Måndag

japp måndag redan..igår va det söndag och vi va på husvisning,, vi gillade läget, huset om vi får fixa lite som vi vill.. men det fanns potetsial till att göra det vi vill.. Skulle vilja köpa det, båda två! Har pratat med banken och allt är klart inför att börja budgivning men ringde och prata med min man för en stund sedan.. och vi kom överens som att vi ska ta en diskution om det igen..
Fick lite kalla fötter när ja lämnade snuttan på dagis, att se alla barn så glada över att hon kommer och hon & oliver, dela dom skulle krossa henne och oss.. Dom har hängt ihop sedan bebis ålder och dom är så tajta på dagis.. Skulle göra så ont i våra hjärtan att riva upp henne från dagis som hon trivs så bra på, allt funkar klockrent.. Hon känner sig trygg med alla där.. Får se om det dyker upp nått här i närheten ist, eller linghem.. håll tummarna för det!
Natten har vart tuff, tuwis hostar nått enormt, hoch hon säger att det kliar i halsen, så hon frösöker hosta när hon igentligen inte behöver.. :/ Snuttan.. Så inatt har vi puffat, gett hostmedicin, vatten och snytit näsan..
Mogge gick ut och la sig i soffan på efter natten för att få lite vila, han skulle ju upp o jobba.. hoppas verkligen han fick sova lite, för ja o tuwis hade lyckats somna när han åkte sedan..
Hoppas på att natten som kommer bli lugnare..
Nehe, dammsuga innan duschen kallar och sedan gasa mot Kirurgen...
Hoppas ni alla får en bra måndag..
Pöss på er


Lördag

idag är det lördag och jag är ledig, Mogge har vart i väg hela dagen.. Så det vartja o tuwis som åt mys frulle och sedan så städade vi lgh..
Efter det så gjorde vi som alla andra linköpings bor åkte till tornby och Toys´r´us, det va 25% på alla leksaker i hela butiken.. Så dock inte lätt att köpa julklappar till en som e me, men fick med mig 1 iallafall och en klapp till charlie..Och sedan lite nya ritblock till tuttis.. och massa spök/haloween saker för Tuwis ska få ha spök fest här hemma .. hon har pratat om det sedan hon blev bjuden på halloween fest hos leo nästa helg, så ska hon få ha ett me för hennes dagis kompisar!! Kommer bli skoj!
Vi va även idag på Stadiums outlet, mycket folk och hittade en hel del men hade en otålig tjeja med mig som inte ville vara där så får åka en annan dag!
Dagen har gått fort, ikväll så har vi gjort en pumpa och tänt som står på framsidan och lyser så fint.. Tuwis va me och gjorde den, så duktig.. och hon tyckte den såg cool ut när vi hade tänt den..:D
Nehe, imorrn söndag, husvisning och sedan familje mys..
Nu snart så mycket bättre och plocka fram lite gotte..
Hoppas ni alla får en bra dag..
Pöss på er

Love iPhone

idag har ja vart ledig, men vi har vart rastlösa ja o tuwis.. Hon vill ju inte sova längre än till 7,30 så bara att kliva upp.. La oss o tittade på bompa en liten stund..
Åt frulle, och så bra frulle som hon åt i dag va sååå länge sedan hon gjorde.. Hon åt en risifrutti, 2 glas nyponsoppa och en smörgås.. Bra va!! Ja vart super nöjd och stolt..
Vi städade hemma, och tvättade sedan åkte vi iväg och tvättade bilen och åkte och fixa en tid till att byta våran vindruta på bilen.. Så ny ruta på torsdag, skönt.. och kommer bli bra.. Sedan iväg till jobbet och hälsa på.. Tuwis har ju pratat om att se hur mamma jobbar speciellt nu när sjukhuset visas på tv och hon vet att ja arbetar där..
När vi kom upp så vart hon blyg, men förstår ja me. Mycket folk, stor avd. och mycket nytt efter det så drog vi in till stan och gick och strossa..
Ja hittade ett bar örhängen ja önskar mig när ja fyller; från Snö.. ett (små) par runda med tror det va 3 små stenar på..så fina blev kär...:D hihih och hittade massa fina armband me från snö. ja älskar ju smycken.. så roligt!
Efter det ett besök på lättsam, gillar deras leksaker och det gör även tuwis.. så där slog vi ihjäl en bra stund sedan vart det ett besök på Body Shop för att köpa tide body butter... :D Älskar´t.. Man blir mjuk och luktar gott och länge!!! Köpte en ny idag den med hasselnöt är det va!? Älskar den, men mogge tyckte den luktade "tant" hans egna ord! Så tack för den.. :/ men men ja gillar den!
Idag fick ja även hem min nya mobil min iphone 4 s och den är så fin, så bra allt är bra igen.. Älskar iphone..
Imorrn får vi se vad vi hittar på, ja o tuwis har en heldag tillsammans mogge ska hjälpa kina att flytta.. någon som vill ses? hör av er..
Nehe, mysa med min man innan läggdax..

