Men en Body till dagis och ett par toffsar.. Jag är lite emot toffsar som har djur, frukter, nallar och skit på... Jag tycker att det är sååååååå fult... Usch.. Men båda Tuwas toffsar sprack när vi va inne på IKEA och ja va tvungen att hitta nya toffsar men hittade inte nånstans sådanan gummitoffsar små som hon har hemma så det enda ja hittade va små toffsar med djur på.. Nyckelpigor.. Det tog i mot att betala för dom och ännu mer att sätta upp det på henne.. Men va ska ja göra.. Håret bara hängde i ögonen.. Så det vart dom... Ja sa det till Mogge sen när ja kom hem, detta är DAGIS toffsar.. hahahah Va löjlig ja e men ja tycker att det är så rymt fuuuuul.. usch.. Men passar bra till dagis.. :)

Nu sover våran prinsessa och vi tittar på Sommar med Erst... Kalas bra..

Imorrn blir det att åka ut till Familj Nyhlén/Eriksson.. Och grilla på kvällen.. Mysss Ska bli skoj och se dom igen och lilla Leo och magen på mia samt se om det hänt nått på huset.. :) hihihihi

Nu ska ja softa.. :)



Dom fula toffsarna.. :)


Fin body från Lindex



Kolmården

Ja idag så skulle vi ju igentligen till Gränna,, Men vi kände att det va inte så skoj. Vi skulle ha en dag med Pappa och Gun... Så vi bestämde att vi tar tropicarium på Kolmården.. Vi begav oss hemmifrån vid halv 12 ca.. Och resan dir gick kalas fram tills det va ca 1 km kvar då vart det kö... Shit va folk det va... Ingen bra dag att åka dit på.. Men Men Vi parkerade i ett surhål det bara spann och spann för däcken.. :) Hihihi

Väl där så sa vi att det skulle va ska och totta på Delfin showen... För gå hela Kolmården runt pallade vi inte i denna värme och allt detta folk.. Så vi löste en biljett till Entrén och sedan så åkte vi linbana upp till hotellet... Shit va högdt det va.. ihihii Tuwis åkte me Pappa och gun så tog ja och Mogge vagnen ... Vagnarna är ju inte å stora så vi kunde åka alla i en.. Men det gick bra.. Vi åkte efter dom så Tuwa stog upp och sa tydligen Mamma & Pappa och vinkade till oss.. SÅå himla go hon e min lilla prinsessa... När vi väl kom fram så va det ju en himlans brant backe.. Men inte lika stor som den i början .. puuh.. Ja bara Tuwis en liten bit utav den och vart helt slut sen fick pappa ta över... :) Hihihihi VI började med att ta en fika och det va fullt vart man än tittade.. Men vi hitta en liten gräs fläck där vi slog oss ner.. Och gott va det me kaffe... Sen så gick vi och tittade så sälarna och pigvinerna.. ihih Det tycket Tuttis va skoj.. Vi kollade runt lite medans nästa delfinshow skulle börja.. kl. 16.. Redan kl. 15 så va vi tvugna att börja köa för att komma in till Delfinariet och se showen så bytts av lite olika hela tiden så inte alla behövde stå och trängas och det skulle inte va speciell skoj för nuttan.. Undertiden vi köade så lekte hon i vatten.. Och vi va nere i Lagunen och tittade på Delfinerna.. Det älskade hon verkligen..

DelfinShowen va ju gjord av Markolio.. Och det va skit skoj och se... Mycket skoj dom kan göra.. Dom är ju så duktiga... Och vilka djur så häftigt... Men delfinskötare måste ju va ett drömjobb eller hur??
Under hela föreställningen så satt Tuwis stilla och klappade händerna.. Hon är så dukigt,, Vi blir så stolta.. :)

När den va slut så tog vi linbanan tillbaka och gick och åt, alla va hungriga.. Sen vart det tropicarium... hihihi Lika skoj varje gång kan ja lova..  Hajarna va fränast som vanligt. och aporna.. Är ju såå söta.. :)

Kl 19 hoppade vi in i bilarna och färden begav sig hemmåt igen... Tuwa slockana som en stock i bilen och det hade vi me velat.. Jobbigt och gå där uppe.. Får se om vi tar Hela kolm¨ården senare i höst eller om det blr i vår ist.. För vi ska ju till Liseberg me nu i höst i början av september så vi får se.. :)

Nää nu ska ja dricka lite Grönt Thé och sätta mig framför Tv:n


Bilderna som kommer här nere är lånade för ja glömde såklart kameran, klant arsel:













Smultronstället

Ja det vart så,, vi begav oss till Söderköping och till smultronstället... Tuwa somnade på vägen dit och vaknade lagom när vi va framme.. :) När vi kom fram så va det dax för lunch så vi stannade tll på nån resturang när i tog en varsin dagens och Tuwa fick pankakor barn meny.. Efter det så begav vi oss till Outlet 210... Fanns en del hittade skor till Mogge men tyvärr så fanns det bara i försmå stl.. Typiskt.. Tuwis vart lite pipplig där inne så vi sa att vi får åka dit utan henne nång gång eller om hon är trött.. :) För nu när hon går så vill hon ju inte göra annat och det är inte så lätt och låta henne springa omkring inne i en burik där det är fullt med folk.. Men Men vi fick iaf se vad som fanns... sen så begav vi oss ner till city och in bland allt folk.. shit va folk det va.. det va massa markander och stånd överallt.. Och in till sj smultronstället kom vi aldrig det va sådan himla lååååååååång kö så det skulle inte gå med Snuttisen... Så vi ställde oss i kön brevid där det är bägare och vofflor.. SÅ vi tre delande på en " Big Boss" Trodde inte att det skulle va så mäktig och stor som det va vi slänge halva... Men det vi åt va gott.. Tuwis fick sjklart smaka lite.. Lakrits är mumma.. Nu undrar nu säker hur kan hon äta glass om är laktosintlerant men ja har köpt mirakel piller som hjälper till och som hjälper och det funkar.. :) Värt varenda krona kan ja lova... Vart inget dålig i magen.. SÅååå skönt och et va gott me glass har ja inte ätit på hela sommaren.. Joo is glass men inte samma sak...

Imorrn är tanken att vi åker till gränna men vi får se, det har änt lite saker här..

Nää nu ska ja krypa upp i min mans famn och bara njuta av honom...

Jag älskar verkligen denna karl över hela mitt hjärta!!! Finns ingen som du...





Finaste :)
Mamma Älskar Dig Massor



Ha Ha Ha Snyggo..



Mor & Dotter

Såå vackra.. :)



Tisdag

Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra pga vädret... Hade ju tänkt att åka till söderköping och till Smultronstället.. Men vi får se..Inte så himla skoj och sitta där och äta gass om det är regn.. Eller hur??

Kollade ju igår kväll på ne film " Motstånd" Ja somnade efter 30 min ungefär,,, rolig flickvänn va.. hahahha Men Mogge kollade klat på den och han tyckte den va så där... Men skulle vilja se hela..:) Ja tyckte iaf att det va bra dom få minuterna ja såg..  Får se om vi hyr den..


28:e och ingen lön på kontot fortfarande, det är ju inte sant alltså,,, Och vuxna människor som inte ens vågar svara i telefonen...   Men tur att FSK är punktliga med FP... Hihihihi




Tuwa har nu börjat klättra, klättrar upp på allt, och fort går det.. Verkar som hon inte gjor annat... Är glad att det har dröjt så länge innan hon kommit på att man kan klättre.. :) Skönt!!

Ja nu är det bara två veckor kvar tills Tuwis börjar på dagis och ja i skolan, känns i magen kan ja lova.. Ett så stort steg.. Ja ska bli skolflicka igen.. hahhah Och nån annan ska uppfostra mitt barn.. Dom på dagis kommer ju träffa henne oftare än vad vi föräldrar gör eller hur.. Men som tur e så har vi så mycket föräldrar dagr kvar så Mogge ska va ledig varje måndag lr fredag ända tills hon är 2 år.. Vill helst inte ha henne heltid på dagis.. Sen så får vi se hur mitt schema ligger om ja kasnke kan ha henne hemma nån dag då och då me bara det inte går ut över mina studier.. Men ja kommer troligtvis bara läsa 4 ämnen denna termin så det ser rätt ljust ut.. :)
Känner mig verkligen sporrad till att börja plugga igen.. Vet ju nu vad det är ja vill göra med mitt liv.. Hjälpa barn... Jobba på barnavd på US... Skulle va dröm.. Eller på Neo.. Där skulle ja älska att hamna.. :) Vå får se vart framtiden för mig.. Håll tummarna för att ja klarar det.. !!

Nää nu ska vi se om vi akn ta ett beslut här hemma över vad vi ska göra.. Me imorrn blir det iaf gränna.. :)

Ha en toppen tisdag..


Lite shopping vart det.. :)

Ja idag så begav vi oss ner till toenby och ja kan säga att vi va inte ensamna.. :) Dumt och tro det .... hihihihi
Först så tog vi Coop där vi inhandlade ett par "dagis" tofflor till Tuwis ist för strumpr eller hon kan ju ha strumpr i me om hon vill men så slipper man tänka på att hon ska ha halkisar på sig dagligen... Men kom på när vi kom hem att vi skulle ha tagit 2 st så det blir nog att åka förbi en sväng imorrn me och bara handla ett par sådana.. :) När vi kom hem så satte vi på henne tofflorna och hon älskade dom.. hihihi Skönt...

