Förlovade i 1 år idag den 22/11-07

Ja tiden springer iväg, tyckte inte att det va länge sedan vi köpte ringar eller bara gick och tittade och nu är det redan ett år sedan..Herregud..Men det känns toppen bra...Ska ha lite mys ikväll här hemma bara...

image21
Våra förlovningsringar



Igår den 21/11-07 så fyllde jag år, inget skoj me det... Man börjar väl bli vuxen och fördelsedagarna kan kvitta..Vi gjorde inte speciellt min mamma och syster va här och fika,, Resten av mogges släkt och min pappa ska komma i helgen..Folk frågar vad man önskar sig, det är ju skit svårt, bebbe saker, jag önskar mig en sak och det kan ingen i världen ge mig bara så där.. Det är att jag får en frisk och välskapt dotter och att tiden till mars ska gå fortare...*ler* Men jag fick en plattång va Mogge och det var väl det ända jag har pratat om att jag skulle vilja ha iaf..Men skönt att det är ett helt år kvar till man fyller igen..




Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vilka fina ringar!!! Grattis i efterskott :)

2007-11-27 @ 15:31:03
URL: http://pernillaolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0