Mitt i veckan..

jaha då va det onsdag, denna vecka har bara rustat förbi..
Idag jobbar ja kväll, och sedan förstås dag imorgon sedan är jag 3 ledig, gött.. :D Vad ska man hitta på och göra på fredag med manen jobbar o ja o tuwis e hemma, någon som vill göra nått??? Hojta till!
Annars helgen kommer bli lung, ja o tuwis ska umgås med Robin, trevligt.. senda på söndag ska vi på husvisning.. Spännande.. Får se hur det går.. Så ja ska nu ringa banken och diskutera lite.. Alltid lika givande!!
Har precis suttit och betalat alla räkningar sååååå skoj, eller inte.. Men nått som va skoj va att betala turkiet resan.. Så nu är den betald och 9 maj kl: 07,05 förhoppningsvis lyfter vi mot Turkiet och Side.. Ska bli helt underbart..
Tuwis pratar om det och vi längtar.. Visade bilder på hotellet för Tuwis och vilken stor vatten rutschkana det fanns och den har hon lagt på minnet.. Den ska hon åka med pappa... :D Komer bli så skoj och få uppleva detta en resa som familj.. underbart !! Längtar bara mer ju mer ja pratar om det.. men 7 månader kvar e det.. :( Hela tråkiga vintern! Men men det går..
Igår kväll satte ja mig och skickade iväg beställning på en fotobok från vårt underbara bröllop.. Har tagit 3 dagar och gjort den, så ja hoppas den blir bra när den väl kommer.. Skoj och ha.. Ska stå fint i vitrinskåpet.. Ett fint minne från våran näst störta och finaste dag i våra liv..  Visar bild när den kommer! :D
Nehe, en kopp kaffe till och sedan hopp in i duschen för att sedan styra svarta faran mot Us.. :)
Hoppsa ni alla får en bra kväll..
pöss på er

Helgen

Helgen började ju jäkligt bra måste ja säga.. Ladies Night med tjejerna.. Vilken grym kväll...
I lobbyn innan så sjöng jag och johanna kareoke 2 gånger skit skoj skulle bara kunna fortsätta o sjunga o sjunga så himla skoj.. Ja & Johanna krossa alla andra.. ;)
När vi satt och åt så kommer Anders Timell och serverar och självklart passar vi på att ta ett kort.. :D Och han blev rädda av mias tattueringar.. *asg* han sprang mellan borden hela tiden. så skoj!
Showen va helt fantastisk som vanligt.. Brolle va me som nybliven pappa.. Järvheden va klockren, han både sjunger som en gud samt en bra stand up artist... och ser bra ut om ja säger så... ;)
Martin är ju nått över det vanliga, han är helt underbar på alla sätt,, läcker som faaan, sjunger som en gud.. Jag älskar verkligen Martin Stenmark... Vilken artist!!!
Efter detta så hamnade vi på Allstars där det hände en viss rolig sak.. hahahahah eller vad sägs Mia.. ;) Sedan så drog ja o Mia till Sliver/Harrys.. Johanna tackade för sig där då hennes lilla Milo fyllde 1 år dagen efter...
Men på sliver sprang vi på Brolle, Järvheden, Timell mfl.:D
Vi hade så himla skoj som vanligt, eller hur Mia!! Vilken jäkla kväll, önska att den aldrig skulle sluta.. ja a hemma vid ca kl 03..
Igår lördag va ja inte så piggelin kan ja lova, sov till 12,30 och sedan upp och försöka piggna till, duscha och sedan följa me familjen till Maxi, men då började bakfyllan komma mer, vart skaplig kallsvettig så plockade på varor fort och satte mig sedan i cafeterian och tog en coca cola.. hahahahaha
Hem och laga mat, mogge drack vin men det gjorde inte ja kan ja lova, cola va bra för mig.. *asg*
idag va ja bättre, va uppe vid 10,00 och det bjöds på familjefrulle, mys,, sedan göra oss i ordninf för att åka på bio.
Skulle gå på nya Nalle Puh filmen.. Vi åt lunch på stan, tuwis tycker att det är så roligt..
Filmen va så där tycker ja o mogge men Tuwis gillade den, och det är ju det som e det viktigaste..
Nu sover snuttis , imorrn är det måndag och dax för jobb igen.. ett helt år kvar tills nästa Ladies Night.. :( Låååååångt!
nehe, njut av bilderna..

21 oktober= Ladies Night

Nu är det inte långt kvar tills ja ska möta brudarna för party:)

Dagen har vart mys, tuwis o ja har myst me en lååång frulle sedan städade vi lgh tillsammans så den är fin igen... Sedan drog vi intill stan, ja skylla till face o noppra o färga bryn.. Så Robin va me tuwis så länge.. Morbrors tjeja:) hon lös upp som en sol när hon fick syn på honom:)

Efter det gick vi in på macaroom, cilkn butik.. Skulle kunna köpa ihjäl mig på inredning där.. Hittade en sak som vi önskar oss till Tuwis i julklapp; kommer bild här under..