Vart en snabb sväng på IKANO me.. och herregud va folk det va märktes att det va löning kan ja lova... Vi va ju bara ute efter "dagis" kläder till snuttan fanns inte så mycket som vi gillade tog sådant som va lite halv billigt ska ju bara ha det på dagis.. Men sen så är ju ja pipplig me vad hon har på sig.. Kanske ni vet ni som känner mig.. Hon  går inte i vad som helst eller ilka färger som helst.. :P Men hoppas ja kommer sätta på henne dessa kläder vi köpte idag.... hihihi Vi får väl se.. :) Eller det ja tvivlar lite för är t-shirten... Vet inte om ja kommer använda den, gillade den inte speciellt mycket men men den kostade 20:- inte hela världen.. Men vi ska även till Polarn o. pyret i vecka och inköpa lite saker me som strumpr, vantar, mössa, byxor och lite mer.. Såå en helt nu "dagis" garderob kommer det bli.. hihihi Och måste hitta ett fleece fodrat regnställ vill ha ett " Didrickssons" får se om vi hittar nått..

efter lite kläd köå vart det att stor handla på Maxi, usch så tråkigt och dyrt det bir jämt.. :) Men mm va gott det är att ha mat på bordet varje dag... Det viktigtaste...

På sen em/kvällen så va vi ute och busa på gårn och rensade ogräs i rabatterna samt mellan plattorna så tuwis var ritkigt trött... Hon älskar verkligen att va ute och busa och gunga!! :) Busa med Shiva är oxå en favorit.. hihihi

Näää nu ska vi titta på en film Motståd heter den.. Hoppas den är bra..

Imorrn bär det av till söderköping och smultronstället,, mumma.. :D


Tofflorna


Mjukis byxor från H&M


T-shirt från Kappahl


Mys byxor från Kappahl




Inrednings Party

Som som vill är hjärtligt välkomna hem till oss på

Heminredningsparty

Kvällen kommer innehålla massa tips och ideér och en del inhandling kanske av ny heminredning. låter väl trevligt??

När: Torsdagen 6:e Augusti Kl: 18.00


Vart: Hemma hos mig ( Ni som inte vet vart ja bor skicka en kommentar så svarar ja)


Hoppas att så många så möjlig vill komma, hör av så så fort som möjlig om ni kan komma mna vänner..



" Bild är lånad"




Måndag idag igen

Ja igår skulle ja ha lgit in ett inlägg men ja hade ingen ork, va såå himla trött.. :)

Igår så hände det inte mycket på dagen, vi va ute och lekte och hade det skönt sövde Tuwis på balkongen i vagnen och ja och Mogge la och och laddade batterierna me.. Såå skönt.. :) Vid 15 hoppade vi in i duschen och förberede oss inför kvällen.. Hade knapp nån aning om vad ja skulle ha på mig men det rede ut sig till slut.. Hade den nya tunikan ja beställde från H&M för ett tag sedan .. Som ha inte hade nån passande BH till tyvärr.. Sär det när bobisarna är större efter graviditeten.. Ingen av mina gamla bachelette STAVAS?????? passar som ja hade tänka att haft.. Men Men ja fick vika ihop dom.. hahahahahahah Skämt åsido... Men Mogge va riktigt stilig och lika snygg som vanlig i skjorta.. Älskar när han ha skjorta.. riktigt läckert.. :P  Tuwis va super söt hon me så klart.. Hon hade på sig sin Rosa Polarn o. Pyret klänning och rosa spet leggings och vida skinn sandaler... Mammas sockertopp.. :)

Vi hämtade upp Pata.P hemma hos han vid 17.15.. Han va stilig me i skjorta och allt.. :) hihihi Väl framme va folk det va... hihih Annies släkt är ju norsk.. Och ja älskar Norska det är så läckert så ja satt och  njöt av att höra norska.. Va sjuk ja e.. hhihihihi Dopet va jätte fint... Och lilla Elliot va så duktig.. Grät lite i slutet men ingen fara inte som Tuwis gjorde på hennes dop.. :) hihihih Dom fick massa fina presenter... Elliot fick ju en dalahäst av oss som det stod Dopminne på och Elliot och sedan våra namn oxå... Och ja tror att dom vart glada.. :)

Vi va hemma igen vid ca 21.00 då va det bara att slänga Tuwis i säng och varva ner lite och sedan sängen... Sovit som ett barn i natt sååå trött.. :)

PS: Glömde ju kameran pucko fia så fick ju inga kort tyvärr, men kan kanske få några av Annie? :D



Idag händer det inte mycket heller, riksbyggen ska komma och titta på våran Toa och det blir att åka och handla lite dagis saker och mat senare ... Vill köpa/ha en Hello Kitty väska till Tuwis som hon kan ha till dagis nån som vet vrt man köper nån till ett vettigt pris..?? Dom ja hittar är så hmla dyra.. 400-500:- Inte värt eller hur??

Näähe. hoppa in i duschen nästa...

Ha en toppen måndag



Söndag 26 Juli 2009

Jaha då va det söndag redan, herregud vad dagarna bara springer förbi och man har inte kunnat njuta så speciellt mycket heller , skit sommar rent ut sagt... vi hade så mycket planer som vi skulle göra på Mogges semester men det är knappt nån som är uppfylld... Tråkigt.. Men vi fick iaf en underbar vecka i dalarna och det tackar vi för... :) Bättre kunde det inte ha blivit..

Igår kväll så kom Pappa & Gun förbi vi grillade och kollade på film, super trevligt!!! Ja som inte kan äta vanlig sås fick göra special sås till mig,, Och gott va det.. .. hihi ibland lyckas man..

Ja söndag idag och dagen kommer bestå av utelek fram till 15.00 ca så ska vi börja göra iordning oss för Elliots dop... Ja ska stryka Mogges skjorta och överhuvudtaget hitta nått ja kan ha på mig samt Tuwis.. Men det reder väl ut sig det me... Hoppas ja så vi ser ut som folk vi me.. hihihihi Ska hämta upp Pata. P vid 17.15 hemma hos honom... sen vidare till Stjärnorps kyrka.. hihih Hoppas Tuwis sitter stilla och är någonlunda tyst.. :) Och hoppas verkligen att dom blir glada för presenten.. hihihihhi


Ja imorgon Måndag och vi ska få lön eller ja får det iaf men so vanlig så får inte Mogge någon.. Det där jävla företaget.. Det är sjukt.. 3:e gngen nu det är så här att han inte får nån lön i tid.. Och han ringer till dom men dom vägrar svara.. Ska man ha ett företag då eller?? Om man inte vågar svara i telefonen när ens anställd ringer och när man inte kan betala ut lön som det ska va... ??? Eller vad tycker ni.. Så denna vecka kommer vi väl säkerligen inte heller kunna göra nått.. Tis- Ons ska mogge lägga klinkers på pappas altan sen så tänkte vi åka till gränna en sväng till söderköping ( smultronstället) och till och me kasnke en tripp till sthlm.. Kolla hur Milla bor kanske.. :) Men vi får se om han får nån lön överhuvudtaget..


Ja Ja nu ska ja göra iordning mig för att gå ut och leka med snuttisen som för tillfället kollar på Puh.. hhihi

Ha en toppen Söndag..


Tuwis badar i orsa sjön..



Gårdagen

Ja jag vet att ja sa att ja skulle lägga in bilder igår från gårdagen men ja somnade och det vart lite sent.. :)

Idag så ska vi ut till träskäng Mogge ska börja med altanen och han ska klippa sig av min bror.. hhihih Det kommer bli skoj och se.. Min syster som klipper oss vanligtvis hade inte tid nu innan söndag när vi ska på dopen och han kan ju inte gå i skjirta och keps, eller hur?? Så då får i hitta på nått annat.. Och gå til en annan frisör som är svindyrt nää tack.. :) Så robin blir frisör idag..

Men här kommer dom:


Klättrar i trädet.. :)


Mamma & Tuwa åker linbana




Pappa Leker


Åka rutschkana är skoj


Titt ut


Gungeli gung


Näää nu dax att dra... Ha en toppen lördag så höres vi ikväll






Förmiddagen

Nu på förmiddagen så begav vi oss ut, hela familjen Kjellberg/Behrendtz... Även att det blåste storm men det är ändå varmt.. :)

Målet va att gå upp till affären och handla lite frukt och även det vi ska äta till Lunch idag.. Är ju så svårt och veta vad man ska äta när ja nu har blivit jätte känslig mot laktos.. Allt finns inte laktosfritt.. Ja använder ofta dessa cream frescher med smak på i mat men i laktosfritt finns det bara naturell.. Och det är lite tråkigt men tror ja har hittat en god krydda nu som ja kanske kan få till det iaf... " Ört Aromat" Hållar tummarna för den.. :)

Ja vägen upp till affären vart lång Tuwa gick hela vägen själv i stort sätt... Duktig flicka.. Vi stannade nog vi varje lekplats och lekte lite.. Skoj va det.. :) Hihihihi Hade ju tyvärr glömt kameran men tur att ja had eme mig mobilen.. Så kort kommer det i kväll det lovar ja.. :) hihiihhih Skojiga kort.. Tuwa åkte linbana.. HaHaHa Hon skrattade så högt.!!

