Rätt så trött..

Efter ja kom hem igår så pratade jag lite me min baby och pussade på min sessa som sov så gott innan ja hoppade in i duschen och gick och la mig... Somnade nog på 2 min för ja kommer inte ihåg när Mogge gick och la sig.. Ja va rätt trött efter en kvälls jobb.. :D
Men idag så ringde kl: 05.15 och då va ja inte speciellt trött, ja klev upp omg, gjorde frulle, sminkade mig och satte upp håret.. Va klar redan halv 6.. Hahaha effektiv..:D Så fick ja sitta och vänta på att klockan gick..
Bussen går ju inte förens kl: 6..
Och tittade på termometern och den visade 1 plussgrad, det är inte varmt kan ja lova..Shit va ja frös kan ja lova.. Brrrr..
Men man vaknadne verkligen till iaf...
När ja kom till jobbet så vart det full rulle hela tiden.. Idag har det verkligen vart mycket och göra från start tills vi gick hem.. Det har vart tufft när man inte riktigt är van, men det är såååå himla skoj.. Ja vet att jag säger det hela tiden men det känns som det är en dröm.. Skulle ja få ett jobb där uppe så skulle en av mina drömmar verkligen slå in.. Älskar det!!! Hur ofta känner man så?
Idag har ha fått tagit massa prover, det har gått såå bra och gjort massa olika omläggningar..
Gjorde en omläggning på en peg. Som va väldigt geggig och efter det så sökte vi kirurgen och hon sa att det va en mycket bra omläggning.. Fortsätter vi göra sådana bra omläggningar så kommer peggen bli jätte fin och bra snabbt.. Och då sträkte ja på mig kan ha lova...:D hihi Stärker mig mycket!!!!

Ja slutade vid halv 4 mogge kom och hämtade mig och vi åkte gemensamt att hämtade sessan på dagis, och lika glad som vanligt.. Hon hade vart i skogen idag och grillat korv till lunch, mysigt..:D Glänjer mig verkligen att dom börjar göra saker nu!!! Känns skönt!!

Efter det vart det storhandling på maxi, och vi va inte ensamna..
Men nu sover sessan och vi slappar i soffan och gläpper mellan Välkommen hem och IDOL...

Imorrn får ja sova iaf börjar jobba 14.00, skönt och sova men träligt att va borta på en fredags kväll.. men men så är arbetslivet!!!

Nää ska umgås lite me mannen min..

Trevlig kväll..

Pöss

http://www.calmbodymod.com/images/how_setup.jpg

Steril omläggning

 

http://www.scumdoctor.com/images/Vap-Cholesterol-And-Blood-Test.jpg

 


På väg hem :)

Nu sitter ja på bussen på väg hem , efter ett mycket lärorik Jobb kväll... Idag kom även min lärare på besök och inget negativt utan tvärt om :) Ja va ju fruktansvärt nervös innan som jag alltid är när det är besök på praktik platsen :) Det har vart en lugn kväll men lärorik som sagt..har fått tagit återigen blodprov och fick så mycket beröm av patienten :) och det stärker en väldigt mycket.. Patienten sa att när hon va inne imåndags o lämna blodprov så va den ssk inte duktig det hade gjort ont och hon va blå i armvecket..och när en patient säger så till en blir man lycklig.. :) stärkte mitt själv förtroende en hel del..Har även gjort 2 omläggningar.:) shit vad ja känner nu att ja har valt rätt yrke..bara hoppas på att ja kan få nått på us me :) Imorrn har ja bytt tur på jobbet så jobbar morgon ist för kväll..:) Nää nu ska ja koppla av lite innan ja e hemma :) Trevlig kväll

Tingeling

Ja som jag skrev för länge länge sedan så är ju våran dotter ett redigt faan av Tingeling och idag släptes ju den nya tingeling filmen i butikerna och självklart så har ja förhandsbokat den så den fanns i min brevlåda nu på fm..

Tror ni att det kommer va nån som är glad när hon kommer hem från dagis iem.. Även ja.. Ja gillar dom filmarna oxå..

Har ni inte sett dom se dom..:D

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/07/65/81/41/3/95db7837-2251-431c-adc9-67a03d451990.jpg

 



Onsdag

Hahahhaha vilka roligaoch intressanta rubriker jag har.. Hahaha

Imorse vaknade jag av en dotter som bara stod och gläppte/blinka med fönster lampan.. Det tyckte hon va jätte skoj!! Inte vi dock när klockan inte ens va 6 på morgonen.. Hmm Men det va bara att sätta på bompa åt henne en stund innan  ja klev upp och gjorde frulle..

Pappa hade ringt riksbyggen i dag me, men den när fastighetskötaren eller vad det är han är vägrade ge oss någon ersätning/av drag på hyran för allt detta krångel vi har haft.. Och dom är inte klara ännu.. Nu är dom här igen, och ska måla lister och koppar rören.. När ska allt detta ta slut.. Men Mogge har iaf ringt hyresrättsföreningen för enligt dom så har vi rätt till att få avdrag på hyran 40%/dag för alla dagar dom har vart här... Och nu kom m¨laren ut precis och säger att dom ska göra klart imorrn.. Herre gud det tar aldrig slut.. Tror ni jag är munter lr... blir galen...
åååååååå..... 

Tuwis började på dagis sent idag va och lämna henne för 30 min sedan alltså vid 10.30, inga problem att lämna henne idag, va på ett jätte bra humör när vi väl kom fram till dagis innan va det ett helt annat humör.. Men skönt att hon är glad där iaf.. Hon bara sprang in och lekte med barnen.. Ja fick be om en kram o puss..:D Snuttan och nu kommer ja inte träffa henne förrens imorrn fm.. Ja jobbar ju till 21.45 ikväll.. Och idag ska ja även ha halvtids möte så min lärare ska komma upp vid 15.00.. Så är lite nervös inför det.. Det är inte lika lätt och enkelt att ta eget intiativ på ett sjukhus som det är på ett sjukhem t.ex.. Men vi får se vad dom säger.. Men vad ja tycker så känns det som att ja klarar det, tar så mycket eget intiativ som ja kan, försöker va med på allt så ja lär mig så mycket som möjligt.. Jag har tagit prover.. Sköter hygien.. Inte gjort något olämpligt.. Vad ja vet iaf.. Håll tummarna för mig nu idag..

har glömt att berätta: Mamma och Leffan ska flytta nära oss mellan linghem och gista i ett hus.. 1 januari flyttar dom.. Såå skoj och skönt.. Kan Tuwis träffa dom mycket oftare och även vi.. Man kan åka och träffas ta en fika en em/kväll behöver inte va en utflykt varje gång.. Mycket bra!!! :D

Nää nu ska ja kolla våra bästa år och sedan bädda våran säng innan ja ska åka till jobbet.. :D

Ha en bra dag..


Från Laides fick den av Annie igår

Bilden från corren

 

 


Tisdag

Ja idag är det svin kallt,,, brrrr. Tuwis ser ut att det skulle va vinter ute men hellre att hon är varm än att hon fryser eller hur!??
Hon är redan hostig, snorig och lite krasslig bill ju inte att det ska bli värre.. Pluttan..

Igår så satte Mogge upp 2 hyller i det ny/gammla badrummet som vi har fått.. För snickarna hade ju satt upp badrumskåpet helt fel. över toaletten.. Jäkligt snyggt, not!! Så vi köpte vita små hyller och fäste i dom hålen som redan hade borrat, vart ju inte som vi hade tänkt men bättre än ett jäkla skåp..
Vi har tvättat och tvättat torkskåpet går på högvarv.. Men känns skönt iaf att man kan använda badrummet äntligen.. Men nu är det bara resten kvar me, tänkte inte betala nått det kan dom fet glömma!!!

Idag blir det stor städning här hemma, ska göra allt man kan göra inom städning, det behövs, efter 6 veckor med handverkare så kan ni tänka er hur skitigt och äkligt det är här hemma, även att man har städat varje dag under tiden så försvinner inte damm och sådant!!!
Ska även försöka hnna putsa fönstrena!!!

Snart fyller även jag 25 år, shit va gammal man börjar bli, det är sjukt,, Tyckte inte det va länge sedan ja fyllde 15 och vart firad av alla min kompisar i skolan "ljungsbro" skolan.. Hahhaha det är 10 år sedan.. Ser ni tiden bara springer iväg!!!
Men tror att 25 år är nog den bästa åldern eller vad säger ni!!?? Men ibland så längtar man tillbaka till 15 års åldern, faasan va skoj man hade.. Hahahaha
Men vet vad folk tycker om att lägga ut önskelistor men no som inte gillar det kan gå från min blogg omg..
jag önskar mig när ja fyller år:

  • Hjälp till körkort
  • Cult Design saker till badrum & kök i svart
Bla.



Diskmedel   Tandborsdar   Tvål

Finns på macaroom på storgatan




Måndag igen..

Jaha då är det måndag igen, shit vad tiden går fort, hinner ni me? För det gör inte ja!! :D
Åter på jobbet vid halv 7 imorse, inte förens ja klev in på US så vaknade ja till.. Det va såå segt att kliva upp imorse,, mogge låg och snarka brevid mig och Tuwis sov så sött i sin säng..
Och när man klev ut genom dörren så frös ja så ja ville vända igen.. Brrrr..

Idag har det vart fruktansvärt lugnt på jobbet, men har gjort/lärt mig nya saker idag.. Skoj o lära sig nya saker.. :D

När vi klev innan för dörren här hemma efter ja hämtade snuttan från dagis så va elektiken här, badrummet är klart men fattar inte vad dom har gjort...
Dom har satt upp dom gammla taklisterna som har legat på balkongen i regn och rusk i 6 veckor så dom är nog jätte fräscha , not!!! Så ja vart galen åter igen,, Massa små missar har dom gjort som gjorde att vi har ännu mer att klaga på..

Igår kväll har ja nu igen beställt ett nytt vägg ord till hallen på övervåningen, kommer bild nedan..:D

Imorrn jobb igen morron.. 6.45-15.30 sen kväll 3 dagar i rad!!!

Nää ska fortsätta kolla idol onnan dusch och säng..:D

 


Söndag

Ja söndag och den har som alla andra söndagar bara rusat iväg, kanske oxå för att man har haft saker att göra hela tiden..
Vid 10.30 så packade vi in oss i bilen och åkte mot garnison området och till bröllopsmässan, Annie vart tyvärr hemma och tog hand om sina sjuka så det vart ja, mogge o Tuwis,, Så det vart tyvärr bara en snabb vistit, mogge gillade det inte tyvärr.. Men 1 h va vi nog där.. Trodde det skulle vara lite mer om tårtor och blommor.. Så det va ja lite besviken på men men våran planering är ju nästan helt klar.. Vi fick ju godiebags, med lite smått och gått, hårspray från redken och läppglans från face sthlm, rabatter, ring rengöring... Men även det trodde ja skulle vara lite mer rabatt i men men..

