Lördag

natten har vart kämpig men men så är det när man har barn....

Linus Thörnblad rev ut sig på 2,28 men 5:a i VM är inte illa pinkat iaf.. Såg ni höjdhopps finalen??? Då kan ni inte ha missat solvermedaljören som inte kunde sluta le..Herregud vad glad han va.. :)

Efter höjshoppen så la ja mig i sängen och pluggade lite så ja inte behöver ha dåligt samvete för det ikväll när ja ska över till Emelie ( grannen) och fixa naglarna och dricka ett glad vin.. :) trevligt eller hur!!

Nu ska vi in till stan en sväng Mogge ska byta stl på tröjan han fick utav oss och vi ska kolla kapphal, sen så kommer Fia, Ellioth och Mange och efter det komma Mamma, petra och Leffan.. Så full rulle idag me.. :)

Vad gör du denna lördag..??

Kramar


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hejsan! Vill tipsa om pågående tävlingar inne hos mig, dels kan man vinna ett valfritt Micki-pussel från Lajbansson Leksaker - och så kan man vinna te från Tefrossa, var gärna med och tävla! Ha en härlig lördag! kram Carolina

2009-08-22 @ 09:41:17
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0