JaJa Nu tjatar Mogge här att ja ska laga mat, min kära vän Milla kommer och ska äta med oss.. Hon är nere i linkan och hälsar på.. bor ju förtillfället i sthlm.. Såå passa på och träffa henne när hon e här.. Saknar henne MASSOR!!!

Nu blir det pasta och pastasås hemma gjord...




Rekomenderad

Vaknade imorse och kollade mailen som vanlig och såg en komentar på bloggen.. :) Lika skoj som vanligt och få komentarer..

Öppnade och såg detta: 

Föräldrabloggar  
Hej!
Idag är du rekommenderad blogg hos på föräldrabloggar!



HaHaHa Jag vart över lycklig kan ja lova... :)





Gå in och kolla: Föräldrarbloggar

Följ bloggerskan och mamman Sofia i hennes vardagliv som mamma till lilla Tuwa. En blogg som är välskriven med mycket familjebilder och underhållande aktiviteter. Tuwa är 1,5 år och Sofia och maken har varit gifta i 6 år enligt mätarna på bloggen. En charmig blogg som behöver lite uppmärksamhet känner vi.






Såå himla glad jag blev är, känns verkligen som min blogg gör lite nytta iaf.. Och hoppas att jag får fler läsare...

Jag lovar att uppdatera iaf 1-2 ggr om dagen mins och som vanligt har ja massa bilder:)


TUSEN TACK FÖRÄLDRARBLOGGEN




Mamma 42 år

Idag fyller min mamma och Tuwas Mormor år..

Grattis Mamma/Mormor

På din 42 års dag.. *ler*

Pussar & Kramar

Tuwis, Fia & Mogge


* Ses senare i em...






En dag i berg

Idag så bestämde till vi oss för att åka ut till Berg och bara ha en mysig familje dag,, Och den vart lyckad må ja säga... :)
Vi packade ner fika och lite mellis till Tuwis, filt och tidningar och lite leksaker till Tuwa.. Och satte oss i solen vid  dom nedre slussarna i berg och bara myste.. Tuwa sov när vi kom dit och sov i ca 30 min när vi väl hade satt oss så jag och Mogge hann ha lite egen tid me.. Väl behövligt.. Såå himla mysigt.. Tuwis vaknade med ett leende på läpparna och såg alla båtar som slussade och älskade det... Såå skoj... Efter ca 2,5 h så gick vi upp till kiosken som Mias mamma äger och träffade och pratade lite och passade på att titta på djuren.. Tuwa vart lite rädd för hästen när hon skulle klappa den.. Men det gick bra inga tårar kom iaf.. Vattnen va mer intressant, att kasta stenar i vattnen och det säger plupp det är det nya för henne.. :)

Bilder från dagen;









Mina Tankar finns hos dig

Idag går alla min tänkar och känslor till min älskade vän...
Och tänder ljus för dig och din familj

Finns här för dig dygnet runt gumman, tveka inte att ringa...

Kan inte förklara med ord hur mycket jag lider med dig...

Love Ya

Pussar & Kramar

Fia med familj
















Vill inte nämna namn men du vet vem du e...

Tappat

Ja jag känner inget sug längre av att blogga, vet inte vad som har hänt... Brukar längta tills jag får sätta mig och blogga lite.. Hmmm måste bli ändring på eller hur??

Ja idag har vi inte gjort så mycket när vi vaknade så stog det som spö ibacken.. Skit väder,, Vart att vi va inne på fm och över lunchen.. Tuwa somnade vid 13 ca lagom när lucnhen va klar... Idag vart det makaroner och korvstroganoff till lunch helt laktosfri.. Och det vart riktigt gott... :) Till och med Mogge gillade det... Ett gott tecken!!!

Efter det så gjorde vi iordnign oss och begav oss till pickhult för att lämna tillbaka kylväskan vi lånade av mogges mormor och morfar och lånade en häft pistol.. Och så hälsade vi på Annie, Nettan och Elliot... Herregud vad lill killen växer.. Va inte länge sedan vi träffade dom veckan inna dalarna och det har bara sagt pang så har han blivit stor... Lika söt som alltid.. Och tycker faktiskt att han blir likar och likare Annie.. :) Men det va skoj och se dom igen... Ses på söndag me.. :P

Efter det hem och laga lite med vart Taco, lat mat... Men gott va det... Men ca 1 h efter så vart Mogge dålig i magen och nu på kvällen jag.. Hmm undra om det va tacosåsen som har stått i kylskåpet sedan vecka innan dalarna... Om det va den som va dålig även att det stod utångsdatum 2010 och den smakade helt ok.. Men nått måste det ha vart.. När båda två va tvugna att ha en besök på toan... Konstigt..!!!

Idag fick ja mitt linne ja beställde från H&M som ja ska ha på dopet och det vart kalas snyggt, vi beställde en vit tajt skjorta till Mogge me men den vart lite väl tajt, Han är ju så himla bred över ryggen så det är sällan tröjor och skjortor passar klockrent... Lite tråkigt så nu måste vi leta efter nått nytt till honom.. Hmm frågan är bara vart och vad!! Förslag??

PS. Fick igår svart på Tuwis EEG och det va Normalt!!!! Tack och lov...



Imorrn så händer de väl inte heller mycket, hoppas på att vädret blir bättre, vill ha soool igen,, Känns som denna sommar kommer regna bort.. Och regnet kan oxå ta med sig denna jäkla otäcka svininfluensan... Usch.. va otäckt det är.. Jag är livrädd att vi ska råka ut för den, eller nån i min närhet... Jag är lite väl nervös för det men kan inte roför det...Sedan ja fick barn så har jag blivit mer rädd för att som kan hända,, Innan ja hade barn så va ja rädd för döden men nu är ja livrädd, rädd för allt som kan skada min familj, släkt och vänner... Det skulle ta kol på mig,,, Det värsta som kan hända tror ja!!!
Usch.. Mogge tycker jag är knäpp, ja spritar mina & Tuwas händer regelbundet,,Tar inte på offentliga saker,, Idag va ja tvungen att handla lite grönsaker , drog av påsen med armen ist för handen och sådana saker.. Är ja knäpp eller??? Kan ja skydda mig/oss för det???

Ja Ja ska nanna kudden nu...

Natti





16 månader

Grattis  våran Älskade Tuwis

som i dag den 20 Juli blir

16 Månader...


Shit vad tiden går fort...

Vi ÄLSKAR dig över allt annat,
Kommer alltid finnas här för dig
Du är vårat allt

Massa Pussar & Kramar
Önskar
Mamma & Pappa




Tuwa på Rhapsody In rock
14 Juli 2009




Hemma igen..

Ja nu är vi hemma igen,, usch va tråkigt det känns...

Vi vaknada vid halv 9 imorse upp och äta frukost och packa in det sista städa av stugan och sedan va vi väg vid ca halv 11 tror j,, Stannade i affärn handlade lite och pantade alla flskaskor som vi drukit ur under veckan.. :)

Tuwa somnade redan igen när vi hade åkt ca 5 min och sov halvvägs till Hällefors.... Inget gnäll eller sådant.. Hon ör ni van att åka bil massor... Bara man busar lite och underhåller henne så är hon su duktig... Mammas tjeja... Man blir så stolt över henne...  Vi stannade första gången och sträkte på benen i hällefors tog en kaffe sen bar det vidare och ett stopp till i Örebro där vi åt.. Är så tråkigt och va lakosintolerant finns inte mycket man kan äte ute.. Men det går bra iaf.. Tycker inte att det är värt att få ont i megen och må dåligt för att man ska äta ute.. Det är dumt eller hur?

När vi väl kom hem så vart shiva glad över att se oss,, vi packade upp allt slängde in en maskin med tvätt och åkte sedan och handlade.. Det va ju helt tomt i kylskåpet och skafferiet... Så en tripp till Maxi vart det... Kändes inte skoj och va där... Tyvärr... Man ska väl känna att det är skoj och kul och komma hem men inte vi... Vi hade gärna stannat minst en vecka till... Men vi får hoppas på att vi åker upp väldigt snart igen!!!

Ska lägga ifrån mig datorn nu och bara försla slumra lite...

Ha det toppen allihoppa: PS: Vad har hänt med alla mina läsare.. :) Ni blir färre oc färre skärpning...




Tuwa i björnparken igår lördag



Sibiriska Tigrar såg vi



Björnarna



Snygg va... Ha Ha Ha Ha



Mamma & Tuwa på stranden



Tuwis badar i sjön





Sista Natten

Japp då va det dax för sängen här uppe i dalarna.. :( Inget skoj..

Idag har vi vart på stranden och badat och solat och lekt sen upp och äta lunch och sedan bestämde vi oss för att åka upp till Grönklitt till björnparken...