Efter mässan så tog vi en tripp till Mantorp och mobilia, inhandla oss, nytt dusch draperi, dusch stång, munstycke halk skydd i badkaret.. Bl.a.. Så det blev bra!!
Köpte även en overall till mosters lilla prins Charlie samt matchande vantar till.. En grön och svart overall..:D Jätte fin!!

På em så städade vi av lgh det vi kunde iaf bland all skit här hemma, mogge har nu även satt upp spegeln så nu kan man sminka sig inne i badrummet, skönt!! :D Och pappa o gun kom en sväng me på en snabb kaffe.. Trevligt!!

Just nu sitter vi och kollar på Trallen på Ensam Mamma söker,, hahaha..
Men är såå trött, ska sova om 1 h eller nått, jobb imorrn igen. 05.00 ringer klockan så det är bäst att vara utvilad.. 1 ny arbetsvecka...

Nehe, ska hjälpa mogge att plocka iordning efter honom i badrummet..
Ha en bra kväll

Pöss på er


Bröllopsmässa

Ja idag blir det jag, mogge och Tuwis som ska på bröllopsmässan.. Annie skulle följt me men sjukstuga där hemma så hon ska va hemma och ta hand som sina barn som hon skrev.. :D

Men det kommer bli skit skoj och spännande.. Mycket att titta på och ta tips och idéer till vår stora dag.. :D

Så ha en bra söndag..

Bröllopsmässan 2010!

 


The Last Song

Ja sitter ju här i min ensamhet medans sambon är ute och roar sig, så ja tittade på en film..
The last song, såå himla bra film, den sista timmen gräta ja en hel del. Det gick inte att hålla tillbaka tårarna.. En tjejfilm, ,mycket kärlek, sorg ...

Betyg: 5 / 5

Se den, lovar att ni inte blir besvikna..

http://3.bp.blogspot.com/_-1R1NwnH0aI/TIZ2AFBGhdI/AAAAAAAAAwI/wa7phZJLnbI/s1600/normal_the-last-song-poster.jpg

 

 

 


Ladies..

Ja igår vart det skapligt stressigt kan ja lova...
Jag jobbade mellan 6.45-15.30 men fick gå i från lite tidigare så ja åkte med Mogge hem.. och rörmokaren skulle ju komma och det hade han gjord kl: halv 8 igår morse och va kvar till ca 15.30 men endå hade han inte hunnit klart.. Vet inte vad han hade gjort hela dagen.. mogge fick till o me hjälpa honom att få in badkaret.. Så när ja kom hem så vart ja så arg och besviken så ja började gråta helt förtvivlat och bara ringde Mogge och grät, han vart ledisen o arg me.. NU har man levt i denna skiten i 6.5 vecka och när dom lovar att det ska bli klart innan helgen så blir man väldigt trött och ledsen på allt.. För nu är det åter igen en helg i denna röra... Det gör mig galen, hatar att bo skitigt och rörigt!!!
Ringde riksbyggen när ja kom hem men som vanligt så ska alla gå hem tidigare när det är fredag så man fick inget bra svar.. Men ja sa som ja tyckte att det är skit att bo hos dom och att vi kommer anmäla till hyresgästföreningen sen slängde ja på luren, sen tog det ca 30 så ringde det i telefonen och det va en man från riksbyggen men han hjälpte inte till för 5 öre.. Skit hyresvärd.. Kanske ska hänga ut dom i corren..:D?

Men vid 17.00 så skjutsade Mogge och Tuwis mig till Cloetta center och till laides Night... Jippi äntligen!!
Skulle ju gå med min bästa Annie, och hennes två kompisar Sofie och Maria.. Skit trevliga brudar..:D
Det bröjade med en fördrick i loungen, vi tog kort och hade allmänt trevligt.. Vid 18.30 så gick vi in och satte oss vid våra platser och besällde lite dricka och sedan fick in maten, maten va helt ok tyckte vi, efterätten va god..:D Vid 21.00 så började showen, shit va bra.. Förra året va det skit bra men iår va det ännu bättre..
Man satt inte ner nått utan dansade och skrek konstant under hela showen, Måns Möller va så himla bra, Steven Simmon va grym måste ja säga, Andreas Johnsson mmmm :D Brolle bättre än vanligt och ja ni vet vad ja tycker om Martin Stenmark, han är den bästa!!! Grymast av dom grymmaste.. :D
Ni som inte va på showen missade verkligen nått,, Så ett helt år igen till nästa gång.. :( Men det går fort eller hur?
Efter showen så åkte Sofie och maria hem ja o annie stannade lite på efter festen, men åkte hem vid halv 1 ca.. Så det vart en lagom pra tid.. känns skönt!!! Men vilken kväll, helt underbar.. Tack alla brudar för en lyckad kväll...

Idag så fick ja sova till 11.40 det va helt underbart skönt men ja skulle kunna ha sovit ännu längre ja va väldigt trött kan ja lova efter denna vecka.
Vid 13 så va vi i ekängen , skulle fira pappa som fyllde i veckan, av oss och robin fick han ett present kort på swedol, chocklad och blommor.. Det vart han glad för..

Mogge är nu i stan med handbolls gänget och partyar, jag och tuwis har suttit och tittat på film och lite på dansfeber tills hon somnade i min famn.. Underbart!!!

Imorrn ska ja o Annie på bröllops mässan, ska bli mycket skoj och mysigt!!!

Hoppas ni har en bra lördag

PS: gå in och titta på corren.se och under ladies nights bildspel så hittar ni snygga brudar.. :P

Pöss


 

 

Ja o min bästa!

 

Sofie & Maria

 

Skååål

 

Hahahah Snyggingar.. :P

 

Härliga brudar..

 

Bra kamera va i iPhone... Eller inte.. :(

 

 



Jaha..

Ja idag har jag jobbat samma som alla andra dagar i veckan och även imorrn me, det är tungt på morgonen men när man väl kommer in på jobbet så vänder det. För ja tycker att det är såååå skoj.. Älskar det verkligen..
Idag har ja fått sticka en patient för första gången och det gick kalas bra, inget fel stick, kom blod omg. Och det levde ja på hela dagen sedan.. :D Hahaha det va såå skoj!!!

Idag har det även hänt så mycket på avd. och det är så skoj.. Man får vara med om så mycket och lära sig allt.. Helt underbart.. Bara att suga åt sig all beröm och alla lära man får.. Jag försöker ju vara med på allt ja kan.. Så ja inte missar nått...:D

Mogge kom och hämtade mig vid halv 4 och vi åkte och hämtade sessan straxt efter det, så fort hon såg oss så började hon gråta, vet inte om det va för att hon vart glad eller om nått hände.. Men hon bara sprang till oss,, och frågade vi henne om hon ville hem så sa hon snabbt Ja, lilla skruttan.. Vi åkte upp till affären en sväng tvungen att köpa lite frukt, har ju nu börjat äta frukt 2 st/dag på jobbet,, Jätte bra!!
Och sedan åkte vi hem och vart besvikna kan ja lova, rörmokaren hade inte vart här idag heller,, så imorrn kommer vi ringa hyresrättsföreningen och klaga och se vad vi har rätt till.. Tack vare att det bara har stått i 5 dagar och väntat.. Och så ska det inte gå till.. Så hoppas på att få ersättning för detta lidande.. Och riksbyggen kommer få en skoppa skit me..!! Dålig stil kan ja lova.. Så nu har vi fått tvätta i handfatet i köket, skoj eller inte kan ja lova.. Liver känns lite pest på det planet just nu. Och så strulade CSN idag me, blir galen på att inget kan gå bra för en gång skull.. Men tur att ja har mina 2 älsklignar som alltid finns där.. :D

Nu på em så kom Kina förbi, hon har tvättat Mogges vinterjacka så fick tillbaka den, hon åt middag här och vi pratade lite så hon åkte hem för en liten stund sedan..

Nu kollar vi på Välkommen hem, det är bra!!! Snuttis sover, och ja o mogge är lite halv döda i soffan!!
Imorrn upp tidigt igen och sedan hem och göra iordning mig för på kvällen är det Ladies Night, jippi..::D Kommer bli skit skoj!!

Nää ska pussa lite med min blivande..:D Myyys!!

Ha ne bra kväll..

http://www.margarethajulle.se/blogg/wp-content/bilder/Ladies-Night-2010.jpg

 

http://blondie1978.blogg.se/images/2008/besviken_22032777.gif

 


Pappa 45 år

Ett stort Grattis Pappa/Morfar på din 45 års dag
Älskar dig Massor
Ses på lördag

Pussar & Kramar från oss 3


Pappa håller Tuwa för första gången
Tuwis är 2 dagar gammal. .:D


Tuwis o pappa på Rhapsody In Rock i Dalhalla sommaren 2009


Beröm.. :D

Ja idag har det vart riktigt skoj på praktiken, har fått gjort mycket sj, mycket eget ansvar.. Fått tagit alla MEWS kontroller på patienterna som op. igår.. Såå skoj!! Så idag har tiden verkligen gått fort.. Alla är så underbara..
Vid halv 3 ca så kom en ssk in till mig och sa att en patient ville prata med mig, självklart vart ja lite nervös.. Men det va inget att vara nervös för, jag fick så mycket beröm av henne, hon tyckte jag va proffisionell, duktig , trevlig och hon sa att det märktes att ja gillade det ja jobbade med.. Jag vart så glad över att få så bra och mycket beröm att ja nästan vart lite tårögon, det stärkte verkligen mitt självförtroende.. Och hon har rätt här uppe på KK-mott. så trivs ja verkligen.. Tycker verkligen att det är skit skoj.. Hoppas verkligen ja får jobba med detta i framtiden det vore min dröm.. :D

Även idag fick ja gå lite tidigare och även mogge så vi möttes upp vid den andra lgh och duschade, innan vi hämtade sessan.. Och när vi kom till dagis så kan ja lova att det va någon som vart glad, hon bara skrek mamma och pappa och sprang emot oss.. Fick sådan bamse kram och puss av henne,.. Kändes verkligen underbart,, Såå som ja saknar henne när ja inte är med henne så mycket som ja önskar ja vore. Men jag har vart med henne näsan heltid i 2,5 år...  Hon har ju aldrig gått heltid å dagis även att vi betalar för det.. Hon har väl gått i snitt 15h/veckan.. Bra va?!
Hon kommer ju inte nu heller gå heltid på dagis även att ja o mogge jobbar heltid, detta med att jobba i skift är bra ibland, dom dagarna ja jobbar dag kommer hon gå lite längre men dom dagarna ja jobbar kväll kommer hon gå mellan 10.30-16.15 ca.. Hel ok va!?
Känns skönt att hon inte går så länge, Och så är ja ledig ca 1 dag iveckan och sj så är hon då hemma med mig..

Nu på em vid 18 så skulle Mogge åka och klippa sig och sj så ville Tuwis med, så det va bara att klä på dig och hoppa in i bilen.. Efter mogge hade klippt sig så försökte vi me tuwis hon ville inte till en början med till slut så gick det så Emelie fick klippa henne topparna och så fick hon ett rosa hjärta i håret. och den är hon väldigt stolt över..:D
Så det va skönt att vi fick henne klipps oxå.. :D Toppen!!