Nu väntar vi på mogge nere på hans jobb sedan gasar vi hemmåt för att fixa iordning mig och så kanske en baileys slinker ner;) för 17.45 ska ja möta Johanna o Mia vid röda matta på CC ;)
Vi kommer ha en underbart rolig kväll... Hoppas ni me kommer ha det:)

Pöss på er


Torsdag

Vilken dag det har vart på jobbet, 1000 olika saker att göra, rörigt har det vart!!! Men älskar't samtidigt som man får lite halv panik när man känner att man har tappat kollen... Men det löser sig till slut, sätter man sig bara i andas så kommer kollen tillbaka!

Hämtade sessan på dagis, hon bara sprang till mig, så mysigt!
Pappa hade kommit hem nått tidigare men gick hem o la sig direkt pga migrän... Inget vidare:( usch!
Kvällen har vart lugn med god mat, potatis, kotletter och sås.. Plus svarta vinbäsrs gelé , underbart gott:)

Vi har tittat på sjukhuset gemensamt innan det va läggdax för snuttan..
Och nu ska vi se på lyxfällan!

Imorrn är jag ledig, så skönt längtar efter att gå sova.. Och ja o tuwis ska bara ha massa mys imorrn + dammsuga lgh.. Innan det är dax för mig att göra iordning mig inför Ladies Night.. Ska bli sååååå skoj, ser verkligen fram emot det!!!!

Nehe, ska va social me min fina man...

Denna underbara tjeja ska ja mysa me hela dagen:


Höst onsdag

Nu går ja tillbaka hemåt , har precis lämnat snuttan på dagis.. Vi går alltid via skogen till dagis, tuwis tycker att det e mysigt och vi kilar på massa saker, växter, löv sniglar mm.. Mycket ro givande.. Idag va hon på hopp humör o hoppa hela vägen nästan till dagis... Mys unge... Det är helt underbart och se henne utvecklas så fort, hon är så duktig våran sessa... Nu senaste veckan har vi pratat om matte på dagis o hemma o vi har börjat att träna.. Hon kan 1+1, 1+2 , 2-1 så det börjar ta sig bra.. Bara på 1 vecka så kan hon det klockrent.. Hon har ju kunnat räkna 1-25 länge så hoppas hon blir bättre på matte än vad ja va o är :) vi är så stolta över henne, inte ens 4 år:) hihi

Idag jobbkväll, och imorrn jobbar ja dag och sedan är det fredag menad ladies night:) lääängtar! Vad ska man ha på sig? Samma problem varje gång;) hihi nehe, en espresso sedan bädda sängarna och damsuga och efter det åka till jobbet:)

Hoppas ni alla får en bra dag..

Bilder på snuttan nu på väg till dagis:


Omständig familjen .. :)

Bulgarien hade vart jätte trevligt, men efter vi hade bokat och vi har pratat med lite folk och läst en hel del så började vi att ångra mig, Varför vet ja inte...
Inatt har vi verkligen sovit på saken och kom fram till att vi måste ringa till apollo och lösa detta..
Och det va bland det första ja gjorde.. Och nu känns det helt rätt..
Vi har bokat om våran mysiga familje semester från bulgarien och sunny beach till Turkiet och Side och det känns jätte bra..
Denna resa till turkiet va det vi tittde på först.. och detta hotell.. Blir lite dyrare men vi kommer bli nöjdare.. Och kommer bli klockrent för Tuwis..
Och ännu ett pluss att vi lyfter från arlanda på morgonen inte sent på em och flyger hem på dagen från turkiet inte mitt i natten så det va ett stort pluss.. :D
Detta känns bra och tryckt.. och har hört så mycket positiva saker om side och turkiet.. Längtar.. Så nu åker vi 9 Maj ist för 17 maj.. Inte ett dugg krångliga eller hur? Men man måste ju få bli nöjd och inte känna ångest, eller hur?
Nehe, mys dag med Tuwis, skönt och vara ledig idag efter helg jobb, men imorrn jobbas det igen och på fredag Ladies Nigt med Mia o Johanna ska bli sååååå skoj, längtar.. och längtar oxå att få umgås med dessa tjejer!!!!
Ja o Mia har vart tajta en gång i tiden, men glidit ifrån, saknar henne!!!
Plocka bort frullen, sedan in i dusch kanske...
Ha en bra dag.. pöss på er
Vårt NYA hotell:

 


Party

Nu tycker jag att det är dax för ett INREDNINGS PARTY..Vem är inte sugen på att inhandla lite nytt till hemmet inför höstkvällarna/vinterkvällarna och lite nytt och fint till jul..
Företaget som kommer är Zelected By Houze
- Dom har massor av fina inrednings saker till bra priser...