Hade rätt stor förväntningar att få se Poolar World och Sibiriska Tigrar... Vi såg som men inte så som vi ville.. Tigrarna va inomhus i en liten "bur" om man kan sänga så,, Dom va rastlösa och ville bara komma ut.. Stackars Tigrar..
Isbjörnana somd t skulle va såg vi bara en.. Och han/hon låg bara och sov i skuggarn.. Det va alldeles för varmt för dom... Och självklart så såg vi massa brun björn men vet inte om det va värt dessa pengar för det.. Och vilka backar värre än kolmården kan ja lova er... Fyyy tusan.. Hade kramp i vaderna efter en backe..
Sen tog vi en fika där och sen vidare ner till stugan där vi då bestämde att vi skulle gå ut och äta så vi åt på Bowlinghallen här inne på campingen... Sen va det bara hem och sätta igång och packa lite igen.. Eller vi packade allt som skulle packas och in i bilarna.. Så det bara är att skura av golvet här och packa det allra sista.. :)
Får se om vi åker upp nästa år me, hoppas!! För det är underbart här uppe... Åk hit ni som inte vart här , ni kommer INTE ångra er kan ja lova!!!

Men denna vecka har gått så himla fort, vill verkligen inte åka hem.. Är blandade känslor här i stugan nu.. Men när vi väl kommer hem så har vi massa saker att göra vi ska på dop, mamma fyller på onsdag och ja ska på första mötet med SYO på skolan på fredag.. Så det finns och göra.. och vi ska ringa VC och höraom vaccin mot svininfluensan.. Vill verkligen INTE ha den... Usch!! Får mardrömmar om den kan ja säga.. Och att Tuwa ska slippa ha den... Den är hemsk,,t

Sov Gott..





 

sista dagen :(

Japp lördag redan, dagarna bara springer iväg. Inget skoj.. :) Ingen av oss vill hem igen...
Igår va det 28 grader här uppe och vi skulle åka till Glönklitt till björnparken men vi pallade inte i den värmen.. :) Och idag verkar det bli loika varmt så vi får se om det blir nån rodel bana.. :) Grabbarna vill ju åka

Som sagt sista dagen idag... puh va trålikigt... vill stanna minst en vecka till hä uppe.. Dalarna här helt fantastisk här uppe skulle man bo.... :)

Denna vecka har vi hunnit göra mass saker:
Vi har vart i Dalhalla kollar Rhapsody In Rock
Onsdagen så fyllde Emelie år
Torsdags så va vi i Nusnäs Dalahäst tillverkningen och Malung
Igår standen och Nusnäs
Idag kanske Rättvik och rodelbanan annars stranden hela dagen så man kan bättra på brännan lite,. :) Vill ja va brun och fin till Elliots dop nästa helg så nu måste ja präsa.. :) hihihiihih

Nää nu är frukosten klar och dax att gå ner till stranden pappa, gun & Tuwa är redan nere vi fick sovmorgon efter en lite knölig natt så det va super skönt.. :)



Tuwas dalahäst



Fin va?



Mamma & Tuwa klappar Tuppen



Tuwa ute i Nusnäs



Torsdag

igår så vart det en ordentlig åskskur och regn oväder,,, Men vi åkte iaf till Nusnäs,,, När vi väl kom dit så lyste solen och det va skönt .. :) Sova tittade sådant när dom sågade hästarna och målade dom.. Tyckte hon va skit skoj.. :) Hon va jätte duktig hela tiden även här ingen gnäll.. Hon tyckte det va jätte skoj..
Vi inhandlade en dalahäst till Tuwis en pastell färgad men vit i botten kommer bild... Och det blev även en till ****** ... :D Jag hittade även ett jätte fint tyg till Tuwas rum med rosa dalahästar och lite sådant dala inspirerat det va verkoigen jätte fint till och med Mogge tyckte det så det köpte vi 170:-/m eller Tuwa fick det av Pappa & Gun... Tack så jätte mycket.. :) 
Tuwa satt på dom stora dalahästarna och tuppen utanför, tuppen va inte lite skojig men men vi stod brevis och klappade tuppen iaf.. :)

Sen åkte vi hem och åt lite lunch och bestämmde oss för att åka en sväng till Malung, då dit bar det av på em vid 16 lr nått sådant.,. Det är rätt långt och åka här ifrån.. 8.3 mil... Så det tog nu närmare en timme.. Men vi tog ett varv där och Pappa & Gun åt mjukglass sen så åkte vi hem igen och grillade...

Idag så lyser solen och det är inte ett moln på himlen.. Det är såå skönt så idag ska vi ner till stranden eller om vi tar poolen för där är det varmare det är sådant som märks.. :) I em så ska vi till Glönklitt in på björnparken ska blir skit skoj.. :) Ser vi fram emot va några år sedan man va där.. Nu har dom ju fått till isbjörn, sibirisk tigrar och massa annat skoj...

Ha en toppen dag allihopa...

Snart kommer vi hem igen tyvärr, alla skulle vilja stanna en vecka till minst.. Men men får åka nån annanstans i sommar oxå...

Kommer biler från gårdagen:



Här målar hon dalahästar



Tuwa utanför dalahästtillverkningen



Ja & Tuwis klappar tuppen



Hela familjen



Nusnäs

Natten vart sen .. hihiihih Vi spelade kubb och kort ända fram till 1 i natt.. :) Hihihi Robin och Mogge hinkade i sig öl efter öl och vart kaxigare och kaxigare.. :) hihihihi Vilka stjärnor... :D Mogge han är ju såå himla rapp i käften så det är helt sjukt han slänger komentaren snabbare än ja jag vet inte vad... Och alla asgarvar... Det går inte att hålla sig för när ha n är på¨det humöret så är han såå himla rolig.. :) Och dryg vill säga.. HaHaHaHa När vi väl somnade sedan så vaknade Tuwis till, sövde om henne 3 ggr tror ja och sedan så orkade vi nte mer så då plockade vi över henne till oss.. Så hon fick sova mellan mamma & pappa inatt mys för i morse vaknade jag av att hon satt och pussade mig på munnen.. Kan man vakna till nått bättre.. ?? Nää va!! Det va helt underbart...

Solen lyser även dag och det är riktigt varmt och skönt.. :) Ska ta och sätta på mig bikinin innan kaffet...

Mogge och Tuwa är nere vid vattnet bakom våran stuga och matar ankorna.. hihi Mys pys!!!

Idag så ska vi åka til Nusnäs det ligger ca 20 min är i från, tll Dalahäst tillverkningen... Som ja skrivit tidigare så har jag nog vart där uppåt 15 gånger och sätt allt men i år så verkligen längtar jag efter att åka dit, ska bli så skoj och få köpa Tuwis första dala häst.. Och skriva hennes namn på och årtal.. :) Ser verkligen fram emot det.. Vi åker nog riunt lunch eller nått sådant..  OCh om det är uppehåll så tar vi nog oxå rodelbanan i rättvik... Ja åker inte men Pappa, Robin och Mogger tycker att det är skoj så då får vi titta på.. :) Köpa en gass eller nått..

Nää nu är det kaffe, ha en toppen dag..

Och Grattis Farmor som idag fyller 64 år... Hoppas kortet kom fram.. :) Ha en toppen födelsedag...



Pussar & Kramar










En dag i stugan

Idag så lös solen på oss när vi vaknade så vi bestämde att idag är vi bara i stugan och har det skönt.. :) Och så har det blivit.... Det har vart så himla varmt och skönt och mna har fått färg, skönt.. :) ser man frisk ut igen..!! Hihihihih

Tuwa trivs fortfarande som fisken i det blå... Gråter aldrig har ett leende på läpparna hela tiden... Vi bestämde oss för att gå ner till beatchen efter lunch och när vi hade firat Emelie som i dag fyller 22år Grattis Lilla syster.. :) hihihi Ja iaf men när vi väl skulle gå ner så såg ner mörkt ut på himlen men vi gick ner.. Och det va svinkallt i vattnet men Robin, Mogge och Pappa badade.. Brrrr ja badade benen...Tuwa badade inte heller det va aldelles för kallt för henne... Men gick längst stranden och doppade fötterna iaf.. Hihihhi Världens sötaste tjeja ... Och hon är min...

Annars så har det vart lugnt och skönt vi ska snart sätta igång grillen men tror det blir en kopp kaffe innan... :) Och hoppas på att det inte kommer mer regn så v kan ta en omgång kubb.. :) Slå grabbarna igen!!!

Imorrns så blir det en sväng till nusnäs dalahäst tillverkingen , ska bli super skoj även att man har vart där 15 ggr eller nått sådant.. Men Tuwa ska ju få sin första Rosa Dalahäst.. :) hihihihiih

Kommer lite kort från dagen..
 


Tuwis i sin Hello Kitty Pool


Äta melon är mumma... :)


Tuwis på stranden



Ja & Älsklingen vid vattnet...



Rhapsody In Rock

Ja vi kom i sista laget till parkeringen, vi brukar hänga på låset, men vi hann göra det vi skulle iaf,...
Bara känslan när man kliver inför entrén så är det en sådan känsla den är så grym... Man blir helt såld.. :) Dalhalla är sååå himla fantastiskt.. Ni som int har vart där ni måste åka dit ni kommer att älska det jag lovar.. :D
 
När vi kom in på omårdet så letade vi upp en bönk för att äta lite , mumma va det och det är nästan ett måste att äta innan för man blir hungrig... Konsertet är ju ca 3,5 h...
Jag köpte vykort och skickade skickade inte till alla men till släkt.. :) Hoppas att det kommer fram..

Konserten började kl. 20.00 och det vart ett bra drag direkt, Tuwa va så duktig hon hade ju rosa hörlurar på sig och ingen pritest överhuvudtaget.... Mammas duktiga flicka!!

