Jaha fredag igen....

Ja... fredag och den 10/10.. Vi skulle gått upp kl: 06.45 men natten har vart tuff, Tuwa är genom förkyld.. :( inget skoj och ligger mellan oss, elle förlåt hon ligger på mig!!! Och vaknar vart tredje timme.. I lägnden är det jobbigt, speciellt när det nu har vart så i ca en vecka!!Men ändå igår när jag gick och la mig med henne och bara kurrade ihop sig tätt tätt emot mig och detg va så mysigt, hon låg och pillade på halsen på mig och till slut så somnade hon i min famn.. Jga jag började gråta.. Herregud vad jag ÄLSKAR henne..Kärleken är OBESKRIVLIG....

Men som sagt vi försov oss i morse jag skulle på på KK-Mottagningen 9.30 på återkontroll ang min livmoders infektion..
Jag har ju börjat blöda så enormt så jag imellan åt blir yr, men dom va tvugna att ta ett stick i fingret och jag vart mer yr än jag någon sin varit.. Men det gick bra.. Men det tog ytterligare en timme innan jag kom in till läkaren efter det.. Hon hon konstanterade att dom va tvygna att dra ut spiralen som jag fick i slutet av september..Och även att min livmodersinfektion inte har lagt sig så nu ska jag hålla på i 5 dagar till med pencellin kuren.. usch,, det är såå himla jobbigt!!! Måste får ordning på detta snart, jag orkar inte längre!!! Det är smärta om vart annat, och det känns så konstigt känns inte som att man kan va en bra mamma..har man inte en sådan enorm smärta så blöder jag så att så fort jag bär Tuwa så forsar det!!!! Inte lätt och speciellt inte skoj!!! Men nu ska jag på återkoll igen nästa fredag och HÅLL tummarna för mig att detta skiten lägger sig!!! Vill va en så bra mamma som möjligt till min lilla PRINSESSA!!

Nu i kväll ska vi ha en mysig familje kväll, med lite gott och tugga påoch Idol coh kanske en film sedan!!!

Och nu medans ja sitter här och bloggar så sitter mina två ÄLSKLINGAR i badkaret och badar!!!! Mysigt mysigt

Min familj är perfekt!!!
Älskar er Tuwa & Mogge

Pöss på er alliohoppa ha en toppen trevlig Fredag!!


Visst är hon underbar??


 


Kommentarer
Postat av: Faster & Farmor

Kära nån så söt man blev med fint hårband på.

2008-10-11 @ 00:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0