Hjälp, TACK!!

Snart bryter jag ihop... Faan va karlar är meningslösa ibland iaf min kan ja lova!!!

Det känns som om att jag har två barn.. Herregud jag är helt slut körd.. Speciellt denna vecka!!

Tuwa sover inte om nätterna pga tänderna tror vi iaf!! Hoppas! Så jag ligger nästan vaken hela nätterna det börjar ca kl: 00.00 en timme ca sen somnar hon om men vaknar igen vid ca 02.00 och håller på tills klockan är ja ca 04.00 och så vaknar hon vid 07.00 så jag är inte specillt pigg om man säger så men så är det när man har barn och det viste man från börsta början men man tror ju att ens partner ska hjälpa till med hushållsarbetet, eller hur?? Man är väl två eller??

Jag vet inte hur länge ja ska orka och ha det som jag har det nu, som sagt denna veckans natt schema syns över och alltid så är det jag som damsuger, dammar,diskar,skurar, tvättar, hänger tvätten, tar ner tvätten, tar hand om katten och mammas lilla prinsessa plus att det är jag som handlar och varje dag vid halv fem så står maten på bordet..Har han det inte bra!!! ???? Är det så mycket begärt av mig att han ska slänga sin tvätt i tvättkorgen och diska ibland, är det för mycket begärt av mig ?????????


Kommentarer
Postat av: Fia

Verkligen inte!! Jag har halkat in på din blogg och tycker det är roligt att läsa... min sambo o jag har börjat diskutera frågan att skaffa barn nämligen =)) så är lite intresserad av att läsa hur andra har det... men skulle min sambo sluta med det han gör nu (han sköter sig bra) så skulle ja bli fruktansvärt frustrerad, för precis som du säger så är man två i ett hushåll o då hjäpls man åt med allt :) att lite extra faller på en själv om man går hemma är en sak, men man hjälps iaf åt :D du har mitt fulla stöd =)

2008-09-13 @ 11:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0