Akuten

Jag igår vart det ingen rolig dag, jag tillbringade den på akuten..


Det började med att natten till igår så fick jag kramper i magen så ja inte kunde stå jag mådde illa och bra grät..Kunde inte sova,låg  ihopp kurrad i sängen och ville bara att det skulle bli morgon så det skulle bli bättre trodde jag iaf!!!
Mogge gick till jobbet som vanligt, jag skulle gå upp och byta blöja på Tuwis och höll på att ramla ihop av smärta!! Men vad göra man, jo biter ihop och klarar det även hur ont det än gör!! Ringde Mogge och fråga om han skulle komma hem snart och äta eller nått, för jag visste att ja inte kan bära Tuwis, men värken vart bara starkare och starkare, försökte gå på toa men det hjälpte inte.. Trodde självklart först att det va nått från magsjukan jag har haft i söndag-måndags så jag ringde sjukvårdsupplysningen och ville igentligen bara fråga om det är normalt att ha så här ont i magen efter en magsjuka.. Jag fick beskriva smärtan och hon sa att det inte va normalt och ville att jag skulle åka upp till Akuten som jag då gjorde, fick ju självklart ringa hem Mogge. Och han kom som ett spjut! Tack för att man har en sådan underbar kille...

Väl uppe på Akuten så fick jag sitta och vänta i 2h och 15 min innan ja kom in, satt i väntrummet och kved men jag hade ju min underbar familj där och stöttade mig...Väl när ja kom in så vart jag omhändertagen av jätte bra personer, mycket läkarstudenter som vanligt men det gör inte mig nått.. Dom tog massa prover och satte kanyl och grejer, men som vanligt så har dom skit svårt för att sticka mig så det tog lite tid, men jag är van!
Fick smärtstillande.

Vart iväg körd till Gyn dom ville utesluta att det inte va livmodern som krångla igen och det va det inte som tur va!
Sedan tillbaka på kirurg, dom misstänkte blindtarmen.Men jag har ju  inte så ont på höger sida där den sitter utan fruktansvärt ont på vänster och det är så det brukar börja.. Så det dom hittade på mig va att jag har en infektion i kroppen, men vet inte exakt vart!! Men så fort jag får feber eller mer ont så måste jag åka upp direkt..Så fick åka hem med starka smärtstillande.. Och har legat sedan ja kom hem sent igår kväll... Har nu kommit upp men känner mig yr har ont och mår lite illa,,

Kom in på akuten igår vid 12.55 och åkte hem vid 21.30 så det va en lång dag!!!

Men hoppas på det bästa nu att det inte är blindtarmen utan bara att det går över av sig själv smärtan...





Kommentarer
Postat av: Moster Lina

Sötnosen, stackare :( Det är inte gallstensanfall då?

2008-10-30 @ 11:43:20
Postat av: Sofia

nää det va det inte heller tror ja ,, dom har inte kollat det iof.. men hur känns det?? men det gör ju inte ont att kissa!

2008-10-30 @ 11:51:29
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: M

2008-10-31 @ 15:44:48
Postat av: Moster Lina

det gör inte ont att kissa när man har gallstensanfall, det är njursten.

det gör ont i ryggen vid skuldrorna, lungorna, magen... överallt. Känns som värkar ungefär. Man vankar fram o tillbaka o kan inte sitta. Jag gick mest runt o skrek när ja hade anfall...

2008-10-31 @ 15:47:06
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0