Flytt 1/8

Ja nu är det klart vi tar vårt pick och pack och drar till Tallboda.. hihihiih Ä N T L I G E N !!!!!!
Ska bli så skönt tycker båda jag och Mogge... Lägenheten är toppen fin nya golv, sak bli omtapetsering ska få nya köksluckor... Egen ingång med en liten gräsplätt på framsidan och så en skapligt stor balkong på övervåningen.. Så två vånings toppen skönt..

Så 1 Augusti så går flyttlasset.. är så  glad i dag har precis lyckats hyra ut våran nuvarande lägenhet med så vi slipper dubbel hyror.. J I P P I!!!

Men flyttar den 1:e och så har  vi dopet den 2:e så den helgen blir det fullt upp.. hhiihih men men ... Vi är bara glada över att äntligen fått en lägenhet i Tallboda har nämlignen stått i kö sedan Juni 2007 på en sådan... Skönt och komma från stan!!!

Där det lila krysset är ska vi på:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0