3:e dagen och Hagel

Japp igår va det heldag på dagis.. 8.45-14.45... Dagen gick ganska fort faktiskt.. Vi började dagen med att va ute och åt vid ca 9.30 frukt.. Tuwa åt jätte bra.. :) en mer lektajm ute fram till 10.15 ca då va Tuwas humör nere på botten och ville bara in till dockan.. Och hon va väldigt trött me för natten hade vart så där kan ja säga ... Väl inne så gick hon och leta reda på ALLA dockor och då menar ja ALLA.. Och  kom och satte dom i mitt knä.. Och kom det nått annat barn och ville ha en docka så fick dom inte det.. :S Men ja gav alla barn som kom oh ville ha en docka en.. Sen va det en kille som kom och hämtade en docka och satte den i vagnen som han hade , Tuwa sprang efter och tog tillbaka dockan.. Dockor och Nalle Puh är hederligt för henne.. :) Mammas sessa.. <3
Kl. 11.00 så va det lunch Kyckling klubbor , ris och nån sötsur sås.. Ja tyckte det va gott, Tuwis me förutom såsen.. Hon åt ganska bra iaf.. Sen va det sov tajm.. Tuwa somnade ganska omgående och sov ca 1 h.. Medans barnen sov så gick vissa föräldrar hem och vissa va kvar.. Och ja va en av dom som va kvar, satt och drack lite kaffe och snackade skit med dom andra föräldrarna som va kvar,,, Efter sov tajmen så kom pappa & gun förbi och hälsade på.. Dagis fröknarna vill ju gärna se ett ansikte på om det är nån som kanske kommer hämta dom då och då och även att pappa & gun är våran kontakt personer om det skulle hända nått om det är så att ja & mogge inte är kontaktbara ellerd ylikt.. :)
Vi gick in och busade innan mellis.. Mellis äter dom vid 14.00 ca och lagon när ja gikc hem och kom in så kom det otäcka ovädret..

Hemma va det såå mörkt så jag gick och tände lamporna och helt plötsligt så bara small det över allt.. Shiva vart livrädd och la sig under våran säng.. Ja och Mogge tyckte det va skoj,, hihihi Har aldrig sett ett sådans hagel oväder.. Det måste va det värsta många år... Vi hade v-rumms fönstret öppen och hade då hagel på hela v-rumms golvet.. Hihihi Va ju tvungen att ta lite kort på detta för det va helt vitt ute såg ut som en vinter dag.. hmmm... Det första Mogge sa va " Tur att ja körde in bilen i garage.." hihihhi

Igår kväll så forstatte Mogge med att lägga altan golvet ute i träskäng... Det blir såå himla fint.. Ska nog göra klart sättningen idag och foga på söndag.. :)

Idag kl. 17 så ska vi till fotofolet och beställa bildet på Tuwis från 1 års fotograferinge.. Vi ska göra ett Collage med 8 bilder och kanske ta en ensam såpbubble bild i svartvitt.. Dom är såå fina.. Kommer svida i plånboken men det tycker vi att det är värt.. Kommer aldrig få tillbaka denna tid med henne.. :)

Nää nu ska ja umgås lite med min dotter för denna fredag är det studiedag på dagis så det vart en vilo dag för Tuwis och det behövs med hennes förskylning,, Hostan är hemsk.. Stackars liten..









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0