Underbara tisdag!!

Ja denna dag har verkligen vart helt underbar!!! Förrutom att kliva upp imorse va riktigt segt...men men ...skolan först mellan 9-12 omvårdnad va det på schemat,gick igenom provtagning och allt som har med det att göra så det vart mycket info mer ser fram emot metodövningarna på måndag !!! Efter skolan möttes ja o baby på stan..vi skulle gå och titta på bruklänning på krinolin..Tror ja har hittat den rätta,men lite mer fundering på det!! Hittade även kläder till mogge..toppen!! Efter det roliga drog vi och tittade vad tårta Kosta och vad det finns för alternativ..och det e en djungel på det på..men vi vet exakt vad vi vill ha!!! Vid 13.15 så hade mogge skjutsat mig till Ekholmen..mycket för tidigt men men..Ja skulle ju på arbets intervju kl:14 men ja satt ute i solen i 45 min det ca helt underbart!!! Kl slog 14 fick träffa en jätte bra chef,va inte så mycket en intervju utan sa nästan direkt att ja fick jobbet,så började me att skriva på massa papper lämna konto nr och sådanna saker,skriva på tystads plikt..Så ja börjar redan på torsdag!!! Hur bra e inte det!!! Ännu en Sten som föll från hjärtat!!! Så ha får jobba hur mycket ha vill hela sommaren!! Ja e sååå glad!!! Nu på kvälls kvisten ca vi o fura ellioth som imorrn fyller 2 år,hoppas presenterna kommer till användning ...:) men nu ska ja sova skola imorrn heldag...9-15.. Godnatt pöss på er

Kommentarer
Postat av: Angelica

Grattis till jobbet!! Vad skönt! =)

2010-03-10 @ 00:21:43
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0