Vinterland

Ja igår orkade ja inte blogga, lat va?? Hahahah Men vi kom hem rätt sent.. Vi va hemma hos pappa och skulle fira Robin men när vi va på Ekängsvägen så ringer gun och säger att Robin stack iväg med en kompis.. Skoj!! :) Han är lite rolig han.. Hmmm men han fick öppna sitt paket när han kom hem sen... Men vi åkte dit iaf och tog en fika och Tuwis fick busa av sig en del... Skojsigt.. :)

Igår på fm så va ja och Tuwis ute i snön och lekte i 2h ca.. Vi gick spåret runt eller ja sprang en del för Tuwis gillade det.. :) Hon bara skrek rakt ut när ha sprang me henne i pulkan.. Vi kastade snöbollar, skit skoj slängde oss i snön.. VI hade en toppen fm.. Lagom när vi kom tillbaka hem så hade pappa Mogge kommit hem, och Tuwis ville ju så klart inte gå in så det va bara för honom och svira om och ut och springa me henne i snön me pulkan... Skojsigt..

Vilken skillnade de e nu när det är snö ute, man behöver verkligen inte tända stjärnorna innan ca halv 4 inte här iaf.. Skönt.. :)

Ikväll/em så ska vi baka lite pepparkakor och ja är rätt sugen på att sätta upp och pynta granen, så kan bli det me i em.. Vi får se..

Ha en toppen dag
Här kommer Massa bilder..


Tuwis o Mamma i skogen

 

Tuwis i pulkan, hon älskar´t...

 

Promenix i snön i spåret.. :)

 

Hur underbart go får man va.. ??

 

Min lilla Pepparkaks gumma.. <3

 

Lite blyger, inför alla föräldrar på lucia tåget på dagis..

 

Vi sjunger Tipp Tapp Tipp Tapp ...


Kommentarer
Postat av: Annie

Åh underbara bilder! Så söt när hon är blyg pepparkakasgumma;-) kram

2009-12-17 @ 21:29:57
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0