Yeas!!!!!!

hiihhihhhih nu slipper jag må dåligt längre och ligga sömnlös om nätterna för att vi gjorde ett dåligt köp av barnvagn..
Vi va ju inne på Babyproffsen och pratade med dom ang vagnen vi köpte att vi inte va nöjda överhuvudtaget och att framhjulet vek sig med Tuwa i så att vagnen höll på att vippa och då säger dom bara att vagnen inte va  tillräckligt smörjd så då smörjde dom den och sa att den skulle va bättre nu men vi är ju inte mer nöjda med vagnen för att hjulen är smörjda sa vi och jag känner mig ju inte mer säker nu heller vagnen kan väl faan vippa igen, eller hur?? Vi ville inte ha pengar tillbaka utan bara få byta ut den mot en annan vagn, men det fick vi definetivt inte.Jag va såå arg så jag nästan tjöt... åååååå!!! Pratade med pappa och han sa att vi skulle åka dit imorrn och prata med dom och det gjorde vi och då helt plötsligt så kunde hon "kassapersonalen" prata med sin chef om det och hon skulle ringa mig antingen måndag eller Tisdag... Så idag Tisdag så ringde telefonen och vi får byta vagnen men det blir ett prisavdrag på vagen med 300:- och tänkte ja.. Och vart över lycklig!! *ler* Ringde pappa och sa det och även Mogge och så va ju och hämtade "köpte" den nya vagnen iof så va den dubbelt så dyr som den andra vagnen men skit samma den är sååååå himla mycket bättre.. Så nu kan jag sova ordentligt igen.. hihihih Så det vart en Brio Sing men svart liggdel och brun sittdel.. Skit snygg!!! hihihihi Är såååå nöjd..!!

Och eftermiddagen tillbringade vi med Fia, Ellioth och Mange, skit skoj.. Jag och fia va på stan först och köpten en fleecejacka till Tuwa på Polarn O Pyret en röd... Skit snygg! Sen vart det en fika hemma hos dom, Jätte mysigt..

Och imorrn fm så bär det av till Samlan på Öppna Förskolan och leka med barnen och sjunga lite...!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0