Foto till corren

Ja idag va vi i Gamla Linköping på fotateljén och tog foto till corren och linköpings tidningen..Tuwa va jätte duktig somnade lagom när vi tog ut henne från bilen och la henne i vagnen.. Sov en liten stund medans vi väntade på att det va våran tur att ta kort och vaknade på en glatt humör precis när vi skulle ta första kortet.. Hon sa inte ett ljud satt och gäspa lite men bara satt och tittade och log lite imellan åt.. Sen somnade hon rätt snabbt igen när vi satt och valde bild..Så vi va sååå stolta.. Hörde när vi gick ut från dom andra föräldrarna som va där och väntade på sin tur  dom sa så här " den bebisen va nog van att ta kort, sa inte ett ljud" så vart man glad..

Sen så va det ju sååå fint väder idag så vi gick en sväng tll valla och tog en glas och tittade på djuren, det va mysigt...

Det tar ca 2-4 veckor för kortet att komma in i corren men på lördag den 10/5 så finns vi med i LK-tidningen..
På corren.se så kommer vi ligge under v18" . . .
Så håll utkik...

Tuwa börjar verkligen älska att bada, har tyckt att det är lite otäckt att få vatten i ansiktet men i dg gick det hur bra som helst, bara älskar det. Ligger och asgarvar och pratar hela tiden..Sprattlar med benen.. Såå mysigt..Men när man ska gå upp så är det inte lika roligt då blir hon lite ledsen eller rättare sagt förbannad, men det går över snabbt bara man pussar lite på henne.. *ler*

Nää du ska ja mysa med min familj som jag ÄLSKAR sååå enorm mycket,,'


Vad skulle jag göra utan er, kan inte tänka mig en vardag där inte Tuwa finns..

image71


Kommentarer
Postat av: Frida och Pricken

Ska hålla utkik!

2008-04-30 @ 12:09:37
Postat av: Elin

Så mysigt! Ska hålla utkik i tidningen :D

2008-05-03 @ 15:01:07
URL: http://cherribomb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0