Söndag... Härliga söndag

Idag har vi inte gjort allt gör mycket lr jo iof vi har gjort exakt vad vi har velat o haft lust med:) 

Då det nu är vintertid så väckte barnen oss kl 8.00, gäsp 😴 men min snälle man lät mig ligge i 1h till då jag ska jobba natt ❤️ 

Hann äta frulle med familjen dock ingen långis idag då Tuwis & mogge åkte iväg till Ikea (igen) och inhandlade svarta lådor till Tuwis expedit hylla. Hon vill inte ha röda :) så lillasyster fick dom rosa och Tuwis 8 nya svarta och det blev sååå himla bra i hennes rum! Hon är så nöjd och det känns så bra ❤️ Älskade unge :)vi stor städade och rensa hela övervåningen idag me när vi ändå var igång och gjorde om lite i tjejernas rum:) under tiden sitter Tyra inne i sitt rum vid sitt kök och är så nöjd och bara älskar att leka där:) så härligt och se :) 

Senare fick vi ut och rensa upp på tomten , kratta upp alla löv, klippte av allt visset, rensa i förrådet och ställde in alla möbler och förberedde för den hemska årstiden :/ tråkigt! Men ack så nödvändigt! 

Eftermiddagen fick jag ett mycket jobbigt, irriterande och sårande besked och det gjorde så ont och ilskan kokade usch och min underbara familj stöttade mig och vi pysslade och styrde! Lekte med pluss pluss oh Tuwis är grym , shit vad hon kan bygga saker! Duktig tjej! 
Sedan gjorde hon o jag en pumpa som nu pryder vår trall på framsidan 🎃 

Nu sitter jag på jobbet och ska jobba hela natten, saknar familjen massa men fick nyss ett jätte fint mess från min man så då känns det lättare ❤️

Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag/vi haft! En helt perfekt och mysig familje helg som vi verkligen behövde ❤️

Godnatt på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0