Kolmården

Ja idag så skulle vi ju igentligen till Gränna,, Men vi kände att det va inte så skoj. Vi skulle ha en dag med Pappa och Gun... Så vi bestämde att vi tar tropicarium på Kolmården.. Vi begav oss hemmifrån vid halv 12 ca.. Och resan dir gick kalas fram tills det va ca 1 km kvar då vart det kö... Shit va folk det va... Ingen bra dag att åka dit på.. Men Men Vi parkerade i ett surhål det bara spann och spann för däcken.. :) Hihihi

Väl där så sa vi att det skulle va ska och totta på Delfin showen... För gå hela Kolmården runt pallade vi inte i denna värme och allt detta folk.. Så vi löste en biljett till Entrén och sedan så åkte vi linbana upp till hotellet... Shit va högdt det va.. ihihii Tuwis åkte me Pappa och gun så tog ja och Mogge vagnen ... Vagnarna är ju inte å stora så vi kunde åka alla i en.. Men det gick bra.. Vi åkte efter dom så Tuwa stog upp och sa tydligen Mamma & Pappa och vinkade till oss.. SÅå himla go hon e min lilla prinsessa... När vi väl kom fram så va det ju en himlans brant backe.. Men inte lika stor som den i början .. puuh.. Ja bara Tuwis en liten bit utav den och vart helt slut sen fick pappa ta över... :) Hihihihi VI började med att ta en fika och det va fullt vart man än tittade.. Men vi hitta en liten gräs fläck där vi slog oss ner.. Och gott va det me kaffe... Sen så gick vi och tittade så sälarna och pigvinerna.. ihih Det tycket Tuttis va skoj.. Vi kollade runt lite medans nästa delfinshow skulle börja.. kl. 16.. Redan kl. 15 så va vi tvugna att börja köa för att komma in till Delfinariet och se showen så bytts av lite olika hela tiden så inte alla behövde stå och trängas och det skulle inte va speciell skoj för nuttan.. Undertiden vi köade så lekte hon i vatten.. Och vi va nere i Lagunen och tittade på Delfinerna.. Det älskade hon verkligen..

DelfinShowen va ju gjord av Markolio.. Och det va skit skoj och se... Mycket skoj dom kan göra.. Dom är ju så duktiga... Och vilka djur så häftigt... Men delfinskötare måste ju va ett drömjobb eller hur??
Under hela föreställningen så satt Tuwis stilla och klappade händerna.. Hon är så dukigt,, Vi blir så stolta.. :)

När den va slut så tog vi linbanan tillbaka och gick och åt, alla va hungriga.. Sen vart det tropicarium... hihihi Lika skoj varje gång kan ja lova..  Hajarna va fränast som vanligt. och aporna.. Är ju såå söta.. :)

Kl 19 hoppade vi in i bilarna och färden begav sig hemmåt igen... Tuwa slockana som en stock i bilen och det hade vi me velat.. Jobbigt och gå där uppe.. Får se om vi tar Hela kolm¨ården senare i höst eller om det blr i vår ist.. För vi ska ju till Liseberg me nu i höst i början av september så vi får se.. :)

Nää nu ska ja dricka lite Grönt Thé och sätta mig framför Tv:n


Bilderna som kommer här nere är lånade för ja glömde såklart kameran, klant arsel:













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0