Tack Pappa & Gun

Ja helgen har bara sprungit iväg tycker ja,, Lördagen börjde med ett besök på stan med Rickard & Josse det va ju företagsevent nere på stan... Va mindre folk än vad ja trodde det skulle va..Så v va bara där i ca 2 h kanske..Men lika skönt va det, för vi va sååå trötta.. *ler* Åkte hem och åt lite och så råkade visst hela familjen somna en timme i sängen, meningen va att ja skulle söva Tuwis men men skönt va det..
Kvällen tillbringade vi ute i Ekängen hos pappa och gun och vi gjorde inte så mycket bara slappa och kollade på OS, men vem gör inte det nu för tiden =)

Söndagen började lite halv kass, Tuwis slog upp dom blå vif halv 7 imorse tidigare än vanligt, gjorde lite ersättning och trodde hon skulle somna om men icke så det va bara att palla sig upp.Åkte vid tolv ca till Ikano med pappa och gun dom skulle göra nått på ikea och vi skulle kolla på bilbarnstol och köpa mat till Tuwis. Det började med att vi hamna på Kapphal allihoppa och pappa och Gun brörjade hitta jätte fina saker till Tuwis och vi fick en hel del där ifrån allt detta:

 3 olika bodys

En dress byxa och tröja

En dress, byxor och tröja

En jacka/kappa

Sen så gick vi till babyproffsen och tittade på den bilbarnstol vi hade tittat på men pappa hittade en bättre iof så va den lite dyrare med den va bättre, smidigare och tar inte lika mycket plats i bilen.. Och dagen slutade inte så som vi hade räknat med med vi fick den bilbarnstolen av pappa och gun.... TACK så enormt mycket, ni hjälper oss med så mycket känns så skönt att ha er där...Ni är världens bästa!!!!!!!! Vilken tur Tuwis har som har er!!!!Men jag och mogge fick den som födelsedagspresent och julklapp, och hellre få saker till Tuwa en än massa skit till en själ som min igentligen inet vill ha!!!

Och så här blev turen hem från Ekängen till Tallboda i den nya bilbarnstolen



Hon siter verkligen kalas bra i stolen.. ETT STORT TACK ÄN EN GÅNG FRÅN OSS TRE TILL PAPPA & GUN

Kommentarer
Postat av: mamma

så bra med en ny bilstol... ja det kanske är tur att hon har morfar som kan köpa hennes kärlek som han gjorde med er.. kram mormor

2008-08-18 @ 22:55:31
Postat av: Fia

vi fick faktiskt den i födelsedagspresent och julklapp jag o mogge.. Och vi är verlyckliga för det ist för att få skit till oss så är det bättre att få till Tuwa...

2008-08-19 @ 10:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0