Då va det fixat

Japp, Intervjun gick bra, tyckte ja iaf,, Det kändes toppen.. Dom hade hittills fått in 600 ansökningar och  valt ut 65 st som dom ville träffa, så man ska väl va hedrad och glad för att man fick va bland dessa 65 st..
Vart nu ännu mer sugen på att få detta jobb, skulle verkligen va skit skoj!
Men får svar om ca 1 vecka!! Så håll fortfarande tummarna är ni snälla..

Medans jag va på intervjun så fick Mogge åka till BVC med lill snurpan ang ögoninfektionen... Fick ett recept på pippetter för ögonen,, Man skulle droppa denna vätska morgon och kväll, men det va inte det lättaste kan ja lova,, Fick verkligen hålla fast henne, men hon är så enormt stark,,Och hon skriker,, Man tycker så himla synd om henne.. Men ska hålla på med detta nu tills på torsdag och har det inte blivit bättre så måste vi kontakta BVC igen.Men hoppas nu att det blir bättre snabbt!

Näää nu sover Snuttan och jag och Baby har lite extra tid till oss själva, så blir lite mys.. ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0