Nu ska vi se på halv åtta hos mig och sedan idol och efterlyst och sedan sängen för imorrn ringer kl. 05.00 igen och upp och hoppa...

Ha en topen kväll.. :D

Pöss på er


http://user.tninet.se/~fxg297r/images/BELONING.jpg

 


Onsdagmorgon

Nu sitter ja på bussen på väg till "jobbet" praktiken ..yogan senare buss idag .. Kände att det va lite onödigt att va dör 45 min innan ja börjar, eller vad säger ni ? Även klockan fick ringa lite senare udag, skönt! Men svårt att kliva upp när båda mina älsklingar ligger tätt intill mig, så underbart !!! Ja och mogge va skapligt trötta i går, vi gick in o la oss vid 21.30,ja somnade straxt efter kl;22 :)känner mig lite mer ut vilad men inte mycket! Nää nu ska ja straxt gå av o kliva på nästa buss :) Ha en toppen dag Ps: Ett stort grattis till Milla idag som fyller 24 år!! Grattis grattis !!!

Första dagen

Ja klockan ringde vid 4.50 imorse, det va såå svart ute så det va sjukt,, Mogge låg och snarka som en gris och Tuwis låg inne i sitt rum och sov ihop kurad så gick in och la på henne täcket och pussade på henne..

Bussen gick vid 5.40, ja började jobba vid 6.45 men va redan på US vid 6.00 så ja hade skaplig tid att ta på mig.. Men imorrn vet ja nu att ja inte behöver åka den bussen utan tar nästa buss..

Denna dag har  gått såå fort, det har vart lagom mycket att göra.. Jätte trevliga msk att arbeta med.. Jag har redan fått göra lite saker sj så det känns mycket bra!!Spännande,,
Så ja har kommit rätt kan ja lova, känner mig verkligen hemma här...
Fick sluta lite tidigare idag så mogge kom och hämtade mig i stan vid 15.30 han slutade oxå tidigare, bra när man kan samåka hem..
Väl hemma så mötes vi av en glad tjeja!!

När ja kom hem så hade ingen vart här och gjort nått med vårt badrumm, det är ju nu bara rörmokaren kvar, koppla in toa, handfat, tvättmaskin, torkskåp och badkar.. Så nu har det stått återigen en dag bara för att dom inte kommer, det känns inte bra kan ja lova... Man bor i skiten i onödan.. :( Inget skoj!!!

Ja va så trött nu efter middagen så ja däckade soffan, hade sådan huvudvärk, kännde mig allmänt dålig, men måste va för att ja är såå utmattad.. Vart mycket info idag, inte suttit ner mycket alls, glömde ju även frullen så har bara ätit en macka till lunch, druckit alldelses förlite!! Så bättring imorrn!!!
Imorrn ska ja inte gå me samma handledare som idag så det blir nått nytt.. Alla arbetar olika på alla olika sätt.. Så man har massa att lära sig.. Och detta läkarspråk, hihihi lite fattar ja redan nu... :D

http://barnloshet.ifokus.se/ShowUserFile.aspx?BinaryId=244d9bf9-8017-43a7-83cf-378e56f381d0

 


Inte så farligt.. :D

Jaha,nu har man vart och besökt apu platsen och det va inte så farligt som ja trodde..
Alla verkar vara jätte trevliga och goa, det är nästan bara kvinnor som jobba på avd, sj så finns det manliga läkare!!
Jag fick kläder, kort, schema och en genomgång på olika termer som används på avd.
Fick gå runt och titta i alla olika lokaler.. Ja kommer trivas som fisken i det blå.. känns redan toppen och detta är det ja vill arbeta med i framtiden!!

Efter besöket så mötte ja upp Mogge vid vår andra lgh, han skulle duscha och sedan åkte vi och hämta sessan på dagis.. och sedan bar det av till ikano, ha skulle handla en klänning till fredag då det är ladies night.. Klänningen är skit snygg.. :D Kommer bli bra! Och sedan vart det ett varv på maxi, brödet här hemma har tagit precis slut, vet inte vad som hänt.. Hahaha

Sedan hem till röran, denna mattläggare som har vart här idag, är en liten skitgris,, så det såg ut.. Mogge började damsuga och skura och ja började med maten.. Men efter det så har både ja och mogge gått och skurat hall, kök och vårt nya badrum regelbundet.. Det är sådant dam.. Blir galen.. och så vill man ju inte att golvet ska va skitit när rörmokaren och elektriken kommer och ska sätta dit alla saker.. Fräscht och det kan va rent under sakerna när dom ska sättas fast, tycker iaf ja!!!!  Rent och frächt ska det va!! :D

Mogge har hjälpt elekrtiken som kommer imorrn hoppas ja, han har satt upp handukstorken och kopplat in den, satt upp alla lysknappar mm.. Det är inte alla hyresgäster som hjälper till hantverkarna.. :D Duktig han är min älskling!!! :D

Ikväll har ja nu suttit och tagit bort alla mina fina naglar, saknar dom redan och känn så ovant, men ja vänjer mig.. :D

Nää nu ska ja krypa upp i min älskling famn och titta på paranormal state på tv 4+ .. Skit bra!!

Trevlig kväll..:D


Nervös

Ja nu är jag här, på us..om en halv timme ska ja upp till avdelningen...Shit vad nervös jag är...Hjärtat dunkar sååå fort!! Det är ju detta som man har sett fram och längtat till ändå från termin 1 och nu är tiden här!!! :S Ja köpte en smörgås och satte mig och det första jag stöter på är Dag en klasskompis, så skoj :) och straxt efter det stöter jag ihop mesen nervös Louise :) Så det e många som e nervösa !!! Men idag ska ja bara fåkläder, nycklar och info o självklart visas runt!!! Men ändå är det jätte nervöst ;) Pöss på er

Måndag igen...

Ja idag är det måndag igen, helgen har bara sprungit iväg.. Men man har vilat upp sig kan ja lova, skönt!

Igår va det val, vad tycker ni mina läsare, vann dom rätta? Dom som vann va inte dom ja rösta på..:( Så vi får väl se hur detta nu blir.. Kommer sverige bli värre?

Nu har jag vart och lämnat Tuwis på dagis, gick inte att ha henne här, gubbarna är här och sätter mattan på väggen i badrummet.. Och han använde nått medel runt fönstret som skulle va möggel dödande och det verkligen stinker.. Luktsar sååå hemskt och starkt.. Tuwis kunde inte vara kvar här.. Och man får nästan huvudvärk.. Inget skoj.. Och jag är såå toa nödig men det har man inte tillgång till..

Kl: 13.30 ska ja ta bussen till US upp på min 3:e praktik under denna utbildning, ska bli såååå skoj.. Fick ju platsen ja verkligen ville på kvinnokliniken.. Avd: 21.. Drömmen kan ja lova för mig iaf!! Kommer bli mycket roligt, mycket spännande mycket att lära men jag är beredd.. Så nu ska ja även klippa ner mina naglar.. :( Det är mindre skoj men men så är det inolm vården!! Hellre har ja en bra utbildning och kanske jobb än långa fina naglar, elle rhar ja fel?

Fick tyvärr inte så mycket respons på ringarna så jag har ännu inte valt, men ja måste göra det!! Men den ringen som är på bilden som har diamanter runt som finns även i rak och passar ihop med den raka förlovningsringen.. Är det ett bra alternativ kanske.. Detta va det svåraste ang bröllopet.. Klänningen va det lättaste som ja verkligen inte trodde, men den bara fanns där framför ögonen på mig.. Ja ja ska inte tråka ut er..

Nu är Mogge hemma för att ta Treo hann är på väg att få migrän, inte bra inte bra.. Men hoppas det blir bättre när han tagit treo..

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Röstat..

Lördagen va på på namngivningskalas för lilla Lea, det va jätte fint arrangerat.. Smörgåstårta va det och snacka om mumma..:D Och efter det så vart det en sådan god och underbart fin tårta..
Lea fick massa fina presenter, och tror att alla passade sessan perfekt..:D
Av oss fick hon ett hjärta från handmålat med sitt namn, födelse data, vikt, längd.. Jätte fin!! Och sj en prinsessa på!!

Efter kalaset så åkte vi ner till bondeland ner till mamma, vi kom ner till dom vid halv sex ca vart bjudna på mumma mat..
Tuwis ville inte sova, hon protesterade enormt mycket, skrek och hade sig, hon höll på ända till halv 12 ca.. Hon va för över trött...
När väl hon hade somnat så spelade vi lite kort och drack lite gott, trevligt att umgås med dom..:D Mamma vann på chicago.. men jag 2:a hihihi
Vi satt och snackade skit ändå till halv 3 inatt, tiden bara sprang iväg,,
Sessan vaknade vid halv 8 imorse, så det vart lite bus och mys i sängen.. Leffan sov länge så mamma va inne hos oss och myste och busa!!!  Nikki var helt mystokig..Hihihihi

Efter frullen så klädde vi på oss och åkte ut i skogen och plockade svamp, vi hittade en del både gula kantareller och trattkanareller.. Så nu är dom förvällda och ligger i frysen. Tuwis tyckte det va riktigt skoj och spännande att gå i skogen och plocka:D

Vi åkte hem vid 16 tiden, hem till svinstian igen.. Men förhoppningsvis är allt klart tills tisdag..:D

Vi har även vart och röstat idag, Ja va lite osäker innan men nu känns det verkligen att jag röstade rätt..:D Hoppas på vinst!!
Efter röstandet så åkte vi till lgh och duscha!! Och nu sitter vi här och kollar valvakan och springer mellan soffan o tuwis rum för hon vill inte sova.. :S
Men men

Imorrn måndag så är det första dagen på praktiken, besök imorrn få schema och all info besöka arbetsplatsen.. Är väldigt spännd och nervös.. Men ja vet att det kommer bli bra!! Det är ju detta ja vill!!!

Nu sa ja kolla vakan kommer bilder..:D

 

 


Lördag

Ja idag är det lördag men det menades inte sovmorgon iaf, Tuwis bvaknade vid 8 och ville se på mumin.. :D Skrutt ungen.. Efter ca 30 min fick vi springa upp och leta efter den brända filmen.. Men när vi väl satte på den så dög det inte!!!

Annars har det inte hänt så mycket här hemma, ja ska snart bädda sängarna och sedan packa väskan. För om 1 h så ska vi åka till andra lgh och duscha och göra iordning oss för vi ska på dop eller namngivningskalas för lilla Lea, tinas bebis!!! Och efter det så åker vi ner till bonde land till Mamma och Leffan.. För att slippa bo i denna röra.. saker över allt och även att vi damsög och skura igår så ser det lika dant ut.. Inget roligt kan ja lova.. :(
Så vi stannar där tills imorrn..
Och imorrn är det RÖST dag, vet ni vad ni ska rösta på?

Så idag kommer vi inte vara hemma nått, så ja kommer troligtvis blogga lite från mobilen.. Bara ja inte glömmer laddaren denna gång me..

