Nu är ja tillbaka...

Japp nu har jag kommit tillbaka igen till blogg.se känns ganska bra om ja ska va ärlig... Imellan åt så måste man ju bara testa nått nytt eller hur?? u har ja testat metrobloggen  ett bra tag men det har vart mycket strul och så kan man inte göra så mycket sj på bloggen.. Tyvärr... Annars så har det vart bra... Men nu har ja ju fått en ny bloggdesign tack Anna..!!!



Idag så har det vart en full dag om ja säger så... Vi va i nkpg Robin va me han sov här igår trevlig.. Han vaknade imorse av att Tuwis stog och tittade på honom ganska nära.. hahahah Vakna av lite panik.. Man ser verkligen att Tuwis trivs hos honom.. För när vi va i Nkpg så sträckte hon armarna hela tiden mot honom... Hon ville att han skulle bära henne.. Och så säger man - Nu kommer Robin och tar dig så bara ler hon och även då sträcker hon armarna.. hihihi Sååå söt.. Ja Ja vi skulle ju till Nkpg för att vi skulle köpa en aktivitetsleksak till Tuwa som hon kan ha i bilen.. Men hittade ingen... Hmmm Så vet inte vad vi ska göra.. Får väl köpa den på Babyproffsen som va svindyr iaf... Vi får suga lite på det.. :)   Efter nkpg så vart det ett varv på Maxi för i bilen hem så bestämde vi oss för att grilla... Så vart oxå att inhandla lite ny bodylotion, nagellack, after sun, schampoo och balsam som ska med till Dalarna.. Vi åker om en vecka .. Skönt Skönt!! :) 

Imorrn så får vi se vad vi hittar på att göra på dagen men kl: 18 så ska vi till Ankan, Jocke och lilla nyfödda Aimee.. hihihihihi Ska bli skoj och få se Ankan utan magen och sötnosen utanför..:) I verkligeheten... Ska bli mys!!

Nää heee ska försöka va lite social med min karl.. Men nu är ja tillbaka på denna sidan kommer stänga http://metrobloggen.se/lovechild omgående...


Ha en mysig lördags kväll

Pöss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0