Koserten började med en hyllning till Michel Jackson.. Och det va sååååå himla bra,, Jag fick tårar i ögonen.. Där skulle du vart me faster Madde.. :)  Sen vart det massa sång och dans... Dert va så himla bra denna gång...

Artisterna som va me va:

Nina Söderqvist
Sångaren i The Poodels
Lagalia Frazier
Pablo Sipeda
Jörgen Mörnbäck
Glen Hughes
Albert Lee
Och så va det nån mer norrman... :)

Men det va så himla bra... Är så stolt över min dotter.. Inget gnäll inget gråt bara göada miner hela tiden... Helt fanastiskt...


BIlder från kvällen:


Dalhalla från Entrén



Ja & Bror vid Dalhalla



Hela familjen



Gun & Tuwis vid scen



Tuwa med sina hörsel lurar



Michael Jackson Hyllningen
En del av den



The Poodels sångaren



Lagyala Frezer



Artisterna




Dalhalla på kvällen när showen är i gång.. I slutet





Hallå där..

Andra dagen i Dalarna.. :)

Skulle ha läggt en inlägg igår men nätet krånglade så det gick inte men lägger in det nu oxå.. :)
Ja vad gjorde vi igår... Jooo vi åkte in till Mora en sväng och gick på stan för vädret va inte på topp kan ja lova. Så vi åt lunch inne i Mora me.. Tuwa fick se sin första stora dala häst och hon satt på den.. Hon älskade det,. :) hihihii Vi httadeinte så mycket så det vart inte att handla nått, Emelie köpte iof en ny digitalkamera!! Efter två timmar på stan så gick vi till vasaloppets målgång och där tog vi kort såklart... :) Tuwa och mogge stog i målet.. :) Sen en sväng till stugan där alla behövde gå på Toa sen tog vi en sväng till Grönklitt och tittade på alla underbara hus och den fanastiska utsikten... Den utsikten slår allt kan ja lova er.. Den är helt otrolig.. Men det är svårt att få dt på kort... Men ja försökte iaf...

Idag så har vi sovit ganska länge Tuwa har knölat hela natten nästan.. halv 10 vaknade vi till liv,., Och klockan är nu 11.30 och dax för kaffe.. Tuwa och Morfar är nere vid vattnet och kastar kottar och tittar på fiskarna.. Det tycker doim är skit skoj ... annrs idag på dagen så händer det inte mhycket tänkte vi skulle ta en powerwalk in till orsa city och titta lite och handla en gladss kanske., Ja kan inte äta men dom andra senare sen kl 17 så drar vi till rättvik för att tilla på Rhapsody In Rock... hihih Ska bli skit skoj faktiskt.. Tredje året i rad.. Och vi vet att Tuwa kommer att älska det...

Måste bara meddela att Tuwa älskar och va här uppe i Dalarna... Hon är lycklig hela tiden.. Såå himla underbart och se.. :)
Dax att dricka kaffe så här kommer lite bilder från gårdagen.. :)
tiutta och njut.. :)



Tuwa på dalahästen på Mora torg



Tuwa framför skidlöparen i mora innan Vasaloppet målgång




Morrn

Godmorgon mina vänner.. :) Hoppas alla har sovit gott,,,

Tuwa somnade till slut igår men vaknade till när vi alla fick ett garvanfall här.. Hahaha

Jag och Mogge har legat på golvet på två tjocka madrasser inatt, mys... Ja satte själklart i tjocka täcket men Mogge skulle promt inte ha det utan skulle bara sova i påslakan Men imorse så fick ja på hälsning under mitt täcke.. En svin kall karl.. hihihi Så ja tror att han har lärt sig att inatt ska han ha tjockt täcke på sig..

Nu har vi ätit frukost och ska ta en kopp kaffe Mumma... Tuwa och morfar är ute och sparkar boll i det blöta gräset... Men Men är man på semster så ska mna va ute eller hur även vad det är för väder...
Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, eller hur.?? Ha Ha Ha Ha va ja lite roligt va,, Vuxenpoäng till mig...

Ha en toppen dag, antar att det är fint väder hemma i Linköping eller???



Tuwa utan för stugan nu på morgonen



På trappen in till stugan




Framme.. :)

Japp nu är vi framme,, Skulle ha skrivit ett inlägg i morse men han tyvärr inte,. Sorry... Klockan ringde vid 7 men ögonen va såå himla trötta så vi låg alla tre i sängen till ca 20 över.. Då va det bara att hoppa in u duschen med en raket fart.. Slänga i sig frukost... Men vi hann vi va till och me först där vi skulle samlas.. Bra där... Hihihihi

Resan gick jätte bra, Tuwa somnade efter ca 40 min och sov i ca 1 timme då vaknade av att vi stannade och skulle fika lite... Men då vart det fart på henne.. Hon va laddad till 100 för resan.. :) Sen så va hon vaken ända fram tills det va ca 1 h kvar... Vi stannade igen straxt innan.. I regnet.. För det har ju regnat hela resan.. Och det dåliga vädret har ju fortsatt när vi kom fram oxå..Skit väder..!!

Tuwa trivs som fisken i det blå här uppe, hon har vart ute hela tiden från det att vi kom fram även när det stod som spö i backen... Vi har tagit ett varv på campingen och Tuwa har hoppat i vatten pölar, lekt i lekparken och känt på vattnet.. Och det va svin kallt tyvärr.. Vill ju bada och jobba på brännan ju!.. :) Men det tro ja inte blir nått denna vecka.. Hmmm Man blir lite sedsen...

Har grillat korv och jag fick äta laktos fria korvar och dom va goda dom me, sojakorvar va det... Efter det att jag har slutat äta mjölk produkter så känns magen mycket bättre... Skönt.. Känner fortfarande varje gång jag äter att det bubblar massa i magen men det gör inte ont elletr jag behöver inte springa på toa så det är skönt ska ni veta!!!

Tuwa vill inte sova vi har försökt massa fått välling och så men icke hon är piggare än piggast!!

Jag har precis fått igång nätet här uppe så ja sitter i stugan med datorn i knät och en öl i handen.. Gott är det..

Imorrn vet vi inte va som händer, blir det piss väder som det ser ut att bli så får vi kanske åka in till Mora en sväng och kolla läget.. Vi får se!!!



Tuwa ska va me när Robin & Pappa spelar


Syster gör snygg pose..


Tuwa innan läggdax pröva sina stövlar

Nu ska ja spela lite kort.. :)
Höres imorrn...



Packat och klart..

Dagen har i största delen bestått av packning och kolla läget.. Mogge åkte imorse till ljungsbro och vaxade bilen,, En bra dag och göra det på när det står som spö i backen,, Hihihi Medans Mogge va borta så hade ja & Tuwis massa mys.. NE lååång och god frukost, lite tv mys,, Tuwa kollade på Puh då tog ja tillfälle att plocka fram alla kläder ja skulle ha med mig och allt annat me... När Tuwis skulle äta lunch så ville hon äta sj och självklart får hon det och hon va jätte duktig, åt nästan upp allt.. Mammas duktiga tjeja:. :) Efter lunch vart det mer bus och sen så va det dax att sova middag ja sätte på en film " P.S I love you... Förvånande??? Tuwa somnade ganska omgående men vaknade lika snabbt av att det ringde på dörrn.. Så det va bara att ta henne i famnen och gå ner då va det grannen som hade strömavbrott inne hos sig, men vi hade inte det här.. Hon vill ha hjälp av Mogge men han va inte hemma men skulle komma när som så ja bad henne haffa honom så fort han kom... Och det gjorde hon och det visade sig att den stora huvudsäkringen i elskåpet utanför hade gott.. Och det va tydligen inte första gången..Skumt... Men iaf sen va det ju lönsöst att få henne att somna om igen.. Då kom Mogge hem lagom så han myste och busade massor med henne tillslut så somnade hon i min famn och ja med tydligen... Skönt och sova lite... Mogge duschade ju så vad ska man göra... :)?

Efter lite sömn och mellis så va det Ikano som gällde, skulle köpa en födelsedagspresent till min syster Emelie som fyller åt på onsdag.. Och ja kan säga att vi va inte sj på IKANO det va massa folk.. Efter mycket spring så hittade vi två saker..

Sen hem och göra mat och bada Tuwis och packa resten... När Tuwis väl somnade så fick Mogge köra in bilen så nu är den packad och klar för av färd imorgon...
Hoppas bara att vädret ändrar sig.. Vill ha soool..

Men i morrn bitti så börjat redan 43,3 mil....

Nu ska ja krypa ner och mysa mycket med min älskade karl...

Ha en bra lördag kväll/natt..


Beyonce - I am / Sasha Fierce

Igår så fick ja den skivan ja verkligen har velat ha,,, Och den är såå himla bra bättre än vad ja kunnat ana...
Har inte förrut lyssnat på sådan musik men efter Hon gjorde If a was a boy så är ja sold kan ja säga... Älskar det...
Köp den och njut,,Hela skivan är grym....



CD 1:
1.If I were a boy
2.Halo
3.Disappear
4.Broken-hearted girl
5.Ave Maria
6.Satellites
CD 2:
7.Single ladies (Put a ring on it)
8.Radio
9.Diva
10.Sweet dreams
11.Video phone




Dan innan dagen.. :)

Idag känns det som om det vore en måndag.. Mogge åkte iväg tidigt imorse för att vaxa bilen... Bra väder för att göra det i va!!??? Ja Ja vi får väl se hur den ser ut senare..