BRÖLLOPET:

Ja detta med ringarna är såååååååå svårt.. Shit.. Vi kan verkigen inte besätämma oss.. Vill vi ha raka eller runda..?? Förlovnngsringarna är lätta men min  vigselring det är där problemet ligger.. Vad vill ja ha, vill ja ha nån som påminner väldigt mycket om ringen jag har idag? eller vill ja ha nått helt annat? Tycker ni?
Ska man köra på ett konsept som funkar eller ska man byta?
Vad är snyggast raka eller runda!?

Kommer en bild här på dom vi velar på...



1 år

Ja idag den 17 september så har det gått 1 år sedan jag fick min diagnos på min sjukdom, Crohns..
Detta år har vart väldigt jobbigt både psykiskt och fysisk..
Jag har vart mer om mer än vad ja trodde..
Blod prover regelbundet, nya tråkiga besked då och då.. Kortison ökning då och då, ny medicin, in och ut på sjukhus..
Mycket gråt har det vart många sömnlösa nätter, många timmar vid datorn för att söka fakta och info om denna sjukdom..

Ja det har vart tufft kan ja lova, men med hjälp av underbara vänner, en stöttande och positiv familj och släkt och det gått bra!! Utan er hade det vart mycket jobbigare!!!

Tack ALLA som är mina vänner och Tack min familj och släkt.. Vad skulle jag göra utan er!

Nu känns det bättre , jag har vart fri från kortison i 3 månader hela månder men bara haft några små "anfall" men som jag peppar peppar har klarat av sj med hjälp av smärtlindring.
Jag har inte behövt besöka US pga smärta eller problem sedan i julas... Peppar peppar och ja hoppas ja inte behöver det på väldigt länge heller!!

http://singularityhub.com/wp-content/uploads/2009/03/crohns_disease.jpg

 

http://blogg.passagen.se/gynta/resource/ledsen_thumb.jpg

 



Bus sessan

Ja nu är det fredags mys på högnivå här hemma men som vanligt kan ja inte slita mig från datorn.. :S Dator narkoman eller ... inte långt ifrån iaf..:D

Vi skulle ju åka till maxi och handla gote en vi vände med bilen när vi kom dit, vi va INTE ensamna, parkeringen va propp full... Så vi åkte till coop ist och det va inte bätte där kan ja lova.. Men vi träffade Mamma där,, Skoj!!! Och vi hittade en dusch stång i krom på rean 55:- inte illa pinkat eller hur? Kommer bli jätte fint i vårt nya badrum.. Ocjh jag har även inhandlat nya handukar mörkgrå och rosa.. :D Kommer bli ett grått och rosa badrum..:D Love´it..:D
Like the wedding!!!!

Nu kollar vi IDOL och äter gotte, tuwa är uppe och hon gillar det skarpt.. Detta med mys.. Tända ljus, myskläder, gotte och ett glatt humör.. :D Underbart!! Livet är helt fantastiskt!!!

Sk återgå till myset, kommer 2 bilder på Tuwis idag på stan när hon fått sin nya leksak,,

Ha en bra kväll..

 



Rabatt är bra

Ja va inne på fiutens blogg och där vart ja påmind om att även vi fick 30% rabatt på ett helt köp på stadium så vi passa nu på att klicka hem ett bar vinter kängor till sessan.. En som passar både henens röda Everes overall men dom passar även hennes rosa Polarn o pyret overall.. Kallas bra. och vi kände även att vi vill ha 2 par vinterkängor till henne.. Hon har ju ett par Ecco kängor sedan förra året..

Dessa bliv det..:

 

Fina va??

 

Pöss på er

 


Tuwis i skolan

Ja idag blev det så att tuwis fick följa med till skolan för att ta det så lugnt med armen som möjligt!!
Mogge skjutsade in oss till skolan vid 8.30, vi hade typ ingen lektion idag heller.. Så det va skönt för henne att bara lyssna på teori... Så det vart lite prat och hon fick titta på film i Dags telefon.. :D

Jag redovisade vårt arbete med "STRESS" Tuwis satt hos mamma men även sprang fram till hem och målade lite på tavlan.. Hon va såå duktig... Inget tjut eller skrik.. Hon tyckte det va skoj!! Hon fick kritor att måla med b.la..

Efter skolan gick vi och åt lunch och sedan in i leksaks butiken för vi lovade henne en leksak efter sjukhuset igår och för att hon va så duktig!!!
Hon fick välja precis vad hon ville i butiken men hon valde nån sak som snurrar och blinkar.. Gullungen..

Idag har gubbarna vart här och lagt dit golvet i badrummet och det vart skit snyggt... Såå nöjd med golvet.. Väggarna är både jag och mogge lite skeptiska till..

Nu har Mogge kommit hem för dagen och nu har vi hela helgen tillsammans , fattar ni att ja kommer inte ihåg när vi hade det sist.. Helt underbart!!!

Så imorrn blir det namngivningskalas för Lea sedan får vi se, har pratat om att åka till mamma/mormor för att komma här ifrån och inte bo i skiten.. Men vi får se hur vi gör..
Nu ska vi iaf åka till andra lgh och duschar och sedan åker vi och handlar lite onyttiga saker för i kväll blir det fredagsmys... Ååååå längtar!!

Ha en bra kväll..

ANNIE:
Tack gumman för den fina kommentaren, som alltid får du mig på bästa humöret.. Såå glad att du är min vän!!!!


http://freecodesource.com/myspace-graphics/images_db/902/prod_682_34244.jpg


Vilken dag..

Ja vilken dag måste ja säga, inte lugn en sekund..

Innan vi åkte till lgh och duscha i fm så hände det nått med Tuwis arm och skrek och grät och vi fick inte röra den.. Hon kunde inte lyfta den inte använda den överhuvudtaget.. Men vi trodde ju inte att det va nått allvarligt..
Så vi gjorde våra sysslor men unvidvikt att röra och ta i armen..
När hon väl hittade ett läge för armen att vara på då det inte gjorde inte ont så fick den va så..
Men när vi kom hem vid 16.30 tiden så va hon verkligen tagen av smärtan och faaaasa vad vi led me henne.. Ringde 1177 och dom tyckte vi skulle åka in akut.. Så föräldrar möte vart det inget med...
Så det va bara att försöka få in henne bra i bilen och sedan med en fart åka upp..
Och som vanligt är det ju en lång väntetid innan man kommer in och anmäler sig, men när vi väl hade kommit in och bara fått berätta vad som hänt och ssk fick titta och undersöka henne så fick vi gå till barnväntrummet och det som är såå skönt är att dom tar barn prio 1.. Dom sa att det va massa att göra för ortopederna men efter ca 15 min så kommer det in en överläkare, en st läkare och en uska och undersöker Tuwis men konsaterar att hennes strålben var ur led så dom fick tillbaka det utan problem tack och lov.. Men ont hade hon under tiden.. men så fort dom fick tillbaka den i rätt läge så kunde hon använda armen igen.. Sedan vart vi skickade till röntgen, och där gick det bra efter mycket skrik, hon hade ont och det va svullet.. Stackars liten.. Mogge fick stanna utanför pga av strålningen...
Men vid 20.15 fick vi åka hem äntligen.. Men vi vart verkligen behandlade rätt, det kom in många olika läkare, ssk, uskor och bara kolla hur hon mådde och vi ville ha nått, berättade hur allt gick vad som häde.. Idag är vi mycket nöjda med akuten.. Mycket bra service och omhändertagande!!!!

Nu ligger sessan och sover vart en låååång dag för oss alla men inte minst för henne, hon har haft smärta väldigt länge.. Så nu måste vi vara mycket försiktiga med hennes armar inte dra eller lyfta henne i armarna...
Stackars liten!!
Men nu mår hon bra, hon fick massa olika leksaker där.. Och kakor o godis så hon va nöjd..

Imorrn är hon hemma från dagis pga av armen hon har ont och är lite svullen så hon e med mig i skolan några timmar sedan åker vi hem och bara är!! Hem i röran..

Ja nu orkar ja inte skriver mer är såå trött sa gå och hälsa på kudden!!

God natt

http://www.dagensmedicin.se/_internal/cimg!0/spxaxkidp4lzojz0iy8mdhsxiccxdq3

 



Värre än någonsin

Ja nu är det värre än tidigare nu bor vi verkligen i skiten.. Klockan 7.30 plingade det på dörren imorse och det va rörmokaren som kom.. Så nu har vi torkskåp i v-rummet, handfat, toalett, tvättmaskin i hallen, all skit vi hade i badrummet inne i klädkammaren och sovrummet.. inget skoj kan ja lova.. Man bor i en soptipp känns det som.. Såå dumt av dom att börja idag en torsdag när det tar ca 4 arbetsdagar att bli klara, kunde dom inte börjat på måndag...?? hmm hantverkare säger ja bara!!! Nu är det inte bara jag som hatar att bo så här, Mogge håller på att å i taket!
Men fint blir det förhoppningsvis sedan, men 1 vecka kvar ca !  :(

Tuwis är idag hemma, skönt och veta att hon är hos oss, Mogge tog ledigt idag för att vara med oss.. Han har ju jobbat varje dag sedan förra måndagen, så han behöver lite vila med.. Och så är han ledig i helgen, underbart!
Snart ska vi åka till den andra lgh för att duscha och sedan åka och handla det ekar i kylskåpet.. Sedan ska vi upp till guns dagis och jag ska hjälpa henne med en sak och efter det kommer svärmor och ska va barnvakt medans vi är på föräldramöte.. Hoppas vi får ut nått vettigt från det mötet! :S

Nää ska hjälpa mogge att montera ner spegeln i badrummet...
Ha en bra torsdag

Pöss på er

 


Gråt och jobbigt

ja idag va det verkligen en heldag i skolan, från 9-16.. Det kändes verkligen i huvudet kan ja lova er..
Mogge började inte förens kl: 11 idag.. så det va han som lämnade våran prinsessa på dagis och va inte roligt för honom kan ja lova.. Det va ju tur att det inte va ja som lämnade henne idag för då vet ja inte vad som skulle kunna ta åt mig..
Jag vill inte säga vad det va som hände men han ringde mig i skolan och han grät lite, eller han hade tårar i ögonen som han sj sa och en stor klump i magen.. Det fick mig att börja gråta i skolan när han berättade vad  hur det gick till när han lämnade sessan..
Det va såå tuffat kan ja lova!!  Usch, så imorrn ska vi på föräldrarmöte och då ska vi ta upp det..

Robin va och hämta Tuwis idag på dagis, och snacka om att hon vart snopen och glad, det är verkligen morbrors tjej.. Han gick ett varv i spåret med Tuwis så hon fick busa av sig lite och va ute.. Bra där Robin!!
Ja va hemma vid 17.00 ca och då kan ja lova att hon hoppade vid grinden och ropa efter mig och världens bamse kram och puss fick ja.. Åååå helt underbart kan ja lova!!

Så nu på em/kvällen som 2h ja fick med henne så va det bara glada miner och bara massa prat och mys.. Vid 19.00 så sa hon självmant att hon ville sova och bäddade upp sin säng och vi borstade tänderna och sedan så somnade hon.. Det känns tomt för det är dom 2 h ja har sett henne idag,, Men imorrn är ja ledig hela dag och hon me nu... Ringde och sa att hon ska va ledig.. Så det blir bus och mys hela dagen lång!! Läääängtar kan ja lova!!!

