Sista Natten

Japp då va det dax för sängen här uppe i dalarna.. :( Inget skoj..

Idag har vi vart på stranden och badat och solat och lekt sen upp och äta lunch och sedan bestämde vi oss för att åka upp till Grönklitt till björnparken...

Hade rätt stor förväntningar att få se Poolar World och Sibiriska Tigrar... Vi såg som men inte så som vi ville.. Tigrarna va inomhus i en liten "bur" om man kan sänga så,, Dom va rastlösa och ville bara komma ut.. Stackars Tigrar..
Isbjörnana somd t skulle va såg vi bara en.. Och han/hon låg bara och sov i skuggarn.. Det va alldeles för varmt för dom... Och självklart så såg vi massa brun björn men vet inte om det va värt dessa pengar för det.. Och vilka backar värre än kolmården kan ja lova er... Fyyy tusan.. Hade kramp i vaderna efter en backe..
Sen tog vi en fika där och sen vidare ner till stugan där vi då bestämde att vi skulle gå ut och äta så vi åt på Bowlinghallen här inne på campingen... Sen va det bara hem och sätta igång och packa lite igen.. Eller vi packade allt som skulle packas och in i bilarna.. Så det bara är att skura av golvet här och packa det allra sista.. :)
Får se om vi åker upp nästa år me, hoppas!! För det är underbart här uppe... Åk hit ni som inte vart här , ni kommer INTE ångra er kan ja lova!!!

Men denna vecka har gått så himla fort, vill verkligen inte åka hem.. Är blandade känslor här i stugan nu.. Men när vi väl kommer hem så har vi massa saker att göra vi ska på dop, mamma fyller på onsdag och ja ska på första mötet med SYO på skolan på fredag.. Så det finns och göra.. och vi ska ringa VC och höraom vaccin mot svininfluensan.. Vill verkligen INTE ha den... Usch!! Får mardrömmar om den kan ja säga.. Och att Tuwa ska slippa ha den... Den är hemsk,,t

Sov Gott..





 

Kommentarer
Postat av: Freja & Loves mamma

Ja har hört att barn under 2 år inte får bli vaccinerade mot svininfluensan =(

2009-07-20 @ 07:40:12
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0