Detta party kommer hållas hemma hos mig

Den: 11 November
Kl: 18,30

Jag hoppas att så många som möjligt vill komma, hör av er till mig via mail: [email protected] eller lämna en kommentar!
Det kommer bli skoj, vem vet kanske blir lite party efter? ,lr?

Söndag

Dagen har vart fruktansvärd lååååååbg måste ja säga.. Börja me bus med tuwis vi va ute och skoja innan det va dax för mig att göra iordning mig o åka till jobbet..

Ha vart ett bra jobb pass, måste åter igen säga att ja älskar mitt jobb!!!
Nu ska ja o min hemska huvudvärk försöka sova för snart ringer klockan o upp o hoppa för sista jobbpasset för denna långhelg :)

Godnatt !


Lördag kväll

Idag har det vart fullt upp på jobbet kan ja lova... Har verkligen fått använde mina easytone skor... Inte suttit ner många minuter under dagens pass.. Skönt o röra på dö köttet medans man hjälper patienter:) älskar mitt jobb!

Mogge o tuwis hade åkt ner till ikano me bussen och gått o strossat, ja åkte ner när ja slutade och vi inhandlade en ny vinter jacka till snuttan som hon ska använda till skapligt.. En mörk lila blev det detta år... Sååå fint:)

Nu är vi hemma, är en hemma gjord pizza i ugnen, mogge sitter vi datorn och ja o tuwis busar på hennes rum,, hon har klätt ut sig till prinsessa och står o sjunger för mig (hearts in the air, microfon båt, som hon säger) sötaste ungen i världen:)

Ikväll blir det lugnt, lördags mys framför fångarna på fortet o med fam.

Hoppas ni alla får en bra lördags kväll...

Pöss på er


Fredag kväll på 103:an

Ja nu har ja kommit hem från en c-tur på jobbet.. Den har vart händelserik..:) vi hade lite fredags mys, beställde mat från MonteCarlo och hade det trevligt:)efter det så skulle ja gå på toa och fastade med handen i handtaget och gjorde mig illa :( mindre skoj.. Det gjorde så enormt ont så det svullna lite, stråla smärta upp i pekfinger och handleden gjorde extremt ont i:/ men ja jobbade på tog längre tid med allt än tidigare men det gick.. Men fick en tid på röntgen för att utesluta skelett skada .. Och det va det inte som tur va.. Men en stukning troligt vis.. Har ont fortfarande, har den lindad just nu hoppas den värsta smärtan har lagt sig tills imorrn.. För imorrn ringer klockan 5.45 upp i hoppa....

Så måste nog försöka sova nu!!

Pöss på er

Tuwis i villa igår på bilderna :)


Lång helg framför mig..

Fredag och det menas att jag snart ska åka till jobbet och utföra en långhelg..
Så inget fredags mys för mig ikväll men ska mysa ordentligt med familjen imorgon kväll... längtar!!!
Igår va ja ledig, och jag och Tuwis va i valla, men det va verkligen kallt kan ja lova,, klär alltid på Tuwis jätte bra så hon frös inte men ja gjorde det.. Hon ville igår inte va något i lekparken utan bara bland djuren.. Hästarna.. :D Mammas lilla snuttefia!
Efter det vart det en lunch på donken, tuwis vart lyckig av att få Pippi boken i happy meal.. :D
Vi han med mycket igår jag o hjärtat, åka och leta krukor som ja vill ha, men hitta inga tyvärr, vi åkte och handla..
Efter våran lilla trip genom linkan så kom Morfar och hämtade hjärtat, hon skulle va i Ekängen medans vi skulle på föräldrar möte på dagis, trevligt att träffa alla föräldrar och höra planer inför höst och vår, deras tema, se allt barnen gör.. Ja tycker att det är så skoj och ja blir så stolt när ja ser Tuwis teckningar på väggarna och hennes saker hon gör.. Stolt mamma & pappa!
Nästa fredag är det 21 oktober och det menas Ladies Night.. Jippi... Ska bli så skoj,,, Ser verkligen fram emot det och jag älskar ju Martin Stenmark....
Nehe, ska göra det sista här hemma innan ja ska åka, är så snäll mot min man såhan slipper göra hemma saker i helgen när ja jobbar, jag har städat hela lgh, tvättat, städat diskmaskinen så han kan bara va me tuwis och njuta!!! Snäll fru va?? ;)
Nehe, hänga tvätt..
Ha en bra dag..
Pöss på er

Tandläkaren...

