BF + 7

Ja, Måndag igen den 17 Mars 2008 och ingen bebis ännu.. :( Tyvärr...
Har nu gått över tiden en vecka... EN HEL VECKA!!!!!! Och denna vecka har gått skapligt snabbt ändå, kan bero på att vi varje dag är uppe på förlossningen och tar spruta,lyssnar på bebbens hjärta tar blodtryck och puls på mig.. Är ju med i en studie Delifor tror ja den heter.. Har ingen riktig koll.. Den enda jag vet är vad den innebär typ...
Jag som är så sprut rädd trodde ja skulle dö typ varje dag jag va tvungen att ta spruta men nålen är så liten så det känns knappt och så får ja den i magen i nedre delen så jag ser det inte när läkaren sticker mig.. Men blå blir man, är helt blå på nedre delen av magen men men hoppas verkligen att den hjälper, medicinen alltså...*ler*

Fick igår söndag åka upp till förlossningen två gånger för vi va där på morgonen och tog spruta och lyssna på hennes hjärta..Men hon ville inte vakna till ordentligt så fick inget "hej mamma & pappa" som läkaren säger då hennes hjärt ljud stiger och ska stanna ca 15 sek på den höga hjärtrytmen.. Men det gjorde hon inte så bra och gick upp men somna typ direkt så hjärtrytmen sjök snabbt ner till normalt eller under det hon brukar ha,
Men läkaren sa att det inte va nån fara med henne,men hade hon inte vaknat till och sparkat som hon brukar  under eftermiddagen så ville hon att vi skulle komma upp på en ny ctg kurva och vid halv sex igår kväll så hade hon inte sparkat ännu så jag ringde upp och pratade med dom och vi fick komma upp men i bilen på väg så började hon vakna men vi åkte upp iaf, så då fick ja göra en ny ctg kurva som sagt och så mätte dom fostervattnet.. Och nu såg allt kalas bra ut så vi fick åka hem.. puh va skönt... :)

Imorrn ska vi på Mogges farmors begravning inget skoj med begravningar, jobbigt jobbigt är det.. Usch inget skoj..
Visste vad ja skulle ha på mig men ja testade det idag och kom inte i dom kläderna jag hade tänkte..hmmm eller ja kom i kjolen men den satt så tajt så ja fick ont i magen och det är ju inte bra.. Så vi va tvugna att ta en sväng till Ikano som vi aldrig är på annars..*ler* Gick in på Gina och tog typ första bästa svarta tunikan ja såg.. Så det blir nog bra...*ler* Huvudsaken är ju att man är där i kyrkan inte vad man har på sig, eller hur? Fast man vill ju va lite fin..
Ska direkt efter kyrkan till förlossningen ingen och få en ny spruta och ta en massa nya prover.. Lämna blodprover, urinprov och nått mer sen ska dom känna på min livmodertapp som dom gjorde förra veckan me se om jag har öppnat mig nått, förra veckan så va ja öppen 1,5 cm ca.. Men det är inget ja har räknat med att jag har gjort, öppnat mig alltså..

Känslan att ja kommer bli igång satt är just nu så stark, känns verkligen som att ja kommer bli det.. Jag känner inget, inga sammandragnngar eller nått..  Så tror verkligen inte att det kommer komma igång naturligt,,tyvärr!! Men men hon har en vecka på sig att komma ut på det naturliga sättet.. *HOPPAS*


Förlåt vill jag säga igen till alla som messar och och undrar hur det är och om det har kommit nån bebis, ja kan lova att jag hör av mig när hon har kommit om jag inte svarar nu!! det pipper konstant i nallen eller i hemtelefonen.. Hinner inte svara på alla.. !!! Sorry!!!!
Men tack alla som skickar och undrar det värmer massor att  ni tänker på oss..!!

Nää nu ska ja slappa lite i soffan med min älskade karl och kissen..

Pöss på er alla



image62




Kommentarer
Postat av: Frida och Pricken

Jag kände heller absolut inget alls innan det satte igång på riktigt så du kan nog va lugn än så länge, som sagt hon har ju en hel vecka på sig tösen!

2008-03-17 @ 23:56:38
Postat av: Tessan

Heej Fia :) Ja vi ska förlova oss, eller vi har väl det, men inte köpt ringar! Vi bestämde det på nyår så vi ska ta det datumet.. Bara vi som är sega med ringar! Inte så mkt pengar och så heller.. hehe!
fan vad du är vacker med magen :) Hoppas att förlossningen kommer gå bra och att tjejen vill komma ut snart :D Kan inte vara roligt att bara gå och vänta..
Tänker allt på dig!
Kram Kram

2008-03-18 @ 09:36:25
URL: http://tezzelitezz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0