Fyyyy Tusan

Ja det är verkligen så det är här,,,

Tuwa är mycket bättre. ärligt talat nästan helt bra... Och det är sååå skönt att se man har lidit så enormt... Men jag, ja lilla ja när ska ja bli bättre...det är frågan.. Va på VC igår för att jag är så trött på detta nu..Har vart tjock och haft ont i halsen nu i över en vecka och det blir inte bättre...
Men det dom kunde konstantera va att jag fått en virus infektion som ska gå över av sig sjäkv och det kan ta allt ifrån rn vecka till 4 veckor inligt dom... Helvete säger ja... Men jag mår ju inte dåligt annars så det ska inte v nått som smittar heller sa dom iaf!! Men men vi får väl se!

Ja igår gick även hallbyrån sönder med våran akvarium på, tur att det inte gick mitt i tu då hade fiskarna inte levt idag.. *ler* Så vi fick göra en provisorisk lösning ta ut min höga vita byrå som tog inne i garderoben och ha i hallen tills vi hittar en annan liten byrå... Men Men ser lite 80-tals inredning nu men funkar ett tag som vi sa!!!

Näää nu ska ja äta lite frkost och se vad dagen bjuder på...

Ha en toppen fredag, för ikväll är det IDOL.....

Pöss och Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0