Nu har Mogge kommit hem och sitter och äter mat, och vi kollar IDOL jag har även lämnat in den sista inlämningsuppgiften i arbetsmiljö oxå..SÅååå skönt bara redovisningen på fredag kvar nu i denna kurs, SKÖNT!!!!

Ha en bra kväll..

Kram på er


Massa bus

Ja nu har jag äntligen hämtat sessan från dagis.. Och hon hoppade av glädje när ja kom..
När ja kom in så hade ena personalen nått att berätta för mig:
Hon hade sagt att hennes flicka heter Fanny och Tuwis va tydligen sabb och säga att hennes flicka hette mamma.. Sååå himla go och söt hon e..:D

Dom tog ju foto idag och det va J falk som hade tagit dom, och förvånande så hade dom bara tagit utomhus bilder.. Och Tuwis har jacka på sig troligtsvis.. :( Hmmm Han hade tagit bilder när barnen hade lekt.. Åkt rutschkana, gungat mm så vi får väl se hur dom ser ut.. Ska inte dömma innan ja har sett dom. Men man bli ju lite fundersam över det, eller har ja fel?
Ja hade ju inte sagt nått om det va sol och fint ute nu är det helt grått och regnit.. Men men..

Innan ja gick o hämtade sessa gick ja över till grannen och snacka lite och drack kaffe, ja måste nog säga att jag har världens bästa grannar.. :D Dom är helt underbara.. Tack Fia för idag!!

Nu har vi jag o Tuwis busat på hennes rum, lekt med duplo, lekt i köket och bara skojat.. Såå underbart och bara VA med henne..:D
Snart ska ja börja med maten, pankakor blir det idag, gått och enkelt.. :D

Lite kort kommer :

 

 


Stilcompaniet

Hittade en underbar sida på nätet som jag kommer beställa ett nytt väggord ifrån.. Hittade massa fina julklappar att ge bort.. Hoppas ni med hittar massa fint som jag gjorde

Företaget heter: Stilcompaniet



Klicka på bilen eller på länken ovan för att komma dit..


Dagis foto

Äntligen säger ja, igår va dom här och mätte fukten i badrummet och det va på gränsen och då sa dom att PEAB kommer på onsdag troligen och börjar, ja hann inte mer än hem efter ha lämnat sessan på dagis så ringde det på dörren och det va PEAB förstår ni hur glad ja vart.. äntligen säger ja bara.. Nu börjar det närma sig ett barum igen!!!
Men idag skulle dom bara sätta upp den nya gipsen i ena delen av badrummet sedan kommer GEFAB och gör resten och därimellan kommer rörmokare me..:D Jippi.. Snart så har vi en fungerande lägenhet.. jag längtar!!! Ochs ak bli sååå skönt och ge Riksbyggen tillbaka nyckeln till den andra äckel lgh!!!

Ja och idag va det ju även dagis foto på dagis.. ( hahahaha ja vart annars).. Det va inget gnäll eller liknande imorse, jo hon åt ingen frulle som vanligt. Men på klädning gick hur bra som helst och göra flätor gick ännu bättre.. Vilken bra morgon.. Hon va så fin och hon va så stolt i sin nya fina klänning..:D Mammas stora tjej.. Det va nån fotograf som heter Joakim Falk som skulle ta foto.. Nån som vet vem han är? Tur iaf att det inte va samma som förra året, dom vart ju inte så där toppen bra, tyckte inte vi då!! :D Men som ja säger det är ju en prinsessa på så då är det sj bra!!!

Idag är det pluggtajm för mig me, ska försöka hinna klar med sisa inlämningsuppg i arbetsmiljö och säkerhet.. Gjorde sjukvårdsuppgiften den sista igår kväll.. Hoppas att den vart bra!!!

Nehe, ska dricka lite svart guld som carro skrev i son blogg, och det är det verkligen.. Kaffe!!! :D

Ha en bra tisdag!!

Pöss på er

 

Visst e hon fin..

Dagis fotot kommer lysa!!

 


Leksaksaffären

Ja det vart IKANO idag men tyvärr inget fynd av marin blå leggings till sessan.. :( Ja hittade men inte i hennes stl. Från st 110 och uppåt och det är lite väl stort kan ja lova tyvärr.. Så hon får ha vita strump byxor under den nya klänningen på dagis fotot imorrn.. :D Det kommer bli bra ändå!! Hoppas ja.. Och iår hoppas ja ävet att hon kommer ha hela kroppen i bild... :S

Vi mötte ju upp Petra och Charlie på ikano, det vart även ett varv på sagoland och sedan en låååång stund på Toys`R`ùs... Tuwis skulle kunna bo där kan ja lova er.. Hon är i himmel riket..
Ja kom ju även på igår att det bara är 3 månader till jul och vi har inte köpt en ändå juklapp, men nu är den första inköpt iaf.. Skönt att det är gjort!!!
Tuwis hitta en del saker där inne som hon önskar sig i julklapp, och som innan vet ja att många i familj och släkten läser min blogg så kommer lägga ut önskelista och ni som har emot det behöver inte läsa!!!!

Men här kommer en sak som hon önskar sig : Bil på batterier som hon kan köra själv..  Denna dennan!!!!

 

Det hon inte behöver är fler dockor, hon har ett 10 tal inga fler TACK!!!!

 

Nu ska ja lägga lill snuttan upp tidigt imorrn, plugg dag hemma för mig..:D

 

Ha en bra kväll!!!

 

 


Min Stora Kärlek

Till Dig Min Älskling Mogge




MVG

Måndagen startade mycket bra, bra med Iphone ibland,, ja fick ju inte mitt betyg på min 2 senaste inlämningsuppgifter i sjukvård i fredags så det va ju de första ja kollade imorse när ja vaknade.. och ja fick MVG, shit va glad jag är.. Denna vecka kunde ju inte börja bättre:D Jippi... Fyy faaan va jag är bra!!!!

Idag är ja o Tuwis lediga skönt, men det regnar ju inte skoj!! Planen är att åka och köpa ett par marinblå leggings till sessan.. Vi får se om vi åker innan Mogge kommer hem eller om vi åkte allihoppa!!! Det är mysigt det me!!

PS: det va nån som kommentera ang våra vigselringar undra om vi inte skulle ha två: och Jo det ska vi men vi ska inte ha den förlovningsringen vi har idag kvar utan vi köpter ny.. så 3 st ringar ska vi inhandla.. :D

Och det är så skoj och se att besöken bli fler och fler, hoppas på ännu fler.. :D Tack för att ni läser !!!!

Nää  nu ska ja umgås me sessan..

Ha en bra Måndag!!

http://2.bp.blogspot.com/_Vl7SxYMUC_8/SvvWUlP6OZI/AAAAAAAAACI/YyslwcYctjQ/s400/MVG

 


Söndag = Ensam Mamma Söker

Ja idag har det vart en lugn och sansad söndag...
Mogge har ju jobbat  :( Jag och tuwis hade en sådan mysig fm, massa kramisar och pussar mycket lek och bus..
Vid halv 1 så åkte vi till Ekängen, vi va ute och busa, spela bandy, vi va och gunga och vi busa massa.. Roligt och va ute.. och idag har det ju vart varm skönt och slippa att ha på sig massa kläder!!!!
Sedan gick vi in och åt mat, och efter det kom Emelie med kille förbi och visade upp deras nya bil, den va liten men fin..:D
Vart fika och tjutter för fullt..:D
Mogge kom och hämtade oss vid halv 6 då vart det Maxi och sedan till lgh och duscha.. Är sååå himla trött på detta nu.. Det tar sådan tid att duscha familjen, man känner sig inte heller fräch och ren när man duschar i en annan lgh, speciellt när man inte känner personen som bodde innan.. Och man går i ovishet här hemma, vet inget om när det kan bli klart!!! Vi längtar så enormt mycket,,, Kommer bli såå skönt så ni förstår inte.. Tycker ju synd om Tuwis me att behöva åka fram och tillbaka varje dag för att man ska duscha och tvätta.. Men snart är eländet över förhoppningsvis... Håll tummarna!!!

Nu har vi tittat på Ensam Mamma söker med en kompis är med i.. Såå skoj... Men samtidigt blir man lite generad när man känner honom..:D Hahahah Men han skönter sig och är hur skön som helst... Salsa kunde han!!! :D Så varje söndag kl: 20.00 sitter bänkad!!! *asg*

Imorrn måndag menas at ja o tuwis är lediga, troligen åkter vi till tornby träffar syster och charlie och letar marinblå leggings, Tuwis behöver ett par till tisdag då det är fotografering på dagis.. Nån som vet var ja kan hitta några???

Ni skulle vart här för en stund sedan, världens äckligaste spindel kröp på v-rumms golvet och den va inte liten kan ja lova.. Usch och bläää....

Nehe ska kolla tv nu och njuta av Mogge..:D

Ha en trevlig kväll




 


Godmorgon Sverige!

Söndag morgon, man vaknar av att prinsessan kommer och ger mig en puss och säger Min mamma.. Helt underbart att vakna till.. :D

Vi sitter och äter frulle, Mogge åkte och jobbade för ca 30 min sedan.. Vi satt igår och pratade lite om att vi väldigt sällan tillbringar kvalitets tid med varann och Tuwis tillsammans då.. När vi hade en hel helg tillsammans kan vi inte komma ihåg, visst e det sjukt..
Men nästa helg är helgen innan jag går ut på APU och då är Mogge ledig iaf så som det ser ut så,, Det enda som vi har inplanerat att Leas namngivningskalas på lördagen.. :D Sedan ska vi bara vara med varan våran fina familj!! Snacka om att jag längtar!!!
När både jag och mogge jobbar skit tider då i sommras så gick man ju om varann bra för Tuwis och det är ju det som är det viktigaste.. Hon kommer alltid i första hand och kommer alltid att göra!!!

Igår kväll va vi i Ekängen och åt tacos det va mumma, Tuwis åt massa.. och hon dansade fågeldansen.. hahahah sååå himla söt och go dotter man han ha!!!

BRÖLLOPET:
Imorrn eller tisdag kommer vigselringarna att beställas.. Har nu äntligen fått kontakt med henne som designar dom.. :D Så hon ringer imorrn och har bara några frågor,, Och nu är det vara mitt velande om släta eller rundade ringar.. Våran nuvarande förlovningsring är ju rundad och vi trivs bra dom, men ska man pröva nått nytt? Eller ska man gå på det som funkar, ska man vara så feg.. Men o andra sidan tänk om man inte trivs i rak ring.. Hmm ja det är svårt kan ja säga..
Men ringarna kommer va gjorda av titan iaf.. men dom kommer va slipade i olika.. En del kommer ha sitenmatt yta och den andra delen kommer va blank.. Kommer bli hur snyggt som hels.. Och min vigselring kommer påminna väldigt mycket om min nuvarande förlovningsring.. Men jag älskar den verkligen!!!
Vi ville ju ha nått modernt, ibåde vigselväg och i ringarna.. Varken jag eller Mogge är ju guld msk.. Jag har aldrig använt guld gillar det inte på mig men snyggt på andra!!!

