Grattis

Japp idag vart det mycket och det tycker vi om, har vart många soft dagar, man blir sååå enormt slapp och lat.. Men idag vart det en sväng på stan med Fia & Ellioth och letade efter en födelsedags present till en liten 1-åring.. Och hittade verkligen en super present...
Lilla Selma fyller 1 år idag, så då va vi bjudna på barnkalas,, skit skoj..Jag tycker verkligen att det är jätte roligt att gå på kalas.Så vi köpt en klänning/tunika till henne en röd Fem myror är fler än fyra elefanter, den va verlkigen jätte fin... Jag såg direkt att den skulle passa lilla Selma.. Hoppas hon var glad..
Selma bjöd på kaffe och kaka coh en jätte god Tårta... mmm det va jätte gott.. Tack igen!!


Den tunikan Selma fick av Tuwa
Fina va??



Sen va det bara hem och slänga lill skrutt i badet och jag gjorde mat, det vart ungsbakad falukorv och potatismos, Tuwis älskar verkligen det... Brukar göra mat till henne själv när det är bra husmanskost vi äter,,, Man kan verkligen se att hon njuter när hon får hemmagjord mat, och det är super skoj att se.. *ler*
Sen va lill snurpan såå trött så hon kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, vi som har haft det lite kämpigt i 2 dagar nu med att söva henne, hon ha rverkligen vägrat att sova hur trött hon än är, nu somna hon utan vällig vi bara la henne i sin säng och la henne på sidan så somnade hon... hoppas att hon sover ett tag nu så kan vi " Mamma & Pappa" få mysa lite.. Det behövs om ja säger så..

Imorgon så består dagen av masor igen... Ska stor städas här hemma ser ut som en "knarkarkvart" som jag säger, ser förjävligt ut med andra ord... Sen ska ja baka inför helgen , tänkte baka kanelbullar, seffrans bullar och lite kakor om ja orkar.. Sen så bär det av till ljungsbro hem till mamma, där jag sa hämta en julgrupp som hon gjort till mig och antagligen ta en kaffe... :)

Näää ska väl krypa ner hon min baby och mysa medans det finns tid..

Ha en toppen kväll..

Pössar

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack snälla för ni ville komma idag och tack för det Selma fick, hon kommer bli så söt i den, hon klär verkligen i rött!

2008-11-19 @ 22:56:52
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0