Nya Foton

Japp idag va i ju åter på Fotofolket och beställde bilder från Tuwis 1 års fotografering. Me vi tog ju dessa kort i Juni , vi ville vänta med att ta kort tills hon gick ordentligt och så.. Men iaf nu är det beställt.. Det tog tid att hitta vilka bilder man vill ha.. Och jag som har den största beslut ångesten av dom alla.. Usch ja tycker att det är sååå himla jobbigt, ja vil världens huvudvärk..!! Usch!! Men iaf dete vart billigare än vad vi räknat med men ändå skit dyrt.. Vi beställde ett Collage 30*30 8 bilder och en av lång tavla kommer inte ihåg storleken på den men den va ganska stor den me.. tror den va 70* 20 eller nått sådant.. Är inte 100% säker men men..  Vi sa det att det får kosta vad det kostar.. :) hihihi det är ett minne för livet..!!
Så nu måste vi göra plats för dessa underbara bilder på våran fotovägg här i värdagsrummet.. Hmmm kommer bli svårt men det löser sig..

Nu så söver Mogge Tuwis hoppas det går bra.. Ja har sövt henne varje dag denna vecka så det känns lite konstigt att bara sitta ner.. Men mogge brukar lägga henne mne ja vet itne riktigt vad det är för nått trotts eller vad man ska kalla det nu.. Det är bara Mamma som gäller.. När vi är på Maxi typ och vi sätter Tuwa i en kund vagn och Mogge kör så skriker hon och tar bort Mogges händer och ropar efter med och pekar på handtaget på vagnen.. Och sen om ja kommer och kör vagnen så världens leende och super nöjd säger inte ett pip...

Näää nu har vi hyrt en film och köpt lite snask ska försöka ha lite mys stund iaf har inte setts på hela veckan typ.. När ha har kommit hem efter att ha jobbat på k'vällarna så typ halv sover ja och helt orkes lös... :)

Filmen vi hyrde heter. Marley & jag... Hoppas att den är ok iaf.. Mogge är väldigt skeptisk till den...

Ja ja Nu sover ho och Mogge sitter i soffan ska umgås lite.. Bye Bye ha en mysig fredags kväll







Kommentarer
Postat av: freja

jag gillar marley & me. as mysig film! :D

2009-08-15 @ 17:35:47
URL: http://stocktownstories.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0