Snygg eller hur?


Tycker ni om denna då?

Mogge tyckte den va en kärring ring men ja gillar den!!!





Bröllop

Jag har hittat en helt underbar bröllops sida som ja kan sitta på och kolla runt hur länge som helst.. :D Ja är ju helt förälskad i ringar så det blir mest på dom sidorna.. Men gick in och tittade på klänningarna me..
Jag har den finaste brudklänningen, finns ingen bättre för mig är sååå nöjd.. Min klänning kan verkligen beskriva MIG på nått sätt..

Men dessa två är ju helt fantastiska me:
Titta och njut.. :D

Den första här är ju en dröm.. :D

 


Lördag

Ja lördag idag, och idag känns det verkligen som att det är helg, första gången på väldigt länge man känner att det ä både fredag och lördag.. :

Mogge jobbar tyvärr mellan 9-17, känns tråkigt men men pengarna måste ju in.. Ja och tuwis kolla på Lotta just nu, ja sitter och dricker Java underbart.. Frullen är äten och corren är läst.. Sängarna är bäddade.. Solen lyser men det är blött på backen.. Men men vi får väl kolla uppåt.. :D eller hur?

Annars händer det inte mycket idag, petra och charlie kanske skulle komma, vi ska städa, skoj va!?  eller ej.. Men en nödvändigt måste!!!

Nu kl: 11 ska ja ringa till butiken som vi ska besälla våra vigselingar ifrån, ja tror vi e överens nu.. Ja är lite velig om ja vill ha raka eller rundade ringar.. Mogge skiter i det han tycker båda är snygga..
Vi vill inte heller inte ha några ringar som är "vanlig" eller som alla har.. Så ja tror vi hittat rätt.. :D
Kommer inte lägga ut bild, ni får se på bröllops dagen.. :D hihihi

Igår kväll kollade ja o Mogge få en film som hette Harry Brown; Mogge sov genom nästan hela men inte ja för en gång skull.. Den va helt ok..

http://www.signis.net/IMG/jpg/harry_brown_1.jpg

 

Nehe,  damsugaren går inte utav sig sjävl tyvärr, så bäst att ta tag i det..

Trevlig lördag

 


Fredag

Fredag idag, va skoj och skönt.. Eller skoj varför är det skoj? Det vet ja inte.. hahaha

Inatt har Tuwis verkigen sovit bra, och det märktes på hennes humör imorse.. Det va inget negativt, inga protester att klä på sig eller liknande.. Och lite yougurt fick vi i henne..
Idag jobbar Mogge på k-rauta och började i förens kl. 9 imorse.. Det va skönt för då va vi två på morgen och att gick såå smidigt.. helt underbart att ha sådana mornar.. Tänk om man kunde ha sådana varja dag.. Inte troligt kan ja säga... :D Fick till o me göra två flätor på tuwis utan protest, hon ville nästan sj me.. :Dunderbart!! Skönt och ha en morgon utan tjafs.. :D
Och idag va det inte heller några problem att lämna henne, idag va dom inne så Tuwis bara sprang in och lekte hann inte ens säga hejdå till oss.. Det kändes mycket skönt.. för hela denna vecka har vart såå trälig att lämna henne.. Hon gråter o säger att hon inte vill, hon vill va hemma med mamma.. :D Helt underbart att höra men det går ju inte tyvärr..
Men det är som dagis personalen säger att så fort vi har gått så slutar hon gråta och börjar leka och har skoj.. Så det ledsna varar inte länge och det är skönt för oss att veta och höra!!!

Ja i skolan idag va det Arbetsmiljö och säkerhet, den kursen är ju inte rolig alltså, men men ack ett måste!
Vi satt och gjorde nått test/spel på datorn försa halvan av lektionen sista halvan så fick vi sitta med vårt grupparbeta vi har ju stress!!! Och nu är vi helt klara känns hur underbart som helst. Har ju andra saker att göra, 2 inlämnings uppg. som ska in innan nästa fredag.. lite panik!! :S Men denna termin har vart mycket att göra om ja säger så..
Idag  pratade jag även med min mentor ang att läsa 2 olika kurser till nästa termin även att jag är klar och har min utbildning vid jul men vill läsa lite till.. Ska då läsa näringslära och lindrande vård.
Bra kurser att ha med sig i bagaget i framtida arbeten.. känner ja iaf.. Och så är det skoj att plugga känns tråigt att sluta nu i december skulle kunna plugga ett tag till iaf 1 termin till... :D Hahahaha sjuk man är!! :D

Nu sitter ja och sessan här hemma och bara myser och njuter att det är fredag!! :D
Tuwis sitter och äter riskaka, mumma..


BRÖLLOPET: Idag fick ja hem mina diamantkonfetti jag köpte här om dagen på (nätet) trodde dom skulle va lite större, för dom va rätt små men väldigt söta, dom kommer passa jätte bra på bordena som dekoration.. :D
Har suttit och funderat lite över detta med bordsdekoration under bröllops festen, vi ska ju inte trycka nått på några servetter eller liknande, det är inte riktigt vi.. Så vi vill ha någon snygg vikning på servetterna ist.. Och har hittat endel,,

http://www.kattisproduktion.se/img/head.jpg

 

http://www.brollopsguiden.se/forum/forum_images/Balcaz_84vxi_dukning%20002.JPG

 

http://www.brudobrollop.se/manadsarkiv/brytningar/fransk_lilja/bilder/fransk_lilja.jpg

 

http://farm5.static.flickr.com/4060/4290639776_376c876acb_m.jpg

 

http://www.duni.com/Global/Hotel_Restaurant/YourTable/InspirationFinder/designs/lily_white_inspiration_740x460.jpg

Nått sådant hade ja nog tänkt mig nått högt.. :D

Lite balans på bordet måste det va!!

:D

 

Det är mycket velande och planerande inför bröllopet kan ja lova er, det är några punkter som är avbockade iaf.. Så vi är på mycket god väg.. Eller hela planeringen är klar, vi vet exakt hu vi ska ha det och JA vi är överäns.. Men vi har bara inte inhandlat allt, det vi har köpt nu är min klänning, tärnklänningen, mina brudskor, löpare till borden, snören till placeringskortet och dekoration på borden.. Resten har vi inte betalat men bokat och fixat!!!! Känns skönt att visa delar är betalde och klara redan, även att det är 8 månader kvar..

Ringarna är svårast, vi står och velar och byter, men vi vet iaf i vilket material vi vill ha, vilken stil och så men sedan är det det andra.. Ja har sådan beslutångest så det är sjukt... Hmm inte bra!!! hahah

 

Nehe ska återgå till myset med dottern.. :D

 

Ha en trevlig fredag

 

Pös på er

 


Fy tusan

Ja nu har vi vart och tittat på våran blivande kyrka där jag och Mogge ska bli man och hustru,, :D
Vi va inte ensamma i kyrkan kan ja lova.. Så vi gick inte runt och titta så enormt mycket men vi kände på att gå längst gången, det känndes ännu nervösare..
Kyrkan är ju så liten elle liten den tar 96 personen så jätte liten e den ju inte, men den är så intim på nått sätt.. Den kommer bli kalas bra för oss..:D Nu längtar man ju ännu me till den stora dagen..:D

Efter kyrkan va det bara att åka till lgh och börja tvätta, man hinner inte tvätta så mycket varje gång, idag hann vi tvätta 3 maskiner,, Jag är ju van att slänga in 1-2 maskiner per dag här hemma, så det blir så enormt mycket tvätt nu.. :( Inget skoj!! Men men vad ska vi göra, kan ju inte göra nått åt det. Hoppas att dessa kommande veckor kommer gå fort.. :D Håll tummarna för oss!!!
Vi kom hem vi 19 ca, borstade tänderna på Tuwis och sedan la vi henne, så nu sover sessan.. Och vi hänge all den blöta tvätten som inte hann bli torr där borta!!! Det är inte roligt kan vi lova..

Nu ligger vi deckade i soffan och kollar på Välkomnen hem och sappar till IDOL oxå.. :D

Men ska kura ner mig mer nu i soffan...

Ha en bra kväll..

Pöss på er 

http://blogg.trebarnsmamman.se/images/2007/tvattstuga_1193052832_860595.gif

 


Vår kyrka

Ja nu har vi ätit lite och varvat ner.. För nu ska vi åka iväg till Kaga Kyrka där vi ska gifta oss.. :D
Den är öppen nu så vi ska titta och njuta och bara va där.. Va ju länge sedan man va där inne, har inte vart där inne sedan min kusin Philip döptes och det va ju 6 år sedan..:D

Men kyrkan är såå enormt fin.. Så det ska bli riktigt skoj..:D

Sedan ska vi till andra lgh och tvätta och duscha.. Skojigt va, eller inte..

Ha det bra så länge..:D

http://wadbring.com/historia/bilder6/kaga3.jpg

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Kaga_kyrka_nave4.jpg

 

Visst e den helt underbart fin...

Vi gillar kyrkan skarpt båda två..

 


Apu

Yeas, denna dag blev strålande..

Va ju skola idag mellan 9-12 sjukvård och vi skulle ju få reda på APU platserna, vi har fått önska vad vi helst vill hamna på..

Ja fick det ja ville.. På Kvinnokliniken... Fattar ni att ja är lycklig..

Jippi

Ha en bra dag

Laserkonisering

 


Onsdag

ja idag vaknade vi av att Tuwis inte va på bästa humöret och det följde oss enda till dagis.. :( Hon ville inte äta frulle, kläderna dög inte för henne, sendan skulle hon inte ha dom strumporna på sig som ja tog fram..
Ja fick säga till henne för att få ner henne på nedervåningen: - Ska vi kolla vad Morfar laggt i brevlådan.. Så fick vi gå ut och titta och så berättade jag vad det va.. Och när hon fick reda på att det va till henned docl stol som ska hända på hennes bord i rummet vart hon glad kan ja lova.. Den gick ju sönder för ett tag sedan så nu har pappa svetsat och fixat den så nu har hon en dock stol igen, Tack pappa/morfar!! :D

När ja väl fick på henne ytterkläderna så började det gå bättre, hon ville inte gå till dagis utan sitta i vagnen. Hon ville inte kliva ur tills favvo fröken kom då gick det bra.. Kändes mycket bra att hon va där och tog emot.. Ja vet att Tuwis gillar henne skarpt och blir aldrig ledsen när hon tar emot och det är skönt för mig och för henne..:D Men det är endå tugnt att vet att det är lite motstridit att lämna henne.. Ibland vill ja inte utan ta med henne till skolan.. Men det vet ja att det inte går, men det gör så ont.. Förstår ni?

