Fredag

Fredag idag, va skoj och skönt.. Eller skoj varför är det skoj? Det vet ja inte.. hahaha

Inatt har Tuwis verkigen sovit bra, och det märktes på hennes humör imorse.. Det va inget negativt, inga protester att klä på sig eller liknande.. Och lite yougurt fick vi i henne..
Idag jobbar Mogge på k-rauta och började i förens kl. 9 imorse.. Det va skönt för då va vi två på morgen och att gick såå smidigt.. helt underbart att ha sådana mornar.. Tänk om man kunde ha sådana varja dag.. Inte troligt kan ja säga... :D Fick till o me göra två flätor på tuwis utan protest, hon ville nästan sj me.. :Dunderbart!! Skönt och ha en morgon utan tjafs.. :D
Och idag va det inte heller några problem att lämna henne, idag va dom inne så Tuwis bara sprang in och lekte hann inte ens säga hejdå till oss.. Det kändes mycket skönt.. för hela denna vecka har vart såå trälig att lämna henne.. Hon gråter o säger att hon inte vill, hon vill va hemma med mamma.. :D Helt underbart att höra men det går ju inte tyvärr..
Men det är som dagis personalen säger att så fort vi har gått så slutar hon gråta och börjar leka och har skoj.. Så det ledsna varar inte länge och det är skönt för oss att veta och höra!!!

Ja i skolan idag va det Arbetsmiljö och säkerhet, den kursen är ju inte rolig alltså, men men ack ett måste!
Vi satt och gjorde nått test/spel på datorn försa halvan av lektionen sista halvan så fick vi sitta med vårt grupparbeta vi har ju stress!!! Och nu är vi helt klara känns hur underbart som helst. Har ju andra saker att göra, 2 inlämnings uppg. som ska in innan nästa fredag.. lite panik!! :S Men denna termin har vart mycket att göra om ja säger så..
Idag  pratade jag även med min mentor ang att läsa 2 olika kurser till nästa termin även att jag är klar och har min utbildning vid jul men vill läsa lite till.. Ska då läsa näringslära och lindrande vård.
Bra kurser att ha med sig i bagaget i framtida arbeten.. känner ja iaf.. Och så är det skoj att plugga känns tråigt att sluta nu i december skulle kunna plugga ett tag till iaf 1 termin till... :D Hahahaha sjuk man är!! :D

Nu sitter ja och sessan här hemma och bara myser och njuter att det är fredag!! :D
Tuwis sitter och äter riskaka, mumma..


BRÖLLOPET: Idag fick ja hem mina diamantkonfetti jag köpte här om dagen på (nätet) trodde dom skulle va lite större, för dom va rätt små men väldigt söta, dom kommer passa jätte bra på bordena som dekoration.. :D
Har suttit och funderat lite över detta med bordsdekoration under bröllops festen, vi ska ju inte trycka nått på några servetter eller liknande, det är inte riktigt vi.. Så vi vill ha någon snygg vikning på servetterna ist.. Och har hittat endel,,

http://www.kattisproduktion.se/img/head.jpg

 

http://www.brollopsguiden.se/forum/forum_images/Balcaz_84vxi_dukning%20002.JPG

 

http://www.brudobrollop.se/manadsarkiv/brytningar/fransk_lilja/bilder/fransk_lilja.jpg

 

http://farm5.static.flickr.com/4060/4290639776_376c876acb_m.jpg

 

http://www.duni.com/Global/Hotel_Restaurant/YourTable/InspirationFinder/designs/lily_white_inspiration_740x460.jpg

Nått sådant hade ja nog tänkt mig nått högt.. :D

Lite balans på bordet måste det va!!

:D

 

Det är mycket velande och planerande inför bröllopet kan ja lova er, det är några punkter som är avbockade iaf.. Så vi är på mycket god väg.. Eller hela planeringen är klar, vi vet exakt hu vi ska ha det och JA vi är överäns.. Men vi har bara inte inhandlat allt, det vi har köpt nu är min klänning, tärnklänningen, mina brudskor, löpare till borden, snören till placeringskortet och dekoration på borden.. Resten har vi inte betalat men bokat och fixat!!!! Känns skönt att visa delar är betalde och klara redan, även att det är 8 månader kvar..

Ringarna är svårast, vi står och velar och byter, men vi vet iaf i vilket material vi vill ha, vilken stil och så men sedan är det det andra.. Ja har sådan beslutångest så det är sjukt... Hmm inte bra!!! hahah

 

Nehe ska återgå till myset med dottern.. :D

 

Ha en trevlig fredag

 

Pös på er

 


Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Tack så mycket. Tänk att barn kan bli till, de är häftigt! :) Hon t jättefin din lilla också, himla söt bilden längst till höger på headern :)



Och lyckliga dig som ska gifta sig, gud vad roligt! :) Längtar tills de är våran tur, men de får vänta något år.

2010-09-11 @ 23:14:16
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0