idag, skulle ja igentligen vart ledig men hoppar in och tar ett extra pass, inte helt fel när money kommer sedan.. :)
Så fick ändra Tuwis tandläkar tid till en tidig tid idag ist, så kl : 9,00 va vi där, Tuwis va inte nervös eller så.. Det va ju trots allt den första gången för henne..
Hon satte sig så snällt i tandläkar stolen och när handläkaren började höja och sänka ner ryggen/huvudet så vart hon lite skeptiskt och stel men hon öppnande munen så duktigt och tandläkaren sa att hon hade jätte fina tänder.. Inga hål och inget början på hål heller.. Men så som vi borstar så skulle ja va förvånad..
Honva jätte duktigt och så stolt, hon fick en liten present av tandläkaren.. Så nu är snuttan på dagis och berättade glatt vad hon hade vart på fm.. :D Skoj för henne!!!
Imorrn är vi lediga ja o snuttan så då ska vi sova till en början me hoppas ja iaf.. Sedan om det är lika fint väder som idag tänkte ja ta me hjärtat till valla, någon som vill me?
Fick ju nya gardiner igår, och idag köpte ja o tuwis nya köks lampor oxå, skit snygga, fick ju ett tips av en läsare vart ja hittade svarta snygga och det blev så.. Tack snälla du vem du nu va för tipset!:D
7 månader kvar tills vi drar på utlands resa hela familjen och vi längtar så nått enormt så ni kan inte förstå, ja skulle helst vilja åka imorrn..:) Tuwis pratar om det ofta sedan vi berättade det för henne.. Så det kommer nog bli skoj för henne.. :D Spännande!

Ny mobil.. :D

Igår så vart jag med ny mobil på pappret iaf, den va beställningsvara så får den nästa torsdag, så det ser ja mycket fram emot.
Stod i valet och kvalen mellan Nokia N9 och Samsung Galaxy S2, men det blev en samsung till slut och såklart en vit sådan.. :) Längtar..
Bror min har en sådan och den är så grym, vilken kamera.. Älskar´t och ja som använder mobil kameran mycket är glad över en bra sådan..:D
Idag har det vart jobb dag och jag har för en gång skull vart pigg på ett morgon pass, kan bero på att när ja kom hem igår kväll efter jobbet så hoppade ja in i duschen sedan rakt ner i sängen och somna ca 23.15 och det är mycket bra för att vara mig och jobba kvälls pass och sedan dag pass.. Ja brukar ja svårt och sova då på natten...Men det har vart en mycket bra dag... :D
Hämtade Tuwis från dag och sedan hem och fixa käk och nu sitter ja propp mätt i soffan och slappar medans barn o man badar.. Snart börjar sjukhuset och det kan man ju INTE missa... :D
Nästa måndag kommer dom börja sända uppe från oss, spännande.. :S hihihi
Idag kom även våra nya gardiner till köket och vilken skillnad det blev, jätte fint och ljust, ska bara köpa nya lampor samt krukor o blommor så kommer det bli kanon.. :D Därför vill ja till ullared snart.. :)
Nehe, klockan närmar sig 19,00 så ha en bra kväll..
Pöss på er

Didrikssons Flecce Fodrat

Har ett fint Didirkssons Flecce Fodrat Regsnställ till salu..

Förra årets modell ( 2011) Inköpt på Intersport!

Fint, inget slitet, frächt.

Stl: 100

Färg: Orchid Dots

Nypris: 700:-

Nu: 500 :-
Är ni intresserade lämna en kommentar eller skicka ett mail: [email protected]



Helgen.....

Fredagen började med jobb som alla andra! Men jag hade bokat bord till oss 3 på Nangs Kitchen som en liten överaskning.. :D Mys!
Tuwis vart glad och även Mogge, så ja hade bokat bord till 18,30, det va inte många gäster då, lugnt och skönt!
Tuwis va jätte duktig och satt stilla i 1,5 h och bara va duktig.. Sedan började det krypa lite i benen på henne, så då bealade vi och åkte hemmåt.
Tuwis åt friterade räkor och ris och jag och mogge åt en gruta med grönsaker, kyckling och cashewnötter.. Så fruktansvärt gott det va! Skulle kunna äta denna mat varje dag!! Underbart!
Så kommer äta där snart igen.. Förr åt vi där ofta nu har detgått länge men ändring på det.. :D
Efter det åkte vi hem och hade fredags mys, tuwis somna dock som en stock i sängen nästan omg. Söt nos!
I lördags så vaknade tuwis kl; 7,00 och det kan ja säga händer inte allt för ofta och hon gnällde så ja gick upp me henne och lät mogge ligga kvar och sova! Så ja började redan så städa lgh och plocka iordning..
Sedan hade vi en mys familje frulle innan storstädandet kom i gång ordentligt..
Men va tvungen at skicka ut Tuwis och mogge och leka ist så ja kunde städa ifred.. ;)
Efter det så drog ja själv till maxi och handlade lite inför middag ikväll.. och öven en sväng på bolaget vart det..
Fam. Jigerström/Netzell skulle komma och ha mys med oss på lördagskvällen...
Jag lagade, inbakad fläskfileé och potatisgratäng och sedan panacotta til efterrätt.. Va hur gott som helst!!
Barnen lekte som tusan, full fart hela kvällen, och dessa två bus ungar leker ju så himla bra ihop me... :D Dom gillar verkligen varann, så skoj och se!
Igår söndag så fick ja sova på morgonen, för tuwis vaknade vid 7 då me,, men sedan va vi ute och busa i skogen och på gården.. Innan det va dax för lunch och iväg för att köpa present till syrran som fyllde år. Och sedan va vi hos henne och fira henne lite.. Skoj!
Idag är det måndag igen, en ny vecka, jobb helg står på schemat, men nästa helg då är det party.. Ladies Night.. :D Skoj!!
Nehe, ha en bra måndag..
Pöss på er