Väl iskolan så rullade allt på snabbt och enkelt, vi är nästan klara med gruppuppgiften.. Det som är kvar är att få ihop en powerpoint presentation.. Och et ska vi göra på fredag efter lektionen...:D

Hämtade Tuwis vid 14.30, och någon som vart lycklig av att se sin mamma va Tuwis, helt underbart att vara med om.. Sen gick vi hem och busa lite men det blev inte så mycket för Tuwis deckade i soffan.. Så ja hann då vattna blommorna och passa annat skoj..
Mogge kom straxt efter 16 och då åkte vi till andra lgh för att duscha, åkte sedan hem och ja gjorde iordning mig för att knalla över till grannen för att sedan gå bort till kvarterslokalen för barnklädparty, ja köpte ingen men det va mycket fina kläder.. Grannen säljer ju..
Och nu sitter ja här igen..


Ha en trevlig kväll..



Tävling väggord/väggdekor



"Jag är med och tävlar hos Lindet om valfritt väggord/väggdekor (upp till värdet 250 kr) hos PaxLux.
Tävlingen avslutas 22/9 kl. 20.00"


Tävling personlig almenacka



"Just nu kan du vinna en personlig almanacka hos Lindet. Tävlingen hittar du här!"


Tävling barntavlor.se



"Jag är med och tävlar om en tavla från Barntavlor.se.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 14/9 kl. 20.00.
Lycka till!"



Mer dekoration

ja idag har ja shoppat mer dekoration till bordena på bröllopet, det vart lite konfetti, som diamanter i rosa och transparant.. :D Kommer bli toppen och billigt va det!!! Ännu bättre.. :D

Annars har dagen vart lugn fram till 16.00.. Ja och Tuwis va ute en sväng på gården och busa med grannen.. Den grabben är 1 år äldre än Tuwis men dom leker enormt bra tillsammans.. :D Såå skoj!!
Sedan kom Mamma vid 14 tiden.. Tuwis vart överlycklig.. :D
Vid 15 gick vi in och lagade mat, ja bjöd mamma på taco paj, hon gillade det? Så hon tog recepet.. :D
Mogge kom och hämtade vid vid 16 ca för att köra upp mig till US, ja skulle ju både till mag och tarm, lämna en hel del blod prover 10 rör om inte annat.. Sedan gick jag bara vidare till ortopeden och besöka läkaren där, där han klämde och tröck och ryckte i knät.. Och fick höra att ja ska gå till sjukgymnast aktivt och hårt i några månader.. Sedan kanske det bli operation.. Läkaren ville göra det. Men det finns nackdelar med Op me, kan förbli smärta ist.. Men det kan hjälpa med hårt träning hos sjukgymnasten.. Ja ska gå hos någon expert på sportskador och knän inte för att jag är en sportmsk direkt, men för att ja måste få iordning på knät har haft problem i 10 år nu..:( Ja ja

Nu är vi iaf hemma och sitter framför IDOL, många fler bra artister iår än andra år kan ja lova!!!
Måste återgå till IDOL...

Ha en bra kväll

 

Fina va?

 


SOOOOL

Ja solen lyser så nu går ja och Tuwis ut och leker..:D

 


Tisdag

Åter igen. rubriker.. :) hahaha

ja igår vart det en halv stressig dag efter skogen, och det känns i magen.. Eller detta att vi varje dag måste åka till andra lgh för att duscha, det tar sådan tid.. Man hinner inte göra nått annat.. Igår va vi tvugna att stor handla med, men man får ju korta ner perioderna så att man är hemma skapligt för att få Tuwis i säng.. VI va hemma vid 19.15 hon ska ligga vid 19.30 igentligen.. Men det är som det är. Inte mycket man kan göra åt.. Man måste ju duscha så enkelt är det...
Ja och så va ju dom här och mätte i går igen ca 2 veckor till ska vi ha det så här, då har vi haft det sammantlagt i 5 veckor.. Fattar ni, det är sååå enormt jobbigt.. Visst sen skulle vi kunna flytta till den andra lgh uppe vid US men hur gör man då med dagis, det blir ju helt krångligt.. Antigen så får Mogge lämna vid 7 på morgnen eller så får ja åka vid 7 me för att sedan åka hit till tallboda och sedan in till stan igen till skolan och sedan åter igen till tallbod för att hämta henne och sedan in till stan,, Det funkar ju inte det heller..Nee det är tufft... Det sliter mycket på allt kan ja lova.. jaja slut pratat om det!

Idag ska ja upp till Mag och tarm och lämna mycket olika blodprover för en studie det ja trodde ja skulle göra sist ja va med i en studie då ja bara vart intervjuat och efter det ska ja till ortopenden med knät.. Se vad dom säger.. Antagligen sjukgymnast.. Finns inget annat att göra med en flodhäst.. :(
Ja ja..
Så medans ja är på US med min blivande man som stöd så är Mormor/mamma och Nicki hr och passar Tuwis..:D Tuwis ser verkligen fram emot det, Men hon säger hela tiden Momo och Leffan.. :D SÅå söt, hon gillar leffan hon..:D

Måste bara berätta me igår när Tuwis skulle sova så gick det jätte bra att bara säg nattis och pussa henne och sedan å ut, men sen kom hon ut i hallen efter ca 30 min och ropade på oss och när Mogge tog henne då så säger hon:-
T:-Pappa, vet du en sak..
Mogge:- Nej, vadå?
T:- Lilla bä hoppa på mig
M;- Ja det gjorde han..
T:- Då vart ja ledsen men han va snäll...:D

Sen bäddade han om henne igen sen gick det ca 20 min så kom hon igen och to la ja henne pch så sa hon samma sak.. men hon la till..

T: Det är mina bä
S:- Nej det är det inte, det är kolmårdens man får åka dit och hälsa på dom
T:- Ja, va skoj kan inte vi göra det igen.?

Så då har hon legat på sitt rum i nästan 1h och funderat på lammet som hoppade på henne i sommras när vi va på kolmården i barnens bondgård.. Det märks verkligen att hon tog in besöket är, för hon pratar ofta om konmåren.. Så det klickade där. Så vi pratar om vi kasnke ska åka dit en gång till innan dom stänger hon vill ju så gärna..Vissa dagar pratar hon inte om nått annat.. Det som hon gilla bäst va nog barnens bongård och kamelerna det är det hon pratar om mest.. Så vi får se hur vi gör.. Men det är skoj att hon verkligen uppskattar saker..:D Mammas prinsessa!!!
Nehe dax att bädda kanske..

ha en bra dag

http://www.swedenzoo.com/files/200x300/kolmarden-logo-type.jpg

 

 

 

 


Skogen

Ja igår när vi kom hem hade ja fått ett mail av grannen som frågade om vi ville me till skogen idag och laga lunch.. Det är ju studiedag på dagis idag... :D
Ja ska ju självklart att vi kunde följa me, skoj för Tuwis.. Men ja gillar ju inte skogen men men allt för mitt barn..:D
Men vi fick en liten sov morgon innan, så vid 10.45 började vi knalla iväg, med packning och välklädda.. :D
Det va vi (ja & Tuwis) och min granne med barn och sedan 3 pappor till o deras barn..
Vi hade med oss egen pasta osv. men Mange (grannen) fixade köttfärssås över öppen eld i skogen.. Fattar ni hur gott det va.. Och hur underbart mysigt det va!!! Helt otroligt!!
Tuwis gillade det, det va hon och 5 grabbar och hon minst.. Men hon va me och sprang och klättrade, lekte me pinnar ja vet inte allt dom gjorde..
Hon hade verkligen skit skoj, och det va skoj för oss me och se barnen leka och skönt och va ute..
Vi kom hem vid 14.10 ca, då det vart några timmar i skogen..
Vi har ju bra möjligheter här uppe.. Underbart!!

Men lagom när vi skulle ge oss iväg så kom OCAB äntligen och skulle mäta vårt badrum, 3veckor har det stott nu med fläkt, och det va inte torrt ännu.. :( ca 2 veckor till med fläkt.. :( Ja dör snart, hatar det verkligen!!! Usch!!!!!!!

Nu sover Tuwis som en stok jobbigt och va i skogen och aktiv hela tiden.. Men bra!!!

Nehe ska försöka väcka henne så hon sover i natt me..

Ha en bra dag..

Bild från skogen:

 


Vikingstad

Ja, natten vart lite orolig,, Det sista mogge sa innan han gick ut igår va: - Ja, blir inte så sen..
Ja på började att titta på en film Date Night.. Den va bra så långt ja såg.. Men ja va trötter och gick in och la mig ist.. Somnade på två röda.. Vaknade vid 04.00 av att Tuwis kom in.. Och vid den tiden låg det ingen mogge i sängen. Inget mess på telefon.. Ja blev lite orolig.. Ja messade honom, men inget svar.. Ja ringde honom inget svar då heller.. och klockan gick.. Och han skulle ju ta bussen och tog han den så skulle han va hemma senast 03.40.. Ja vart orolig, och det blir ja lätt kan ja lova.. Det hade vart en annan sak om han svarade men ja fick inte tag i honom.. Ja gick upp och vankade och stod i fönstret och tittade vid halv 5 så kom han in på gårn.. Så slutade dom hårda hjärtslagen att slå... Det kanske är jätte töntigt, men att nått skulle hända Mogge vet ja inte om ja skulle klara av.. Han är min andra hälf och betyder allt för mig.. Älskar honom såå högt!!! Han är min man!!!
Men när han väl kom hem så tror ja inte att han hann lägga sig på kudden innan han snarkade.. :D

Idag, skulle vi ju på kalas och fira lilla Theo som fyllde 1 år den 30:e.. Men fick ett mess från Lina där hon sa att dom va förkylda, och vi har precis i dagarna blivit friska och vill helst inte bli det igen.. Så vi åkte inte dit idag för att undvika att bli smittade.. Men ja hoppas vi får komma och fira honom iveckan, den lilla söta 1 åringen..:D Men han fick iaf paket idag av oss som Tina hade med sig.. :D
Så ist för att åka till dom så åkte vi till vikingstad till min farbror och faster.. Dom har precis köpt ett hus och är i renoverings tajm.. Huset va jätte fint, ett sådant hus som ja skulle kunna tänka mig.. Dom har ju så bra inredningssmak me så man blir ju helt såld.. :D Ett mycket bra köp... Gillar det skarpt.. Och det va mycket roligt att träffa dom, det va ett tag sedan.. Tuwis va lite blyg i början.. Men det släppte snart.. Hon busade med båda min kusiner och även med Tommy och Mona..
Supertrevligt att träffas, nu vet vi vart dom bor så det kommer bli fler gånger vi kommer kan ja lova!!!
Madde, Amelia och Philip kom me, trevligt.. Philip och Tuwis busar ju så bra ihop.. Det är bill och bull om nått.. :D hihih

Men nu är vi hemma, Tuwis sover,, Och vi ska väl kanske kolla klart på filmen ja påbörjade igår,,

Imorrn har Tuwis studiedag på dagis, så vi får se vad vi gör,, Grannen bjöd med oss upp till skogen och laga mat.. :D

Ha en bra kväll

En trött sessa igår kväll innan läggdax kolla på prinsessan och grodan..:D

 

Så här glad kan man va när man byter bajs blöja..:D

 


Super Trevligt

Ja ikväll har Annie, Freddy och Elliot vart här, det började med att vi fick vänta på mogge i 1,5h ca.. Han va i ljungsbro skulle åka till Maxi på hemvägen.. När han kom hit och skulle betala fattades plånboken och han kom på att han hade glömt den i ljungsbro så det va ju bara för honom och åka dit igen.. Väl inne på Maxi igen och skulle betala varorna så hade han glömt plånboken i bilen.. shit säger ja bara.. Kan man vara mer glömsk eller!!!! hahaha... Så maten fick vänta för det enda vi hade hemma va köttet resten skulle ju han handla.. Så maten fick vänta till Mogge kom hem.. Vid 19 va maten klar ca.. Äntligen.. Vi hade 2 hungriga barn och 3 hungriga vuxna.. :D
Det bjöds ju på taco gratäng och den gick hem hos folket.. Mycket bra!!! Det va riktigt gott va länge sedan vi åt det.. Mumma.. Barnen älskade det!!!

