Fy tusan

Ja nu har vi vart och tittat på våran blivande kyrka där jag och Mogge ska bli man och hustru,, :D
Vi va inte ensamma i kyrkan kan ja lova.. Så vi gick inte runt och titta så enormt mycket men vi kände på att gå längst gången, det känndes ännu nervösare..
Kyrkan är ju så liten elle liten den tar 96 personen så jätte liten e den ju inte, men den är så intim på nått sätt.. Den kommer bli kalas bra för oss..:D Nu längtar man ju ännu me till den stora dagen..:D

Efter kyrkan va det bara att åka till lgh och börja tvätta, man hinner inte tvätta så mycket varje gång, idag hann vi tvätta 3 maskiner,, Jag är ju van att slänga in 1-2 maskiner per dag här hemma, så det blir så enormt mycket tvätt nu.. :( Inget skoj!! Men men vad ska vi göra, kan ju inte göra nått åt det. Hoppas att dessa kommande veckor kommer gå fort.. :D Håll tummarna för oss!!!
Vi kom hem vi 19 ca, borstade tänderna på Tuwis och sedan la vi henne, så nu sover sessan.. Och vi hänge all den blöta tvätten som inte hann bli torr där borta!!! Det är inte roligt kan vi lova..

Nu ligger vi deckade i soffan och kollar på Välkomnen hem och sappar till IDOL oxå.. :D

Men ska kura ner mig mer nu i soffan...

Ha en bra kväll..

Pöss på er 

http://blogg.trebarnsmamman.se/images/2007/tvattstuga_1193052832_860595.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0