V. 26 + Vagn köp

Redan vecka 26 jag fattar inte det går så himla fort bara 14 veckor kvar, börjar bli lite små stressad nu...

Men idag Onsdag den 28/11-07 så va vi i Finspåmng och köpte en vagn te lill bebben en Emmaljunga jätte fin ..
Kom på när vi har betalat och allt vart faan ska vi ha den så länge, kom inte på nått bra ställe än i bebbens blivande rum där det är fullt redan typ men bäddsoffa dator och tv.. Men den fick plats blir lite trångt här inne men men...

image22image23


Förlovade i 1 år idag den 22/11-07

Ja tiden springer iväg, tyckte inte att det va länge sedan vi köpte ringar eller bara gick och tittade och nu är det redan ett år sedan..Herregud..Men det känns toppen bra...Ska ha lite mys ikväll här hemma bara...

image21
Våra förlovningsringarIgår den 21/11-07 så fyllde jag år, inget skoj me det... Man börjar väl bli vuxen och fördelsedagarna kan kvitta..Vi gjorde inte speciellt min mamma och syster va här och fika,, Resten av mogges släkt och min pappa ska komma i helgen..Folk frågar vad man önskar sig, det är ju skit svårt, bebbe saker, jag önskar mig en sak och det kan ingen i världen ge mig bara så där.. Det är att jag får en frisk och välskapt dotter och att tiden till mars ska gå fortare...*ler* Men jag fick en plattång va Mogge och det var väl det ända jag har pratat om att jag skulle vilja ha iaf..Men skönt att det är ett helt år kvar till man fyller igen..
3D-Ultraljud

Ja i torsdags den 15/11-07 så va vi på 3d-ultraljud.. Det va helt otroligt mysigt...Fick reda på att det är en liten tjej vi väntar på... *stort leende* Hon sprattlade för fullt där inne och allt såg toppen bra ut.. hon va ca 25 cm och vägde ca 601g . . .ingen stor tjeja ännu...
Hon ville inte va med på varken film eller bild hade hela tiden för armarna och låg och tutta på tårna...en vig liten tös...*ler* 


                                              


Nu när man har sett henne så längtar man ännu mer efter att få ut henne...vill ha henne här NU ju...Men inte långt kvar nu.. Går in i v. 25 på tisdag den 20/11-07 . . .

Nu är bilen vår...

Nu har vi äntligen hittat en bil och köpt den... fick hem den igår...*ler* sååå skönt så..

image17

image18

v 24

Herregud va tiden går fort... Redan i vecka 24 .. . hihihi mysigt så..*ler*  köpte en overall till den lille igår jätte fin tjock
 och varm hoppas jag..*ler*  Nu har h*n börjat sparka ordentligt där inne och fått speciella tider som h*n är vaken..På torsdag den 15/11-07 ska vi går och göra ett 3D- ultraljud och ta reda på könet me.. Ska bli sååå spännande...Längtar..
image16

Barnvagnen

Nu har vi nog äntligen enats om en vagn...Det blir en Cango svart...*ler* jätte fin... Ångrar vi oss inte snart IGEN så blir det denna iaf..

image14

image15

Bil köp snart då...

Äntligen...Nu är allt klart med banken vi får lån och vi ska köpa bil.. ÄNLIGEN. ska bli sååå ksönt och äntligen få sin egna bil.. Vi vet vad vi vill ha för bil det blir självklart en Volvo jag vill inte ha nått annat,,,Mogge vill ha en V40 2,0T och jag en V 70.. Men båda är bra bilar , V70 är större och går lite tystare och V 40 är lite sportigare..Vi vi får väl se vad det blir tror inte jag får igenom mitt val men jag är nöjd med en V 40 2,0 me det är ju en Volvo..*ler* Och färg ja ni.. Svart vill mogge ha jag vill ha mörkgrå metallic..Snyggt *LerÄ Se om vi hittar nått i eftermiddag när vis ka åka runt och titta lite hoppas...Så kanske man kan köpa en snart och slippa åka i en stor KIA buss  mogges firma bil..

       

 


Shiva myser me matte och lillen i magen

I går väll va Shiva på mys humör och när hon väl är det så brukar hon inte ligga hos mig kan ja lova utan då är det bara husse som gäller men igår kväll så kom hon upp och låg hos mig hela kvällen och myste..Och la sig till rätta med huvudet på min tjockis magen.. *ler* Då va mogge snabb me kameran..

image11

Mogge kännde första starka sparken

Ja i helgen så fick mogge äntligen känna en ordentlig spark innan har det vart så att så fort h*n sparkar och mogge vill känna så slutar h*n.. Men i torsdags så kom det en ordentlig spark och han var överlycklig över att äntligen få känna.. Innan har han typ bara kännt att h*n rör sig och lite så där men nu kom det..*ler*

*Bilden är tagen*

image10

Bebbe kläder

Va idag på stan och kolla läget lite, hitta massor fina bebbe kläder och även massa annat fina saker som ja skulle vilja köpta te bebben men vågar inte ännu, känner inte att jag har gått tillräckligt lång ännu kan hända otäcka saker fortfarande men hoppas jag VERKLIGEN inte.. Men köpt iallafall lite kläder 2 body ett bar byxoer och 2 par strumpor..


image8


image9

Jätte fina tycker vi..Är så stolta..*ler*


V.22

Ja v. 22 redan tiden springer iväg..*ler*

Va i Tisdags hos Barnmorskan på kontroll och lyssna på hjärtat..Man hörde inte bebebns hjärt slag jätte tydligt denna gång men det vi hörde så lät det jätte bra sa hon så det känndes toppen skönt..

Skulle nu börja äta järn tabletter inte varje dag mne varannan dag tyckte min barnmorska så bara att lyda..

Nu har h*n börjat sparka ordentligt där inne känns jätte mysigt och skönt..

Ska på nästa kontroll hos barnmorska den 21/11 på min födelse dag och då ska vi ta blodprover och även lyssna på hjärtat.. Längtar..

Pössar

RSS 2.0