Idag lekte verkigen barnen jätte bra med varann, det gör ju dom två annars oxå.. Men idag så hade som skoj verkligen..
Dom e så goda dessa två.. :D
Vi la barnen vid 20.30 ca, Tuwis somnade på 2röda..:D Hon va trött snuttan..

När Annie och Freddy åkte hem så följde Mogge me, dom skulle släppa av Mogge i stan, han skulle ut..
Och nu sitter jag här och ska kolla på en film.. Date night med Mark Wallberg.. Nåt läckert att titta på i min ensamhet..

Så ha en unerbar lördags kväll/natt

Pöss på er

http://4.bp.blogspot.com/_hrdwcncbaQ4/TDkqABFoMRI/AAAAAAAADAA/S7DJ_TFFY0I/s800/Date+Night+(2010).jpg

 



Borensbergmarken

Ja  nu är vi hemkomna efter ett varv på borensberg marken, och ja kan säga vi va inte ensamna.. :)
När vi kom så va det tjockt me folk, inte lätt att komma fram med vagn.. Men det gick..
Vi handlade inte så mycket, strumpor.. Inget annat!!!
Sen åt vi mumma, man blir hungrig av att knalla runt och trängas med allt folk.. :)

Nu slappar vi lite snart kommer, Annie, Freddy och Elliot.. Kommer bjudas på tacogratäng..Inte illa va!? Hihihi Mysigt.. Och som vanligt lika trevligt med dom bästa!!

Imorrn jobbar mogge.. :( lite tråkgit kan inte komma ihåg när vi hade en hel helg tillsammas.. :( Men pengarna behövs.. Och nästa helg jobbar han me.. Men men!!!
Ja o Tuwis ska in till Lina o Theo imorrn på em och fira Theo som fyllt 1 år.. Stora killen.. Så lite kalas som avslutning på helgen!!!

Nää ska kila nu och förbereda lite innan gästerna kommer..

Trevlig lördag

Pöss på er

Tortilla Chips Chili

 


Lördag

Ja igår va det inrednignsparty här, även att det va många som hade tackat nej igår så va vi endå 6 personer, det ländes bra.. :D Vi hade riktigt skoj, det va jätte fina saker och ja shoppade..
Ja handlade 2 ugglekökshandukar en till Tuwis dagis, 2 plast kaffekoppar jätte fina, en rosa "gubb" kruka till Tuwis.. :D och allt detta gick på 300 :- inte ill av ? Billigt, japp!!
Det fanns så mycket fint, fastnade för mycket, men ska nog ha ett till party innan jul och då får ni som inte kom igår chansen.. :D

Folket började dra sig hemmåt vid 21 tiden ca,, Tusen tack alla för att ni kom!!!

Ja gjorde ju mina naglar igår me, ÄNTLIGEN är ja mig sj igen.. Har ju haft långa naglar väldigt länge men tog bort dom när ja skulle jobba hela sommaren, men nu är dom fina igen.. Vart vita franka med lite glitter på.. Nu är ja mig sj igen:.. :D

Idag kommer ja o Tuwis åka till borensbergmarken me pappa &gun sedan i kväll kommer Annie, Freddy och Ellie.. :) Mycket trevligt.. Blir att äta gott och snacka skit...

Ha en bra lördag!!!

Pöss på er

Så här vart dom.. :D




Stor Sorg och saknad

Ja idag hände det vi inte ville, Fasters vovve fick somna in.. :(

Han va världens finaste och underbaraste vovve, såå fin och genom snäll...

Sorgen är stor och tårarna kommer..

Saknar dig redan

Så ikväll tänder vi ett ljus på honom

http://ellinorss.blogg.se/images/2008/stearinljus_17241993.jpg


Filmtajm

Ja, nu är det film tajm här hemma igen..
Tuwis har gått upp flera gånger nu under kvällen och vart jätte törstig.. Stakars liten.. Men så fort man ger henn vatten och sedan pussar och bäddar om henne igen så somnar hon.. Hon e så enormt dukitg..
Och nu när ja sitter och skriver om henne, tänker på henne så vill ja bara gå in till henne och krypa ner vid henne och bara ha henne i min famn.. hon är mitt allt.. inget är viktigare än vad hon är.. Kommer alltid finnas vid hennes sida, stötta henne via allt.. Ja kommer ALLTID finnas för henne vid hennes sida..
Är så glad att jag har fått träffa Mogge som nu ska bli min man och han har gett mig det finaste som finns.. En perfekt och underbar dotter!!!
Dom 2 är det bästa som hänt mig... Tack för att ni står ut med mig, vill leva med mig, gifta dig med mig!!! Är evigt tacksam!! 

Ja som sagt filmtajm nu blir det filmen : Har du hört ryktet om Morgans? Hoppas den är bra.. har inte hört nått om den, men vi såg ju bounty hunter men Jennifer Aniston, och den va inte bra kan ja lova.. Skit vilken skit film!!!
Hoppas på bättre lycka denna gång.. :)
Nu börjar den..

Trevlig kväll

http://dahlarna.blogg.se/images/2010/bio-morgans_68940504.jpg

 

 

 

 

 

 

 



Gråt

Ja hann inte skriva så mycket i förra inlägget..
När jag lämnade Tuwis i morse på dagis så vart det sååå enormt jobbigt.. Hon bara klängde i mitt ben, vile inte släppa.. Hon började redan gråta när ja satte mig på huk till henne.. Jag fick bära upp henne och säga att jag älskar henne och hämtar henne i em.. Pussade och kramade henne sen fick dagis personalen slita bort henne från min kropp.. Hon bra skrek och va såå ledsen... Det va verkligen krokodiltårar.. :( Det va så hemsk jobbigt.. Ja hatar verklign dessa dagar när det blir så.. Och på vägen hem gråter ja och ringer Mogge.. Det gör så fruktansvärt ont i mamma hjärtat när ja ska gå ifrån henne när hon gråter och ropar på mig.. Men så samtidigt så vet ja att så fort ja har gått så är det bra.. Men den/dom stegen när man ska vända sitt barn ryggen är jobbigt.. usch!!!

http://ialwayssurrender.blogg.se/images/2010/ledsen1_102776384.jpg



Och när ja kom hem så ringde ja till dagis som vanligt och hörde och det hade gått över ganska snabbt, och det är skönt att veta!! Mammas prinsessa!!

Nu har vi ätit middag, vi har damsugat och skurat, ja har gjort ordning tuwis för sängen, bakat kladdkaka och nu ska vi slappa... Till tv:n.. Tuwis somna utan protester, iof så brukar det inte va protester längre.. Hon e såååå duktig.. Man bli så enormt stolt som förälder...

Imorrn skola igen, arbetsmiljö och säker het,,, bläää säger ja.. ingen rolig kurs kan ja lova men ack ett måste.. Sedan kl: 12 så ska ja göra naglar.. jippi.. Längtar.. Ska bli helt underbart.. Gamla vanligt fia.. :D
Och efter det hem och göra iordning inför inredningspartyt kl: 18.00... Är så tråkigt många har hoppat av idag.. :( Inget skoj men hoppas några kommer iaf..

Näähe.. ska mysa med min blivande..

Kommer en bild på mina favvorit brudbuketter:

 



Plugg

Ja dagen började med att sätta på Tuwis kläder och få i henne frulle :) och idag fick det utan protester och hon åt en del:) skönt o se !!! Den va det bara att gå bort och lämna henne på dagis vid 9..Hem igen och bara sätta sig med skol böckerna.. Har ju lite att göra om ja säger .. Ja hann göra 2 uppgifter en i sjukvård i en i arbetsmiljö o säkerhet..Så nu e dom inne och hoppas på skapligt berg iaf..Satt med huvet i böckerna o pennan i handen i 4,5h o tiden gick så fort..hade ju inte ens ätit då :) men när ja skickat in uppgifternaså dammade ja lgh me innan ha hämta sessan på dagis:) och nu sitter vi här..vi har vart ute o lekt tills hon ville gå in o puzzla :) snuttan:) Nää ska puzzla lite me henne Pöss

Converse

idag har det vart en lååååång dag, skola på morgonen med sjukvård.. Mycket teori men lite små grupp arbete.. En mycket rolig och intressant kurs.. Lär sig mycket varje lektionstillfälle..:D
Efter skolan så åkte ja hem och hämtade sessan på dagis, lika glad idag som vanligt när ja kommer in.. Väl hemma så va vi ute och busa, rensade lite rabatter, gungade, va i skogen och vi cycklade.. Hon har nu börjat förstå nu hur man trampar sakta men säkert.. :D
Vi gick in efter lite trots så då satte vi oss och åt lite mellis och satte oss sedan i sängen och satte på en film : lilla sjöljungfrun.. Hon somnade efter ca 15 min,, Ja passade då på att plugga så åter en uppg. klar, skönt ska bara renskrivas och skickas in..
Pappa kom och hämtade Tuwis vid ca 16 för att när mogge kom hem så skulle vi till den andra lgh och tvätta en himla massa... Svårt att hinna med att tvätta när man fortfarande står utan tvätt maskin.. :( Hatar detta!!
Men vi fick 2 propp fulla maskiner tvättade.. Medans vi väntade på maskiner så åkte vi in till stan köpte ett par mjukis/dagis byxor till tuwis.. Och efter andra tvätten så slingade vi mogges hår.. Och bara snackade skit och passade på att duscha.. Sakar dusch hemma... Blääää för detta.. Och så kom vi på en sak, att vi aldrig mer ska bo i en lgh me tvättstuga.. Skönt och ha en egen tvättmaskin inne i lgh.. Underbart!!

Vi åkte och hämtade Tuwis i träskäng, Tuwis hade fått massa paket av Moster Emelie,, Hon hade shoppat lite till henne i London när hon va där för ett litet tag sedan..
Så hon fick en skjorta, en klänning/tunika och ett par lila Converse skor.. Såå himla coola, dom e stora nu men lagam i vår..:D Tusen tack Emelie!!! Jätte snällt..

Nu sitter ja o Mogge i soffan och e helt utpumpade..

Imorrn plugg hela dagen lång sedan städning...:D

Ha en trevlig kväll..


 

 

 


RSS 2.0