Mys lördag

Ja vilken underbar lördag det har vart.. Vaknade pigg som tillhör ovanligheter vill ja säga.. Men när ja tittar så ligger världens vackraste lille tjeja och bara leer åt mig... Såå himla underbart att vakna till.. Perfekt start på dagen.. :) Sen så gick jag och Tuwis upp vi lät pappa ligga kvar så han fick sova lite... Skönt..:)  Åt en mysig lördagsfrukost med gröt, thé och smörgås missade josen..men men Sen va det bara att börja plocka i lgh som ja tycker att man gör hela tiden.. Tuwis tjatade sådant om Puh så hon fick sätta sig i puffen och titta på Puh medans ja styrde i lgh.. Sen satte ja mig med kaffet och Tuwas bebis bok som vi fyllt i sedan födeln.. Och nu kom man till dom sista sidorna och man ska skriva om det första året det vart 2 sidor skulle kunna skriva så mycket mer men då hade ja inte fått plats med kort.. :) Har även idag fixat med alla kort som ska in i hennes album,, det är inte lite kort kan ja lova... Tror ja är sjuk på att ta kort eller det säger Mogge iaf.. Har framkallat alla kort ja nu har på datorn på Tuwis och det är ca 4000 bilder.. På bara henne är det en sjukdom eller?? Hmmm ja jag tror det.. Jag har kamerat med mig överallt och råkar ja glömma den så har ja alltid mobilen.. :) Visst är ja störd?? Nått fel är det.. hhihi Men vad då ska man inte ha kort på sina barn.. Måste ju matcha detta till nr 2 me.. Tror ni ja klara det??? Vi får väl se..

Idag har vi inte annars gjort så mycket vart ute på går och busat, ätit lunch Mexicana Lasagne mumma och nu så sover lill snuttis lunch.. Ska senare åka och handla lite och även åka förbi Plantagen ska köpa lite höst lökar och plantera.. Skojsigt...

Ikväll ska vi fira 7 års dagen det blir resturang och sedan får vi se hemmåt antagligen bara ha en lugn och skönt mysig kväll..

Och imorrn ska vi på kalas 2 års kalas Leo Mia & Jimmys son fyller bast.. :) Skojsigt...
Och sen efter det så har helgen gått då är det åter vardag igen.. Men det känns skönt skolan är skoj och ja ska börja träna nästa vecka igen.. Ska bli sååå skönt är peppad till Max vill ja lova.. :)

Nää nu ska ja vila lite me medans min sessa gör det ha en toppen lördag iallihoppa

Pössar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0