Fullt schema!

Ja idag har mitt schema vart proppfullt.. När klockan ringde vid 6.30 imorse så ville inte mina ögon vakna riktigt!! Ja va sååå trött.. men det va bara att kliva upp och iväg till bussen.. Termometern visade -16 grader och det va såååå fruktansvärt kallt.. Usch.. ja vill ha sommar nu.. och sen på vägen hem så hör man på radion att det kommer bli kallare upp mot -30 gradet fram till julafton.. Det borde vara olagligt att vara över -10 grader tycker ja.. Ha Ha Ha...

Ja, idag körde jag iaf både kl: 7.50 och kl: 13.00 dubbel lektioner båda tilfällena.. och det gick bra denna dag me.. Känns skönt och bra.. Ja känner mig säker på körningen.. Nu bara denn jäkla teori, men det är väl bara att nöta in i denna lilla trånga hjärna! :D Mellan gör tillfällena så hann jag och Mogge att åka till Maxi och inhandla all julmat.. Och en sak är säker vi va ju inte ensamna om ja säger så... :/ Men det flöt på bra tycker ja så det va lugnt!

På vägen hem då Mogge kom och hämtade mig och vi skulle till dagis för att hämta Tuwis så tog det 20 min att åka från Scan till tallboda.. Snacka om trafik!!! Det va inte roligt det gick i 40 Km/h ca.. men men vi kom fram till en glad unge som va lycklig över att ha vart på dagis idag hon har ju vart hemma i över en vecka pga. sjukdomar på dagis samt att Mogge har vart ledig.. Så hon vart lycklig över att se och träffa sin "kille" Oliver! Dom hade kramats och pussats idag när dom träffades.. Och som vanligt så släpper dom knappt varann.. Det lilla kärleksparet..:D

http://1.bp.blogspot.com/_4SpUa_SwZJQ/TP49UGu88gI/AAAAAAAAB5A/O8S44J60S88/s1600/grodor+k%25C3%25A4rlek.bmp

 

Em hemma har inte blivit så mycket av, den bara sprang förbi.. Ja slog in lite paket, nu är det bara 2 st kvar att slå in.. Underbart!! Och snart är det julafton me..:D Mys.. innan dess så sker det massa saker.. Imorrn har ja halkan på körskolan och sedan på torsadag ska ja jobba...och sedan ska vi på våran årliga uppesittarkväll med våra bästa!!

Nehe, ska man mysa lite med sambos kanske..?? - Ja tror det..

 

Ha en bra kväll

 

Pöss på er



http://isabelhernandez.blogg.se/images/2010/julklappar_1166309906_5817816_122139109.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0