Kul & ses

Ja, vilken tisdag!!

Natten har vart lång Tuwa har inte sovit så bra inatt, tänderna kommer och det kliar så enormt mycket på henne hon vaknar på natten och kliar i munnen med nappen och det låter massor.. =D
Hon vaknade vid 7.00 och så bytte vi blöja och gjorde välling och så gick vi och la oss igen i sängen och snuttan somnade i min famn och väckte mig med sin ljuvliga stämma vid 9.20... ón är så go när hon ligge så tätt emot mig och ligger och jollrar och pillar på min kind precis som hon vill att ja ska vakna!! *ler* Mammas gullunge!!

Sen vart det en sväng till stan träffade Emelie & Noel va nere på Cosmic en sväng och gav Tuwa mat sen for vi vidare och träffade Fia , Ellioth och Mange och sen for Mange hem och ja, tuwa , fia och ellioth vart ensama på stan en stund tills vi skulle träffa Sara & Nelli, en gammal klassbarndoms kompis till mig vi har växt upp tilsammans.. Och nu va det flera år sen vi sågs och det va såååååå himla skoj och träffa henne och hennes lilla söta tjejja!! Hoppas verkligen att det sker igen SNART!!!  Jag har tänkt på henne en hel del faktiskt under dessa år när man inte har setts, för vi va rätt goda vänner under uppväxten och så delar man på sig och det är faktiskt väldigt tråkigt!! Men nu är det skoj att man har tagit upp kontakten och tack vare familjeliv och facebook.. Internet är väldigt bra!!!

Så jag har haft en toppen Tisdag!!!

Tack!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0