Två veckor gammal

Ja två veckor är hon vårat lilla underverk, vad tiden går.. *ler*

Jag tror nu att det riktiga vardagen börjar komma, allt känns tryggare och bättre.
Vi har lärt oss hennes skrik inte alla men när hon bara är hysterisk eller när hon verkligen vill nått, typ att hon är hungrig som hon är ganska ofta.
Hon äter ca var tredje timme ibland kan det va oftare beror på om hon somnar vid tutten eller inte..
Va tvugna att börja rapa henne efter varje måltid för hon hade sådan magknip så hon bara krek och det bara sprutade krokodil tårar,,Så vi har nu gjort det i lite mer än en veck nu och tycker det har blivit bättre.. :)
Nått som även har händ som inte är lika skoj är ju att hon har börjat spyt så enorm mycket det är inte några små spyor ytan det är stora kaskader... Hon bara öppnar munnen så kommer det... Det är lite små tråkigt.Har spytt ner våran säng nu tre nätter i rad och nästan alla hennes kläder för hon lykas varje gång  och få dessa spyor när hon fått på sig nya kläder, när hon ligger i vagen eller när man håller henne över axeln så man har fått några duschar av det.. Men hoppas det blir bättre fick tippset av BVC att köpa magdroppar så vi gjorde det i tisdags se ommdet funkar tar vel ett tag innan man ser resultat..

Men hon har nu var sååå duktigt två nätter på raken har hon sovit hela natten förutom när hon vaknar och är hungrig.. Hon somnar i vagnen på kvällen som igår vid 23.00 tiden sen så körde vi in den i sovrummet när vi gick och la oss straxt efter sen så sov hon där tills klockan va 03.00 och då ammade jag henne sen somnade hon om i våran säng tills kl va va 07.00 och då ammade ja henne igen sen så somnade vi om igen och gick upp rätt sent hihi vid 10.30 såå hon har vart jätte duktig... Mamma & Pappa är så stolta...Vet inte vad det beror på att det är sådan skillnad, att ena naten så sover hon knappt inget bara skriker och är arg och nu två nätter irad så sover snuttan...Kanske att hon känner sig mer trygg hon oss nu, eller vad tror ni??

Ser idag tillbaka på min förlossning, och längtar tillbaka lite faktiskt,, Det va en så otrolig härlig upplevelse även om man inte insåg det när man låg där och hade smärta men.. efteråt så är ja lite avis på dom som ska föda nu, njut säger ja bara även om det är sååå svårt.. All smärta är värt det..
Såg på barnmorskorna igår på svt 1 och bara tycker att det är så mysigt..Ja kanske är konstig men ja tycker att det va det bästa jag någonsin gjort..Vilken känsla när man får upp bebben på brösten..

Älskar min lilla Tuwa Kristina Behrendtz hon är ljuset i mitt liv..
Det finnaste jag har gjort, hon är helt perfekt!!

Det har vi gjort bra baby!!

image65

Kommentarer
Postat av: JESSICA

Läser din blogg ibland!
Kan förstå din känsla! Att man verkligen kan älska någon så mycket är helt ofattbart!
Skönt att du upplevde din förlossning som positiv! Det gjorde jag oxo, våran tös var snabb ut!

2008-04-03 @ 23:30:45
Postat av: Lina

Alldeles underbar =)

2008-04-04 @ 20:01:02
URL: http://frejasmamma.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Grattis:)
så fin hon är!!

2008-04-04 @ 23:41:09
URL: http://loveijsa.blogg.se
Postat av: Elin

Så fin hon är :D jätteglad för eran skull!

2008-04-05 @ 14:28:06
URL: http://cherribomb.blogg.se
Postat av: Elin

Så fin hon är :D jätteglad för eran skull!

2008-04-05 @ 14:29:17
URL: http://cherribomb.blogg.se
Postat av: Lina

Hon är du för bedårande.... GRATTIS..!!!

2008-04-07 @ 21:25:32
URL: http://linathunberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0