Nytt besök på US

Japp så är det...

Skrev ju i det tidigare inlägget att jag va sååå enormt dålig IGEN.... har itne sovit en blunt inatt, vaknade vid 02.00 och tog två panodil och gick och la mig igen men lika snabbt va ja uppe igen... kl: 03.00 så gick det inte längre, jag vände och vred på mig.. Men faaan va ska man göra när man har svårt och andas och kall svettas och har sååååå helvetes ont i halsen..
Jag gick upp och satte mig vid datorn och blogga och gjorde alla huskurer jag visste och så tog jag reda på ett par med, med hjälp av goggel.se.. Det sajten är toppen att ha!!!

Men när jag till slut somnade en timme vid kl: 07.00 och vaknad vid 08.00 så hade ja så enort ont igen att jag grät av smärta, jag kunde inte prata fick inte fram ett ljud, kunde inte svälja försökte att få nit panodil igen men det va tvär stopp i halsen sååå trångt.. :(

Efter ett tag med försök att få ner panodil dricka varmt och kallt så konstanterade vi att det inte funkar jag vart mer och mer anfådd.. Jag ringer sjukvårdsupplysningen 1177 och frågade och fick en tid till läkaren på Jourcentralen kl: 11.30 men vi va där lite tidigare och som tur va så kom vi in tiigare me... Dom känd eoch klämde och konstanterande att jag va röd och lite svullen i svaljet och mandlarna va lite svulna me... Fick ta olika prover t.ex snabb senka, köttelfeber och lite annat men det va normalt eller snabb senan va lite låg... Men tack vare att jag har haft såå enort ont en sådan lång tid som nu 1 ½ vecka nu.. Så fick jag en remiss till öron/näsa/hals avdelningen. Avd 27 på US... Det skulle ta lång tid sa dom, jag kom upp till avd, vid 13.00 ca och kom in vid 14.30 inte så lång väntan som jag hade ställt mig in på..
Väl där inne så stack dom ner en liten kamera genom näsan som skulle se ner i halsen, det ahn såg va att jag va jätte röd större delen av svaljet, halsen och en liten bit ner, men de tär nog ett virus.. men dom är itne riktigt säkra tack vare att jag som sagt har haft det länge nu, hade det vart virus så skulle det va på väg att läga sig nu sa läkaren, men jag vet inte!!!
Men jag fick Antibiotika " kovepenin" inget specielt och så fick jag smärtstillande som jag kan ta tillsammans med panodil...

Fyyy faaan när ska man få må bra... Det är ett helvete detta ska ni veta!!

Jag mår så dåligt över att jag inta kan ja hand om Tuwis på ett bra sätt,så som jag vill.. Jag ahr ingen kraft eller ork...Men läkaren sa det att känner jag ingen skillnad inom 2 dagar så ska ja kontaka dom igen!! Men det hoppas jag att jag slipper..

Sitter nu hemma hos mor coh dricker houngsvatten, gott gott... Och väldigt effektivt mot halsen så på hemvägen snart så blir det ett stopp på Maxi där vi ska köpa honung.. *ler* 

Nää ska väl va lite social..

Bye så länge

 
En bild på min älskade dotter som Mamma "mormor" hade på sin dator


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0