Vilken tur ja har... <3

Ja andra dagen hemma från sjukan, det känns helt underbart kan ja lova... Bara få söva Tuwis igår va underbart och man märke tydligt att hon tycker det är bra och skönt att mamma e hemma igen.. :) Vi hyrde film igtå och bar få ligga i Mogges famn va underbart.. Även att jag inte va inlagd så längde denna gång så är det jobbigt för alla parter..Konstigt för Tuwis me att mamma bara försvinner och inte kommer hem.. Det är plågsamt..
Natten hemma va lugn och skönt.. :) Inga kramper eller liknade.. Fick sova lite imorse för jag e rätt trött fortfarande kan ja lova. mna blir rätt utpumpad av allt detta.. All gråt och allt skit som händer..

Dagen börjde me att frukosten va serverad och va bara att lägga upp alla sina 14 tabletter och börja mata av , hoppas detta hjälper nu.. Ringde även IKEA för ja såg igår att dom skulle få in mini köket idag, och det hade dom så den snälla kvinnan i kundtjänst la undan en åt oss i 1h.. Tajmat för vi hade även inne våran bil på verksat men snälla Rickard Mogges bror ställde upp och körde.. Så nu har Tuwa ett kök me.. Ännu en julklapp från oss.. :) Det e hon värd... :) Pappa o Gun kom förbi en sväng me tog en kopp kaffe o hjälpte oss sätta ihop köket men även att skjutsa ner Mogge så han kunde hämta bilen.. Så nu e den bsiktad och klar, toppen..

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.20901/Image/Nalle_puh_kram(1).gif



Sen kom det en underbar överskning, ja fick ett blombud... Hade inte en aning om vem det kunde va ifrån.. Jag öppnade det och det va tre vita jätte fina roser med grönt och ett fint kort.. Från Annie, Fredrik och Ellioth tror ni mina tårar kom eller... ??!Shit va rörd ja blev.. Vilka underbara vänner, Tusen tack åter gick, och tack för att ni finns.... Utan er skulle det va tufft... Får mig verkligen att bli starkare!!! TACK!!!!!!!Ni e guld värda!!!!!

http://www.blomera.se/bilder/ros_vit.jpg



Nu e Mogge iväg och köper mat idag blir det lasagne.. mumma och inte så starkt för mammas mage.. Tuwis sover och ja slappar det behövs... :) Är lite sliten.. :) Men mår toppen!!!

Nää ska plocka lite....






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0