Jag och Tuwa sitter i sängen och tittar på TV: Svampbob fyrkant... Tuwis sitter så snällt och bara tittar... Såå himla go.. :) 
Snart dax för frukost, magen kurrar som aldrig förr..

Igår kväll så började min mage igen, vi hade köpt lite godis och jag hade ju glömt redan att ja skulle äta helt laktos fritt nu i 1-2 veckor för att se om det är det som är felet med min mage... Ja åt en center bit och 5 st LincMilk från cloetta, vet ni vilka ja menar?? Och det va som att trycka på en knapp kan ja lova.. Den va toaletten mitt hem resten av kvällen... Det måste va det som är problemet.. Jag hade ätit helt laktos fritt hela dagen och mått bra i magen sen så gör ja bort mig och det får sota för ordentligt.. Den smärtan i magen är inte och leka med ska ni veta... Usch.. Men nu vet ja iag att ja är även jätte känslig mot choklad, inget skoj för ja älskar chocklad... Och hur lätt kommer det bli i dalarna att äta helt laktos frit,,, Ja måste fr ja vet hur dåligt ja mår när jag får i mig minsta lilla.. Vill inte utsätta mig för det igen... Önskar inte ens min värsta fiende detta,,, Har ja några vill säga.. :) hhihi Nää tror inte det eller,,, Hmmm!!!!!! :/

Jaha vad ska ja och Tuwa hitta på idag då.. :) Sådant som märks ja ska damsuga och skura iaf och packa klart allt...
Nää nu vill inte Tuwa sitta stilla längre så hon klättrade ner dax att göra frukost då..

Ha en toppen lördag

Kramar


Följ med bloglovin

Följ min blogg...
Följ länken/bilden..




Vi ses där oxå då.. eller???



Muminmuggar



Råkade komma in på en skit bra blogg genom bloglovin.se där det fanns massa intressanta och fina saker.. En Design & Inrednings blogg Inredningsbloggen och där hittade jag detta... Muminmuggar...
Såå himla fina ... Jag blev kär och kände en liten magnet som drog mig och helt plötsligt så kände ja lite köplust... Men fick beslut ångest.. Vill ju ha en av varje,.. Så dessa kommer på Min önskelista..  :)

Gå in  och kika på Muminmuggar.se





Bilen tagen från:
inredningsbloggen.blogg.se



Lilla Aimee

Idag har vi vart och gratulerat Ankan och Jocke till det lilla underverket och välkomnad lilla Aimee till världen.... När vi kom dit så va Tuwis lika blyg so vanligt men det går snabbt över,, Ankan känner hon ju igen nu.. Har ju setts ett par gånger och fler kommer det bli... Lilla Aimee låg i sin fina vagn och sov när vi kom..ÅÅÅÅÅÅ så liten hon va.. Tuwa ville titta och gungade på vagnen åt lilla tjejen.. :) Såå söt.. Tuwa va verkligen så där liten me.. Bara 90 gram tyngre och det är inte mycket...

Vi fick fika, kaffe och kaka me chocklad på och när vi stod i köket så fick Tuwa syn på banan och skulle promt ha...Här tigger hon till dig frukt från vem som helst.. :) hihihi Och så snäll som Ankan e så fick hon en och då va det en som vart glad och glömde helt plötsligt bort att hon va blyg. Sen efter det så va det full rulle... Tuwa fick saft och en kaka och hela hon va full av chocklad efter det..Hihihi Lagom när vi fikade så vaknade lillen till och ville komma upp... hihihih Såååå himla söt,,,

Ja fick hålla :D hihihihi Hon va så liten och luktade så gott.. Bebis... Tuwis vart inte avis hon skulle sitta hos Ankan när ja hade Aimee i knät.. Tuwa hjälpe Ankan att öppna paketen dom fick utav oss..
Dom fick:
  • Lilleskutt skallra
  • En " Övningsgår T-shirt"
  • Massa Gamla oanvända kläder från Tuwis,,,
Och jag hoppas det kommer till användning och det passar.,, :)

När jag höll lilla Aimee så bajade och pruttade hon en hel del kan ja lova... Och till slut så vart det fullt i blöjan men det märkte inte ja förrens jag fick det i handen.. Ha Ha Ha Ha Men man är så van när man har barn sjäv så det är inte ens äckligt eller konstigt..

Lilla Aimee blev hungrig efter en stund så då begav vi oss alla in till v-rummet och tittade på hahahah Sorry Ankan.. Tuwa va som en svans på dom.. Och Tuwa roade sig me att möblera om åt dom.. Dom har ett ljusfat och ljus på v-bordet och det flyttade Tuwa fram och tillbaka ut på bakongen .. HaHaHaHa det hade hon skoj me länge..

Grattis igen Angelica & Jocke
Till den lilla Underverket
Hon va så himla fin..
Bra jobbat.. :)










Nyheter..Jippi

Va inne på Kotteshoppenoch hittade dessa fina klänningar ... Nyheter!!!!
Från Mumin...



FInns massa fin så man blir helt tokig, gå in och ta en titt vett´ja...





Vill du har mer besökare??

Då är detta är bra tips... Gå in och titta och regestrera dig gratis.. :)





Fredag

Redan fredag, Mogge har haft semester i en hel vecka nu. och denna vecka har bara sprungit förbi.. Herregud bara 3 kvar... Och vad har man gjort inget.. Hmmm Men kan ju bero på vädret me.. Jäkla skit väder säger ja bra, vill ha SOOOOOL. och VÄRME... det inte så där jätte

Idag började dagen med att min älskade dotter ropade Mamma högre och högre tills ja vaknade och svarade.. Så satt i sängen och pekade på tv:n hon ville se Bompa.. :) hihihihi Så himla go.. Kan va goare..-Nej, kan ja lova!!! :)  Låg ett tag i sänge och tittade på Tv:n tills magen kurrade som tusan..Dax för frukost och vi vart så glada Tuwa åt bra frukost i dag.. :) Det gör hennes mamma & papppa riktigt glada.. Efter frukost så va det bara att börja städa.. Vill ju komma hem efter en vecka semster till ett städat och rent hus, eller hur?? roligare än att börja att städa.. Så nu har vi bytt kattlådan, städat toa och tvättstugan, dammat och rensat lite.. Imorrn så ska ja damsuga och skura golvena och bädda rent i alla sängar... Har oxå nu på fm börjat packa eller jag har rättare sagt packat alla Tuwas kläder oc lite av våra.. Så nu är det inte så där jätte mycket att packa imorrn...Skönt..

Nu ska vi göra iordning oss och gå ut i skogen och leka lite efter lunch. Tuwis älskar ju att leka med kottar.. Sen senare vid ca 16 så ska vi åka och lukta och pilla lite på nyfödda lilla Aimee.. Ska bli skoj. :) hihihi

Idag fick ja oxå Tuwas nya bad out fit... Så nu har hon en röd me från Imse Vimse...

Ha en toppen dag...





Massa bus och pussar

Ja idag har det ju regnat hela dagen,, usch vilket väder,,, Inget skoj känns som oktober eller nått sådant...
Idag vart det hemmapizza till Lunch hahah. Ba lunch va?? Men gott va det kan ja lova med mozzarella, färska champinjoner och massa mer pålägg,,, Tuwa tyckte inte att det va så där jätte gott.. Men nu för tiden så verkar hon inte tycka att nått smakar... Så hon äter inte så där jätte mycket så vi får ge henne mat och frukt oftare än vanlig för att hon inte äter som hon ska.. Men idag så fick hon dricka välling till lunch bara för att hon vägrade äta.. Och vällingen drack hon så hon fick i sig lite iaf..

Idag så åkte vi till min favvis faster Madde va där vid 17.00 sååå skoj.. Tuwa är lite reserverad för chuckis i början, Deras vovve, Världens snällaste och goaste hund kan ja lova er.. En svart labb... :) Mys vovve.. Tuwa tycker att det är lite otäckt när han skäller och kommer lite nära men efter ett tag så gick det skit bra bättre än nånsin... Vi fick mat.. mumma,, Kassler och pasta gratäng,, Och det va sååå himla gott.. Och till och me Tuwis åt massor.. Såå skönt och se..!!:) Sa det får åka hem till faste Madde och äta varje dag... hihihihihi Fick efter rätt me .. Kaffe, glass och blåbär... Tuwa vart glad när hon såg glassen komma fram.. Men blåbär va hon inte ett stort fan av.. Ja vågade inte äta för min mage satte igång och köra för fullt..Ja beskrev hur min mage är för madde för hon är laktos intolerant och hon tror att jag är det för det ja beskriver precis så blir hon me... SÅ nu ska ja ge mig på att pröva allt laktos fritt.. För ja kan int eleva så här.. Med dessa smärtor i mage och akut toa nödig... Vågar inte äta nått äta borta...

ja ja Tuwa och Philip ( min kusin) fann varann dom lekte och busa för fullt och mycket pussar vart det.. Philip är 5 år så dom är skoj i hop.. Är så himla skoj och se... Tuwa springer efter som en liten svang.. Snuttisen.. :) Dom gillar varann till 1000... Och lika så Madde gillar hon skarpt kan ja lova.. Hon sträcker armarna mot henne ger henne pussar vill att hon läser böcker osv... Super skoj.. :)

Näähe nu ska ja sätta mig i soffan och bara slappa.. Imorrn ska vi hem och títta på lilla Aimee..Ska bli super skoj..:)

Ha en toppen kväll






Morrn Morrn

Godmorgon till regnet, det va inte lika skoj och vakna till kan ja lova.. Iof så har det ju regnat hela natten... När ska detta regn ta slut... Ska sommaren aldrig komma tillbaka eller... Nu för första gången Mogge ha riktig semester då ska det va piss väder... Varför?? Vi som skulle göra massa saker åka och titta på grejer... Men det verkar inte bli så eller kommer solen tillbaka v. 30.. ?? *hoppas hoppas*

Natten har vart konstig Mogge väckte mig vid två för att han va pigg och varm... Och då väcker han mig.. hmm Men Men ja somnade om ganska omgående medans han sprang runt och skulle sätta på fäckten och hänta ett tunnare täcke " ett påslakarn".. Vilken karln man har.. Hahahah Men han är världigt goo må ja säga.. :)

Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt men nått hittar vi väl på men i em/kväll ska ja och Tuwa till Tift till min faster skoj skoj..:)

Nehe nu ropar min familj på mig dax att göra lite gröt...

