Plugg dag...

Igår hade vi gäster, förts vid 15.00 så kom min syster.. Skojsigt.. :) Tuwa har nu lärt sig säga Emelie.. Emelie skulle me till Tuwis rum hela tiden och dasa.. : ) hahha såå söta.. Full rulle va det..
Ja fick presenter, för min födelsedag va för ett tag sedan och Emelie jobbade då och kunde inte komma tyvärr men vi såg nu.. Ja fick en jätte fin scarf och ett jätte läkert halsband som ja har bestämt att ja ska ha på julfesten på fredag kommer passa perfa...Tack syster yster...

Frammåt kl:18 så kom Annie, Nettan och söta lilla Ellioth, jätte skoj.. Vi lagade mat i hop denna gång blev det varm smörgåstårta.. Mumma.. Tuwa gillade det me.. Tummen upp..
Sen vart klockan lägg dax för dom små, Annie sövde Ellie i vårn säng och Tuwa i sin såklart.. :)

Sen börja vi pyssla, hihihiih vilket as garv vi fick ja la lova... Hahahahhah och har allt på film.. Vi gjorde ju pepparkaks hus.. Hahha Ja och Annie på ett och Mogge o Nettan på det andra.. Vi drack glögg och Mogge köpte nån ny glögg.. Blossas Lingon glögg, Annie gillade den inte men vi andra tyckte att den va helt ok...
Annies o mitt hus vart normalt om man säger så gemfört med våra karlars.. :) Hahahahahah Kommer bild i kväll. :) Och det ska röstas!! Som förra året.. Då vann Mogge.. Hmm inget bra.. :D

Tack Snälla Ni för en toppen kväll lika trevligt som vanligt.. :)

Idag så fick vi sovmorgon Tuwa vaknade inte förens vid 9. Eller vi hörde henne redan vid 8.30 då låg hon och babblade o tjattra i sängen.. Men kl 9 så roppade hon på Pappa.. :) Såå söt..
Mogge åkte och jobba och ja o Tuwa hade mys frukost tände 2:a ljuste och spela julmusik... Underbart..  Sen va det bara att klä på sessan...Pappa o Gun skulle komma o hämta henne för ja är TVUNGEN att plugga idag.. Och Mogge jobbar så pappa o gun ställde upp.. Iof så vet ja att det aldrig e några problem att dom kan ha tuttus och Tuwa älskar ju att va där.. Ni skulle ha set när Tuwis såg dom komma hon bara skrek och körde me händerna och kläppade och ropade Morfar Morfar... :) hahahhaha
Så nu e hon där ja har pluggat i 2h nu har ett break behövs... Har ju slutprovet i medicin imorrn så det är en del ja ska kunna och ja vill INTE kugga då blir ja sne kan ja lova... Usch då ver ja inte vart ja tar vägen...Men ja hoppas iaf på ett G kan inte lyckas med VG i allt eller hur??
Ja ja

Mer plugg väntar..

Bilder på pepparkaks hus bygget kommer ikväll..

Pöss på er

http://svedjeborn.se/blogg/wp-content/uploads/2009/10/Blossa_ApelsinLingon_Grupp_Frukter.jpg





Kommentarer
Postat av: Annie

Tack snälla gumman för en jättemysig kväll! Som sagt: asgarv!!! Ja hade ont i käken, haha!

Lycka till på provet nu! Det kommer gå jättebra. Vi hörs snart-massa kramar från oss.

2009-12-06 @ 20:13:23
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0