17 Maj 2012

Ikväll har vi bokat resa, äntligen!!
Vi har vart lite oense om ja säger så, men det vi va oense om blev det inte utan..
17 Maj 2012 drar fam. Behrendz till Bulgarien och har en mysig familje semester.. Sunny Beach blir det... Härligt va?
Tuwis första utlands semester och våran andra gemensamma semster på 10 år. Underbart.. längtar så mycket just nu.. Ska bli spännande och härligt!!
Vårt hotell..
Precis vid havet och nära city.. Perfekt!!

Grattis Syster !

Stort Grattis
Lilla Syster Petra som idag
Blir 20 år....
Hipp Hipp Hurra!!

Regn dag..

Shit, vad det regnar, det va uppehåll när ja gick och lämnade Tuwis på dagis men började dugga när ja gick därifrån..
Idag när ja lämnade Tuwis så ropade barnen på henne när dom fick se henne, och sprang emot henne, det tycker jag är så skönt och vara me om. Du vet man verkligen att hon är omtyckt av alla kompisar! Och jag trodde inget annat heller för hon är ju helt underbar person. Öppen, varm hjärtad, bryr sig om allt och alla, skrattar mycket.. En rolig och underbar liten prinsessa.. ;)
Idag är det jobb på schemat, ska bli skönt.. Har vart hemma några dagar pga. av att ja va sjuk och får sådan spring i benen och längtar tillbaka till jobbet.. Jag älskar mitt jobb och trivs så himla bra!!!
Snart är det helg me va fort veckorna springer iväg, på lördag kommer familj Jigerström/Netzell hit och vi ska laga någon god middag.. Och bara mysa.. Saknar dom så mycket!
Och på söndag ska vi till min syrra som blir 20 år, gammal och grå hårig.. ;) * skämt o sido *
Nehe, ska äta lite innan det är dax att åka till jobbet..
En bild på sessan igår innan dagis och fotografering.. :D Sötaste!

Botten sluta med toppen...