Ha en toppen dag i regnet..




Bus

idag på em/kvällen så åkte vi ut till Pickhult och hälsade på Mogges mormor & morfar.. Vi fikade och hade det skoj.. Tuwis va inte lika blyg idag som hon brukar va.. Utan kom till ro ganska snabbt. Så himla skönt att hon inte gråter nu längre... Hon fick massa bollar och leka med och det tyckte hon va skoj eller korgen som bollarna låg i va minst lika rolig.. Och så skulle hon testa Rolands skor .. hahahha vad vi skrattade... hihihi sååå go hon e...Mammas lilla prinsessa!!! Ingen kan va så perfekt förr oss som du Tuwis...

Vi älskar dig över allt.. Kom ihåg det Glöm aldrig det...
Pussar & Kramar
Mamma & Pappa



Imorrn ska vi jag och Tuwis til min favvis faster,,, Ska bli såå skoj och mysa med dom...

Nu ska ja krypa ner i famnen på min dröm karl...





Ha en toppen kväll allihopa, Jag hoppas verkligen inte att nån har glömt bort min nya blogg, besöks statistiken har sjunkit rejält, frågan är varför???






Tavlor

Jag har blivit kär i en hemisda, kan man det.. ?? ihiihih

Hon gär sådana fina tavlor så det är sjukt...

Man kan köpa sj eller ge bort i present typ.

- Dop present
-Bröllopsapresent
-30,40 lr 50 års present
- Till sin parter

Ja kan ge det till vem som helt...

Gå in på hemsidan och titta vettja... Isa Form





Godmorgon

God morgon godmorgon.. Hoppas att ni har sovit gott allihoppa.... Bir man på bra humör eller vad när man drar upp rullgardinen och ser att solen lyser och att det inte är ett moln på himlen... Jippi skrek Mogge.. :)
Så idag blir det att va ute mesta dels av dagen... Massa bus och lek... hhi Va skoj.. :)

Nää he sa va äta lite frulle som karl håller på att fixa.. Sötis

Igår fick vi se bilderna från fotografen so vi va hos i torsdags... herregud kan ja bara säga vilka bilder dom är helt fanadtiska... Kommer bli såå svårt att välja... Men tur att vi har ända till den 14 Augusti innan vi måste bestämma oss... Denna gång ska vi ju köpa ett Collage med 8 bilder i så vi får se hur /vilka vi tar!!!

Ja ja kaffet är nu klart..

Ha en toppen bra i solen..





Inredning

Jag har hittat massor fina saker som ja vill köpa men man kan ju inte köpa allt, eller hur??? Även att man vill,, Men nån gång inom den snara framtiden kommer dom finnas i mitt hem.. :)

Smak prov säg vad ni tycker:



Äntligen har vi hittat en lampa som vi gillar båda två, Den ska va i trappen... Fin va?
Från IKEA..



Denna poster hittade ja på näter på perliving.se
Tänkte ja skulle beställa en och rama in och ge Mogge på våran 7 års dag, tror ni han blir glad?



Hur fina är inte dessa stenar? Även dessa från Perliving.se






Nehe, dax att hoppa i sängen, karl väntar.. :P Det är ju en dag imorgon me.. Sov Gott Allihoppa!!!



Tisdag

Ja Tisdag... Och åter regn.. Hmm inget skoj.. Va ju en sväng på IKEA i fm och köpte en byrå och ja kan ju säga att vi INTE va ensamna... Och den vart jätte bra i hallen men ska skaffa en större tavla och hänga över.. Så ni får ingen bild ännu, inte förnens det är helt klart och jag är nöjd...

På em så vart det lunch korvstroganoff och ris.. Mumma va det.. Efter det så vart det en sväng ut och slänga den gamla byrån och sedna upp till macken och köpa dricka.. Vi skulle ju få främmande...
Tuwa ska bara gå och gå nu förtiden även hur trött hon e.. Vi gick i spåret på vägen hem och hon älskar verkligen att kasta kottar... Såå himla skoj och se :) Så hon och Mogge gick och kasta kottar hela vägen hem.. Väl hemma så gungade vi lite och busade lite tills Annie, Nettan och Elliot kom.. Super trevligt.. :) Tuwa ska pussa och pilla hela tiden på lilla Ellie... Sååå himla go, märker att hon tycker om honom... :)
Vad han han hade vuxit lill skrutten... Vi fikade had köpt glass tårta men glömde ju bort att varken Annie eller Nettan dricker kaffe och det va visst kaffe smak på glassen.. Sorry... Ska komma ihåg det tills nästa gång... Men hoppas att det inte va så himla vidrigt.. :S hihihihi Men tack för titten, det va super skoj och se er... Alltid lika skoj och umgås med er...



Just sitter vi och tittar på Michael Jackson minnesstund och Mariah Carey har precis sjungit... Minnes stunden är grymt fin... Han va kungen genom all musik... Han va verkligen ett geni... Den största genom alla tider. Ingen kommer någonsin bli så stor igen...
 R.I.P






Byrå

Vi har länge velat ha en ny byrå till hallen på övervåningen en svart har vi kommit på för vi ska ha svart vitt i hallen uppe och ljusgrått och svart i hallen på nedervåningen... Har ju bytt ut hatt hyllan där nere mot en svart lack hylla och sedan satt svarta konsoller under så den ska tåla lite tyngd och 4 st hyll krokar.. Vart skit snyggt är nöjda och även inköpt ett svart skoställ... Låter väl bra.. :)  Vi har ju en mörkgrått golv till.. Han ni föreställa er ?? hiih Svårt kan ja tänka mig.. Mig vi tror att det kommer bli grymt snyggt...

Så idag ska vi till IKEA enh snabbis och inhandla en byrå det blir en "KULLEN" byrå svart... Ni får kort på det senare i em/kväll...

Ja just det i em så kommer familj Netzell/ Jigerstörm ( Annie, Fredrik och lilla Ellie... Mys.. Ska bli riktigt skoj och se dom...

Näää nu ska ja hoppa in i duschen mednas Tuttis tittat på  Nalle Puh

Ha en bra tisdag...

PS: Vad tyckte ni om sänsongspremiären av Lipstick Jungel???  - Timmen bara sprang framm hmmm skulle kunna ha ett Lipstick Jungel matathon.. Älskar den serien...


Sådan byrå blir det..



Stranden

Japp nu är Tuwas strad outfit komplited...

Vart Badbyxor och Tankini Topp från ImseVimse

Är super nöjd dom är jätte fina och sitter kalas... Vet inte om vi ska köpa ett bar bad skor me.. Det är ju bra om man ska bada i pool som vi tänk att göra i Dalarna me... Men vi får se vi får diskutera det lite me... Men skorna är så himla fjäder lätta och bra luftcirkulation...





Blir väl bra på straden för snuttisen att springa omkring i.. Eller??




Lipstick Jungle

Har ju glömt... Kan man inte...

Ikväll så är det ÄNTLIGEN säsongs prremiär av Lipstick Jungle.....Hihihi Kan inte bli bättre en måndag kväll...
Hoppas ni följer denna braiga serie....





P.S I love You

Ja måste verkligen säga att jag ÄLSKAR denna film.. Den är helt fantasktisk.... Den hinner knappt börja så får ja tårar i ögonen... Den är grym..Har ni inte sett den så har ni verkligen missat nått tycker ja.. Ni måste se den....

Ja va bara tvungen att sätta på den förrut när Mogge & Tuwis åkte iväg en sväng och ja va själv hemma... Det är terapi för mig att sätta på en grymt älskvärd film och bara krypa ner i soffan och ha papper i närheten om tårarna skulle komma...

