30 December 2013

Ja för ett år sedan så var det en helt annan stämning här hemma.. En jobbig och tuff stämning.
Tyra mådde jätte dåligt och vi hade vart uppe på barnakuten denna dag, svärmor hade vart barnvakt åt Tuwis.
Men som ni alla vet så blev vi inte tagna på allvar denna gång heller utan hemskickade..Ihopp om att det inte var något allvarligt och att vår älskade dotter skulle blir bra igen snart..
 
I år är läget mycket annorlunda, nu ligger hon i sin säng i sitt fina rum och sover som en liten prinsessa,vi kan andas och skratta och njuta av tillvaron. Vi kan mysa och ha det trevligt utan att behöva känna oro och rädsla hela tiden som i fjol. 
Den oron man fick och hade då ( förra året) ; vi kände på oss att något inte stämde och att något var såå fel men man söker hjälp och enl. läkare så var det inget fel på henne, en jobbig förkylning var det till en början, sedan fick hon diagnosen astma och efter det misstänkt gluten, blir rädd idag hur man som läkare kan säga sådana saker till förläldrar när man inte ens gjort någta avancerade undersökningar. Och ge ett barn då 9 veckor gammal diagnosen astma är sjukt, eller gluten då, jag ammade då..Skrämmnade men som förälder och orolig och rädd och uppgiven så litar man på läkarna, det är ju så att det är ju dom som ska kunna detta, eller hur ? Men tyvärr idag har både jag och mogge svårt att lite på läkare, eller speciellt jag iaf. Kontroll freak som jag är så frågar hag hundra olika frågor och vänder och vrider på allt innan jag är nöjd och kan låta läkaren gå vidare, 
Jag hoppas att jag någon dag kan återfå tilliten lite iaf. Lyssnar mer på vissa ssk än läkare i vissa saker. 
 
I år fick vi även fira en mysig jul, en jul full av glädje, lycka, kärlek, god mat och mycket glada barn, stor skillad även det mot förra året. Visst hade vi en jätte fin jul förra året med men vi hade även en dotter som mådde dåligt, hon kämpade och kämpade. Älskade lilla vänn, gör så ont i hjärtat att veta att hon led så mycket.. :( 
 
Usch... Idag annars har jag och Tuwis vart iväg väg en sväng till Mobila för att byta en julklapp och även kolla in på Dollar Store som jag dock inte tyckte var så speciellt mycket att ha fick med mig lite våtservetter och läsk, sedan efter det gasade vi hem till Tornby och bolaget men när vi kom dit så vände vi lika fort kan ja lova då det var kö till BK, så stannade till på plantagen för att inhandla lite saker för att jag ville göra en nyårs grupp till köksbordet sedan efter det stoppet gasade vi mot Ekholmen och bolaget där, mindre folk men kaos ochtotalt utplockat, låg öl kartonger kastat över hela butiken och helt utplockat, det är sådan hysteri.. Gillar´t inte men när vi ändå var i dom krokarna så blev det ett stopp på blomstertorget för att inhandla lite änglahår till min nyårsgrupp.. sedan hem, hem och laga mat. Tuwis bestämde mat idag, Stuvade makaroner och köttbullar. Och det var gott då vi var vrål hungriga.
Nu på kvällen så åkte vi en sväng till Mogges bror Rickard med tjej och dotter för att överlämna lite klappar till lilla Junie. Tuwis och Tyra fick oxå klappar, tack snälla.. :D 
 
Nu så sov er lill sessan, den stora ser på film och Mogge o ja slappar i soffan med tända ljus och film..:D 
 
Hoppas ni haft en bra dag..
 
Pöss på er
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0