-20 grader...

Nu e det svin kalla vädret här igen, ja blir så ledsen.. Usch... Vill inte ha detta längre..
Det enda som e bra med denna vinter är att det går bra för sverige i OS.. Sverige slog finnarna i hockeyn i morse med 3-0.. Jippi Sveriges curling damer vann me.. :) Detta går kalas.. :)  Underbart att va svensk!!

Vi har nyss ätit lite frulle och som vanligt skrivit inköptlista och Mogge och Tuwis leker lite me duplo innan.. :) Ska snart börja göra iordnng oss.. Vi ska ut til ekängen en sväng.. Mogge ska hjälpa pappa att skotta från taket.. Han ska upp på taket.. Ja e lite nervös men pappa tar med sig linor så det ska gå bra.. :) Och ja och Tuwis ska va ute och leka och när det blir för kallt så går vi in.. :)

Ja annars händer det inte så mycket idag tyvärr, ska ju komma in ännu ett oväder sägs det sent ikväll/natt så vi får se om ja kommer till skolan imorrn, men det hoppas jag inte e några problem.. :D

Ha en toppen måndag..

Pöss

http://majota.files.wordpress.com/2008/03/08_sup_gal_snowflake.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)



hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!

Kramar Erica

2010-02-22 @ 18:40:08
URL: http://erica.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0