Fika

Ja idag så bar det av till Tallboda Centrum vi skulle hem till Jennie och Theo som precis oxå flyttat "hem" till tallboda igen.. hihihihihi

det va skit skoj och träffas det va ju inte igår precis och så va Johanna där me skit skoj!!! det va ju några år sedan man sågs.. Och va söt han är lilla Theo

http://www.theoprinsen.blogg.se/

Det är Jennies blogg!!!

Som vanigt så är jag seg me kameran så det vart inga kort från besöket men kanske nästa gång, hoppas verkligen att dom vill följa med till Öppna förskolan nån gång och att nu när vi bor nära kan ses ofta!!! eller vad säger du Jennie??


Kommentarer
Postat av: Jennie

Det var verkligen jättetrevligt idag=)... Absolut att vi måste ses oftare.. gå ut o gå o lite så=)... Theo o Tuwa verkade ju gilla varann iallafall=)... Jag hör av mig när vi är redo att följa med till samlan=)men troligtvis blir det nog redan på onsdag=)

2008-09-11 @ 21:56:02
URL: http://theoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0