Torsdag och SOOOOOOL

Idag lyser solen över oss med som den gjorde igår när vi va på Skänninge marken.. Shot va folk,, Vi va där redan vid 11.15 för att hinna med hela dagen.. :) Redan då va det proppat med folk.. Vi hittade inte så mycket köpte en t-shirt till Tuwis som det står " Made of Metal" och så köpte vi lite hårartiklar och Mogge köpte ett par solglasögon för hans gick sönder på marken.. Och vi tog en hamburgare.. Sen vid 14 så begav vi oss hemmåt för kl 15 så skulle va gör naglar.. Sååå skönt det va då.. :) Nu ser man fräch ut igen.. Tack Emelie.. :)

Idag så är det inredingsparty hemma hon mig.. kommer bli skoj.. Bara en massa tjejkompisar.. :) Men nu på fm så ska vi åka och bada.. Det blir himna badet.. Ska bara förbi maxi på dit vägen för att handla lite lunch till tuwis.. För det finns inte här uppe på Tallen tyvärr..

Ja ja nu åker vi snart bara slänga  ioss lite frukost..

Ha en toppen dag


Kommentarer
Postat av: Föräldrabloggar

Grattis, du är en av 100 bloggar som tagit sig in på vår Topp 100-lista denna vecka, grattis!



Toni

Föräldrabloggar.se

2009-08-07 @ 03:37:53
URL: http://foraldrabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0