Idag va det fotografering på dagis, tuwis vakna innan klockan ringde.. Så vi mös lite i sängen innan det va dax att kliva upp...
Vi gjorde iordning prinsessan och hon blev helt sagolik underbart söt.. Sötaste tjejen på denna värld..
Och hon va så stolt och tyckte själv att hon va hur fint som helt, och det va hon, är hon!
Jag lämnade henne på dagis vid 9,00, och seda åkte jag och hämta Mamma som skulle me upp till Mag och tarm..
- Det är nämligen så har jag har blött en hel del från bakdelen sedan i fredags, iförr går va det extremt och jag blev skrämd utav det..
Eftersom jag har en hemsk kronsik tarmsjukdom ( Crohns ) så går det till min första tanke och vad kan blod från tarmen betyda? Tankarna snurrar och jag blev nojig..
Hade ingen smärta i magen så nått gott tecken..
Ringde mottagningen som bokade in mig för en akut tid, idag kl: 10.00.. Som jag har lärt mig från tidigare besök/ undersökningar så ska jag inte åka själv, utan alltid ha med mig någon.. För får ja ett jobbigt och tufft besked så bryter ja ihop.. Skönare att ha någon där som känner mig väl som kan stötta mig..
Väl inne fick ja fylla i papper, väga mig och mäta mig.. Och sedan kom läkaren.. och eftersom det va en Akut tid så fick ja inte min ord. läkare utan den som ropar upp mig va den ja inte ville ha.. Det va den läkaren jag har bytt ifrån för ca 1 år sedan pga. överdosering av kortison mm. Som gjorde min tarm ännu sämre..
Men men det är bara att gilla läget.. :/
Jag berättade mina besvär och sa som det va helt enkelt..
Fick genomgå en rektoskopi, redan så kommer nerverna.. Men bita ihop..
Undersökningen började jätte bra och ja började slappna av tills han kom upp en bit, ja skrek av smärta.. En smärta ja inte önskar någon får.. Han kunde då inte forsätta undersökningen pga av att det gjorde alldeles för ont på mig..
Efter det så bara går han , berättar inget, inte om det såg bra ut lr nått.. Konstigt lr hur?
Men nerverna sitter utanför nu kan ja lova, fick gå tillbaka till läkarens rum för resultat och vidare prat.
Då meddelar han att så långt som han kunde undersöka såg det helt bra ut, inga tecken på infektion.. Men som sagt kunde inte fortsätta undersökningen pga. av smärta. Så det han vill göra en en koloskopi. Men ja ville inte, bara om ja får göra den i narkos. Men då börjar han prata om risker, men som ja säger till honom. Jag har genomgått en koloskopi tidigare som va så hemsk, att ha verkligen inte vill genom gå det i vaket tillstånd åter igen..Men det fick ja inte. och då är det, det absolut sista undersökningen ja vill göra.. vi gick halva vägen och vi ska göra ett UL.
Ja fick ta massa prover..
Under samtalet efter undersökningen säger läkaren att det kan sitta inflamation längre upp i tarmen där vi inte kunde undersöka. Så han ville att ja skulle börja kortison igen, men ja backade verkligen där.. Ja vill verkligen inte äta kortison återigen om det inte är absolut nödväntigt, inte ifall om det är..
För äta kortison är ingen dans på rosor det heller kan ja lova..
Han sa massa annat oxå som vi inte behöver prata om här som gjorde att ja vart mer osäker, mer rädd och ledsen..
Tur att ja hade mamma där, när vi väl kom ut och gick mot bilen,så bröt ja ihop. Jag såg inget positivt igen. Kände att ja va på ruta 1 igen.. Hade inte gått frammåt nått.. Så mycket mediciner jag ätit och äter varje dag för att ja ska må bra för att ja kunna leva ett normalt liv med denna skit sjukdom och sedan kommer detta när ja äntligen är så nöjd med mitt liv..
Men bryta ihop och komma igen..
Mamma och jag åkte hemmåt så ringer telefonen, då är det rtg som har fått remissen på ett UL, så jag får en tid redan idag kl: 13. Så det va ju ungefär bara att vända och åka tillbaka..
Mamma följde självklart me upp igen på UL, träffar en jätte bra läkare om utför UL på ett bra sätt..
Och han undersöker länge och hittar inga tecken på inflamation i tarmen, och ja har inget i tunntarmen heller.
Han sa att han aldrig sett en sådan fin tarm som har diagnosen crohn. Han sa: - du är mycket bra behandlad så din tarm är jätte fin..
Så vad Mag & tarm läkaren tror eller menade vet ja inte, litar just nu mer på rtg läkaren som kom med goda besked och gjorde min dag..!!! Underbart! Då vart denna dag bra iaf tillslut!
Jag hoppas verkligen att min tarm fortsätter vara så här bra som den är, vill inte ha någon obehaglig och smärtsam på hälsning.. Aldrig mer igen hoppa ja, men sådan tur tror ja ej att ja har tyvärr..
Mycket och långt inlägg, men fick skriva av mig lite iaf. det har vart en dag full av nervositet och räddla som helt plötsligt byte riktigt mot motsatsen...
Ska sova nu för imorrn så kallar jobbet...
Pöss på er

Nytt till köket!

Klickade hem gardiner till köket idag, så som jag har letat efter gardiner som passar mig/oss vårt hem.. i ca 1 år nu.. herregud va svårt det ska vara..
Har kollat på dessa gardiner x-antal gånger tidigare men idag slog ja till.. Hoppas oxå att dom blir bra live och väl uppe annars skicka tillbaka och leta vidare.. Men håll tummarna.. :P
Skulle vilja ha svara lampor oxå i fönstret rätt höga, tips?
Denna dag, vad ska ja säga, vi har inte gjort så mycket, jag köpte en ny klänning till Tuwis som hon ska ha imorgon på dagis fotograferingen,,, Hon vart helt underbart fin i den.. passade henne som handen i handsken..
Hon är alltid vacker våran dotter, en liten underbar prinsessa...
Imorgon när Tuwis e på dagis och fotografering så ska ha upp till Mag & Tarm för undersökning.. Har tyvärr haft lite kompikationer senaste dagarna som gör mig väldigt rädd och fundersam.. Men hoppas verkligen att läkarna säger att allt är bra och som det ska.. Mamma ska me, vill inte åka själv ifall att, jag tänker alltid ut det värsta, typiskt mig! Inte bra, måste lära mig att tänka om.. men hur gör ja det då?!! Lättare sagt än gjort!
Nu fortsätter Desperate House Wifes..
Vilken tv. kväll det har vart idag:
  • Kl: 19,00 Sjukhuset
  • Kl: 19,30 Halv åtta hos mig
  • Kl: 20,00 Äntligen Hemma
  • Kl: 21,00 DHW
Älskar´t
Ha en bra kväll..
Pöss