Ja kan verkligen få ett sådant sug efter denna film.... Och så är det ju inte en nackdel att "Gerry" i filmen är skapligt läcker me... En Irländare som spelar gitarr och sjunger kan det bli sexigare... mmmm hot!! *ler stor*

Om filmen:

Gerry och Holly Kennedy är ett lyckligt gift par som bor på Lower east side av Manhattan ända tills Gerry råkar ut för en hjärntumör och avlider. Djupt förtvivlad drar sig Holly tillbaka från sin familj och vänner tills de överraskar henne på hennes 30-årsdag. De är fast beslutna att tvinga den unga änkan att se mot framtiden och ta tag i sin karriär. Medan de hjälper till att organisera hennes lägenhet levereras en tårta och ett meddelande från Gerry. Det visar sig vara det första av flera, där alla avslutas med P.S. I Love You, som han har ordnat att de kommer levereras till henne efter hans död. Allt eftersom säsongerna flyter förbi fyller varje nytt brev henne med uppmuntran och skickar henne på nya äventyr. Hollys mamma Patricia och hennes bästa vänner Denise och Sharon är oroade att Gerrys brev håller kvar Holly i det förflutna och försöker få henne att se framåt.

Gerry hade anordnat så att Holly, Denise och Sharon skulle få åka till hans hemland Irland. Medan de är där möter de William , en sångare som påminner Holly om henne avlidna make och det visar sig att han och Gerry var kompisar sen barnsben. Under semestern avslöjar Denise att hon är förlovad och Sharon att hon är gravid. Nyheterna gör att Holly får ett emotionellt återfall.

Till slut börjar Holly på en modekurs och upptäcker att hon har en fallenhet för att designa damskor. Det nyfunna självförtroendet gör att hon kan komma ur ensamheten och vara glad för sina vänners skull. Hon bestämmer sig för att ta sin mamma på en resa till Irland, där hon återförenas med William, och när filmen slutar lämnas publiken med en känsla av att deras förhållande kan vara på väg att bli seriösare.

 










1 Vecka

Japp om en vecka åker vi till Dalarna eller rättare sagt till Orsa Camping... Det kommer verkligen bli super skönt och komma från verkligheten lite även om det bara ett kort tag.. Bara umgås med varann... Kan det bli bättre?? Nää tror inte det.. :) Ska ju gå på Rahpsody In Rock i år me på Dalhalla super skoj så vi har införskaffat hörselskydd till lill snuttan ett par rosa såklart.. :) hihihihi Tuwa ska oxå få åka till Nusnäs till Dalahäst tillverkningen jag har vart där Många gånger men skoj för Tuwis och hon ska få sin allra första dalahäst.. Så som ja fick när ja va liten.. En varje år nästan vi va uppe i Dalarna...
Tuwis ska få en Rosa ( vad annars) en från Baby-serien.. Dom är verkligen super fina och så ska vi skriva hennes namn på och årtal.. Kalas va..!! ?? Får se om det kanske blr en till lilla Elliot me en blå så klart.. Han ska ju döpas veckan efter vi kommer hem.. ( Annie du läser inte den sista raden va?? hihiih) Men vi får se vad det blir...


Mogges första semester dag och det står som spö i backen, skojigt eller inte.. Hoppas verkligen på bättre väder nu snart igen.. Vill ju åka och bada.. Sola och bli ännu brunare så man ser frisk ut.. Mogge flagar ju redan och ser inte klok ut på överkroppen... Men även det är väl förhoppningsvis på bättringsvägen..

Idag har ja legat nästan hela fm me i sägen i världens mensvärk... Har ALDRIG haft denna värk jag grät och grät och viste inte vart ja skulle ta vägen.. Inget hjälpte har ju lånat en värme dyna från annie så den tog ja fram men inte ens värme hjälpte..Då är det illa.. Men nu är det bättre igen.. Skönt kan ja lova... Skulle ja ha den verken längre än dom 3 h ja hade den så skulle ja dö.. Ja skämtar inte.. usch!!

Nehe ska väl ta tag i och göra nått i hemmet..

Vad ska du göra en regning dag som denna???






Härlig Söndag

Jaha då har denna dag med passerat.. Herregud vad dagarna springer förbi..
Imorse så bestämde vi oss för att åka  till Valla, Kina Tuwas farmor följde me... Vi va där vid 11.00 ca och det va sol ute men det blåste svala vindar så imellan så fick vi sätta på Tuwa en tunn tröja..
Men ja kan säga att vi va inte ensamma direkt, men ja trodde oxå att det skulle va fler folk... Det va inte så många hästar ute i hagarna men vi matade dom, vi hälsade oxå på kaninerna och det fanns det massor av... Vi hittade ett sallads blad som vi gav Tuwa så hon kunde mata dom... Hon höll fram salladen toppa in den i buren och när kaninen tog den så vart hon nog lite snopen och rädd för hon tog snabbt bort handen.. hhiih Men man såg att hon tyckte att det va skoj och mys att de djuren... Getterna va oxå ute i hagen, som jätte små Sååå söta :)  Tuppar & Hönor fanns men dom tycker ja inte värst mycket om så dom gick vi snabbt förbi.. Gäs fanns det va en som va såå halt ena foten pekade innåt typ såg ut och göra riktigt ont.. Stackar gås... Efter vi tittat på djuren så lekte vi litei sandlådan och runt om sen vart det en glass och en promenix till Gamla Linköping där slocknade Tuwa av allt skumpande av alla kullerstenar.. hihihi

Vi skulle ju hem till Ankan, Jocke lilla Aimee men det vart inte så, Lilla Aimee hade haft en jobbig dag så vi tar det på Fredag ist och det går ju bra för oss för på söndagen sedan så åker vi.. Och säger Bye Bye..

Nehe ska kolla på filmen på Kanal 5 Hoppas att den är bra...

Ps: Ni är var va mina läsare?? Hoppas verkligen det... Är ni kvar så lämna ett avtryck så ja vet... hihihihi










Valla nästa

Japp nu har vi bestämt oss vi tar med oss lite fika och drar till valla och tittar på djuren och busar massa.. Kan till och me bli en minigolf... hiihhii Mogge gillar inte spela det men kanske för min skull.. :)

Senare i em så ska vi till Johannelund till Ankan, Jocke och lilla Aimee... Ska bli skoj och mys och få lukta på en nyfödd bebis...

Vad ska du göra idag??


Godmorgon

Godmorgon godmorgon...
Solen lyser och då blir man så glad kan ja lova. :) Även att dom sa på vädret att det skulle regna och åska idag me.. Ända fram till slutet av nästa vecka...

Idag så vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på, funderar ju på att åka till Valla en sväng medans det ändå är fint väder, eller vad tycker ni??

Näähe dax för frukost först iaf..

Bye


Semester

Ja nu har Mogge gått på semester... "ofrivillig" om man kan säga så.. hihihi Fick reda på i fredags att han skulle ha semester från och med Måndag och 4 veckor frammåt... Bra att man har fått nån info om det.. Ja Ja hoppas att det löser sig.. Men nu har vi 4 veckort tillsammans våran fina familj,., Hoppas bara att vädret kommer bli bra me så vi kan hitta på massa saker.. :) Åka till gränna har vi tänk, vadstena åka till katrineholm till min morbror me familj ja vi har tänkt göra massa saker... Peppar Peppar att vädret bli bra.!!

V. 29 så åker vi ju me till Dalarna såå skönt ska det bli att komma bort ett tag och bara va me varann eller hela min familj ska me men man umgås intensivt mys.. Hoppas på mycket bad och sol.. Och massa bus.. :) Ska bli såå skoj och se hur Tuwis reagerar där uppe... Hon kommer säkert bli helt lyrisk,,,

Dax för sängen...

Bye







Shopping


Nu är ja tillbaka...

Japp nu har jag kommit tillbaka igen till blogg.se känns ganska bra om ja ska va ärlig... Imellan åt så måste man ju bara testa nått nytt eller hur?? u har ja testat metrobloggen  ett bra tag men det har vart mycket strul och så kan man inte göra så mycket sj på bloggen.. Tyvärr... Annars så har det vart bra... Men nu har ja ju fått en ny bloggdesign tack Anna..!!!



Idag så har det vart en full dag om ja säger så... Vi va i nkpg Robin va me han sov här igår trevlig.. Han vaknade imorse av att Tuwis stog och tittade på honom ganska nära.. hahahah Vakna av lite panik.. Man ser verkligen att Tuwis trivs hos honom.. För när vi va i Nkpg så sträckte hon armarna hela tiden mot honom... Hon ville att han skulle bära henne.. Och så säger man - Nu kommer Robin och tar dig så bara ler hon och även då sträcker hon armarna.. hihihi Sååå söt.. Ja Ja vi skulle ju till Nkpg för att vi skulle köpa en aktivitetsleksak till Tuwa som hon kan ha i bilen.. Men hittade ingen... Hmmm Så vet inte vad vi ska göra.. Får väl köpa den på Babyproffsen som va svindyr iaf... Vi får suga lite på det.. :)   Efter nkpg så vart det ett varv på Maxi för i bilen hem så bestämde vi oss för att grilla... Så vart oxå att inhandla lite ny bodylotion, nagellack, after sun, schampoo och balsam som ska med till Dalarna.. Vi åker om en vecka .. Skönt Skönt!! :) 

Imorrn så får vi se vad vi hittar på att göra på dagen men kl: 18 så ska vi till Ankan, Jocke och lilla nyfödda Aimee.. hihihihihi Ska bli skoj och få se Ankan utan magen och sötnosen utanför..:) I verkligeheten... Ska bli mys!!

Nää heee ska försöka va lite social med min karl.. Men nu är ja tillbaka på denna sidan kommer stänga http://metrobloggen.se/lovechild omgående...


Ha en mysig lördags kväll

Pöss & Kram

RSS 2.0