v.32

ja 8 veckor kvar.. vad tiden går... Nu börjar det verkligen kännas att tiden går långsamt...Längtar sååå himla mycket efter att få se henne.. Man undrar ju såå mycket..

Va i måndags den 7/1 på försäkringskassan och lämnade in papper ang, mamma pengar..och fyy faaan va folk det va.Helt oroligt.Stog i kö i 1h och 15 min..Usch..!!

Idag torsdag den 10/1 så har vi vart på social förvaltningen och skrivit på faderskapet och gemensam vårdad..Skönt och ha det gjort tror att man har så mycket annat att göra efter förlossningen det det är gjort ,skönt!!

Va även idag på försäkringskassan och lämnade in mitt moderskapsintyg hade inte med mig det sist men även idag så va det fullt mer än va det va i månags..Fyy hoppas nu att man slipper gå dit på ett tag, Blir ju galen av att sitta där..


                              *     *     *


Har börjat känna mig riktigt hänig, dålig,,Har ont i hela kroppen och trött frusen...Vet inte vad det kan vara..Bara inte det blir nått typ vinterkräksjukan eller nått, tycker ja kan slippa det i år hade det förra året och det räcker är utmattad fortfarande efter det.. hihihhi  *skämt*

Va idag och köpte ett spjälsängsskydd på Babyproffsen det är inte billigt och få barn ska gudarna veta.. Men vi vill inte snåla heller, det är ju ändå sitt eget barn som ska ha sakerna och man vill ju att dom ska ha det bästa..Detta spjälsängsskydd kostade 379;- men men vi har fått så mycket hjälp med saker som skötbord, badbalja,babysitter,kläder till lillan av mina föräldrar..Så 379;- är inte så mycket.,..

Näää ska nu lägga mig och slappna av i soffan..

Såå puss på er

Kommentarer
Postat av: Lina

Växer magen än?? :) Ja en fika kan vi allt ta dock efter löning... :) sms:a om nän dag så ska vi allt se till att det blir av... :)

2008-01-16 @ 23:42:05
URL: http://linathunberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0