Bättre idag, underbart!

ja, idag mår ja mycket bättre.. Huvudvärken och snoret sitter dock kvar men det kommer det troligen att göra ett tag.. Brukar det! Iof så har ja inte drukigt kaffe sedan i lördag så kan va en bo i dramat me ang, huvudvärken..
Men nu har ja tagit en kopp espresso iaf får se om det gör susen.. :D
Igår em, så blev det en sväng på Maxi, för att inhandla det nödvändigaste och även en kötbulle meny på IKEA, ja orkade verkligen inte att ställa mig och laga mat för ja mådde piss.. Men panodil i kroppen gör susen..
Men efter ca 2 h ute så va ja klippt slut när ja kom hem.. så ja somnade på soffan omg.. sjukt eller hur? Då är det nått som inte stämmer..
Men men jag återhämtade mig lagom tills Tuwis skulle nattas och sedan tittade vi på Pirates of Carabien den nya, den va sådär måste ja säga..
Jag tycker ju personligen att dessa filmer är lite sådär över lag, inga favvo filmer direkt men men, måste ju ha sett dom.. :)
Solen strålar det är skönt ute om man bort ser från stormen men ska åka och göra lite ärenden och sedan förhoppningsvis ställa mig och göra en köttgryta, vart så sugen på det igår när ja fick tillbaka smaken,, så hoppas ja hinner det.. :)
Nehe, ha en bra dag..
Pöss på er
Tuwis igår körde sista biten hem.. :D
Ps. såg ju på BridesMaids igår, hade verkligen längtat till att få se den, men ja blev faktiskt lite besviken va inte alls så bra som ja hade föreställt mig den.. Men men nu har ja sett den iaf.. Tur att ja såg den själv och inte med min man för han hade bara suttit och suckat och sagt vilken skit film.. ;)


Inte mycket bätte, men lite!

Gårdagen va inte roligt kan ja lova er, usch vad ja avskyr att vara sjuk... :(
Jag låg i stort sätt hela dagen i soffan och sov, tvungen att gå på toaletten va man ju, men ja vänta in i det sista!!
Usch va tråkigt det är..
Mogge & Tuwis gick ut och lekte på dan och latja, men ja orkade inte och hade ingen större lust med det... Febern kom tillbaka på em och tempen visade då 39,3 så ja va däckad kan ja lova..
Det är så tråkigt, för när ja får feber så är ja däckad, ja kan inte ta mig upp.. Mår piss då.. så tycker synd om Tuwis då kan ja lova.. att ja inte orkar leka med henne och så.. Men men så är det ibland,, Tur att mogge va hemma och kunde latja..
Fick inte heller i mig mat igår, hade ingen aptit, ingen ork.. och maten smakade inget... all smaka va bara borta.. Hatar verkligen att äta när man är sjuk och man tappar smaken... :( Men vätska fick ja i mig iaf.. så det är  ju bättre en inget..
I dag visade tempen 38,7 lite lägre men inte mycket, men jag proppade i mig 2 panodil direkt och fick imig lite thé och smörgon..
Nu ska jag lägga mig i soffan framför BridesMaids och njuta och längta tillbaka till vårt underbara bröllop...

Noooooooo

Natten till igår va inte rolig kan ja lova, Tuwis  va genom förkyld,,
Jag hade jobbat kväll och kommer hem och hör skruttan snarka så hög när ja kommer innanför dörren..
Hon vaknade ca 1 h efter ja kom hem och va helt förstörd.. Hon hade ont i halsen, genom förkyld.. Fick tvinga i henne panodil, nösspray gick verkligen inte,, Försöka få henne att somna om, va omöjligt..
Jag & mogge somnade vid ca 5 och min klocka ringde 5,45 för upp till jobba.. Så kan säga att ja va helt slut.. Samtidigt som ja kände att ja höll på att bli förkyld .. Och visst kände ja rätt..
I slutet av arbetspasset igår så kom hals ont, snoret bara forsa och huvudvärk..
Idag är det ett rent helvete.. Hade feber inatt, vakum i huvudet, jätte ont i halsen, rösten finns knappt, huvudvärl och allmänt ont i kroppen. Så det känns inte så skoj kan ja lova..
Känndes för jävligt att ringa och sjukanmäla sig, hatar det!!
Men jag vet ju att jag bli väldigt lätt sjuk, en del pga av min medicin! Tar på mig lätt bakterier, tyvärr.. Så så fort Tuwis har nått så åker ja på det.. Menans mogge aldrig e sjuk... :/
Tur för honom...
Så jag ligger i soffan, med varmt thé, nässpray, papper och en filt och vill bli frisk, avskyr att va sjuk..
Nu är febern borta iaf, proppat i mig panodil.. Bra!
Nehe, orkar inte skriva mer, måste vila..
Ha en bra dag
Pöss på er
Längtar tillbaka...

RSS 2.0