Riktig söndag

Ja det kan kan ja verkligen säga att vi har haft...har även haft natt gäst ,min lillebror kom smygandes kl:05 imorse...hihi Ja vaknade av att min fina dotter låg i klappade mig på kinden o viskade;mamma...gulligt va?helt underbart att vakna till... :) sen vid 9 så knallade vi upp år frukost ..skinkmacka o kaffe men tände även det 4:e ljuset...3 dagar kvar till julafton... :) kl 12 så kom Fia vi åkte ut och övningskörde,skit skoj och det går skur bra.. Eller hur Fia?har ju bara vart ute tre gånger i kört ,Fia e en bra lärare!!!tack Fia att du hjälper mig till ett steg närmre ett körkort!!guld värd!!!se om vi skulle ut imorrn me en sväng,vi får se!!! Idag me när vi övningskörde då hängde vi upp milla som va på besök i linkan...skit skoj!! Va inte igår kan ja lova,allt för sällan..så ja körde hem och ja o milla tig en låång fika..mycket prat blir det när man inte ses så ofta..super skoj..vi har även planer på att åka upp till dom i Sthlm innan skolan börjar får se när bara...på kvällskvisten så kom pappa i gun förbi och lämnade en tidig julklapp till tuwa,hon gick en ny säng en stor säng ...hihihi den vi har önskat oss ...Tusen tack!!! ni e bäst!!!vi satte faktiskt ihop den nu ikväll..så tuwis kom i säng vid 20.15 ca men hon va inte sugen på att sova kan ja lova idag...ingen lätt sövning..men vi hjälps åt och till slut somnade hon efter 1h15 min ca...brukar aldrig ta längre än 5 min annars ...men lite ovant kanske me ny säng o så...men nu när ha va inne innan vi la iss så låg hon på tvären och snusa så gott...snuttisen ...när vi väl fick sessan att sova sp va ja o mogge duktiga,vi ränsa och städade ur klädkammaren här uppe...ska slänga massa skit som vi inte använder imorrn åka till hjärta till hjärta me lite baby kläder som vi aldrig kommer använda igen ..ja en hel del kan ja lova men klädkammaren är så fin nu...:) duktiga va? Nähe dax att sova kanske ...Sov gott o dröm sött // pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0