Tisdag

Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra pga vädret... Hade ju tänkt att åka till söderköping och till Smultronstället.. Men vi får se..Inte så himla skoj och sitta där och äta gass om det är regn.. Eller hur??

Kollade ju igår kväll på ne film " Motstånd" Ja somnade efter 30 min ungefär,,, rolig flickvänn va.. hahahha Men Mogge kollade klat på den och han tyckte den va så där... Men skulle vilja se hela..:) Ja tyckte iaf att det va bra dom få minuterna ja såg..  Får se om vi hyr den..


28:e och ingen lön på kontot fortfarande, det är ju inte sant alltså,,, Och vuxna människor som inte ens vågar svara i telefonen...   Men tur att FSK är punktliga med FP... Hihihihi




Tuwa har nu börjat klättra, klättrar upp på allt, och fort går det.. Verkar som hon inte gjor annat... Är glad att det har dröjt så länge innan hon kommit på att man kan klättre.. :) Skönt!!

Ja nu är det bara två veckor kvar tills Tuwis börjar på dagis och ja i skolan, känns i magen kan ja lova.. Ett så stort steg.. Ja ska bli skolflicka igen.. hahhah Och nån annan ska uppfostra mitt barn.. Dom på dagis kommer ju träffa henne oftare än vad vi föräldrar gör eller hur.. Men som tur e så har vi så mycket föräldrar dagr kvar så Mogge ska va ledig varje måndag lr fredag ända tills hon är 2 år.. Vill helst inte ha henne heltid på dagis.. Sen så får vi se hur mitt schema ligger om ja kasnke kan ha henne hemma nån dag då och då me bara det inte går ut över mina studier.. Men ja kommer troligtvis bara läsa 4 ämnen denna termin så det ser rätt ljust ut.. :)
Känner mig verkligen sporrad till att börja plugga igen.. Vet ju nu vad det är ja vill göra med mitt liv.. Hjälpa barn... Jobba på barnavd på US... Skulle va dröm.. Eller på Neo.. Där skulle ja älska att hamna.. :) Vå får se vart framtiden för mig.. Håll tummarna för att ja klarar det.. !!

Nää nu ska vi se om vi akn ta ett beslut här hemma över vad vi ska göra.. Me imorrn blir det iaf gränna.. :)

Ha en toppen tisdag..


Kommentarer
Postat av: Linda

jag tycker ni ska ringa corren ang. det där att din karl ej får någon lön.. då skulle det ta fart, ska du se.. :) det är bästa sättet! tänk dig er på bild, alldeles ledsna, och så kan det stå nåt i stil med "familjens semesterplaner förstörda".. hahaa! jag tycker sådant är skitkul, att sätta dit folk som förtjänar det!



2009-07-28 @ 11:38:42
Postat av: Angelica

Barnavd är ju helt perfekt för dig!! *tummen upp

Och det kommer gå kanon för lilltjejen på dagis. Speciellt om ni är hemma en dag eller två i veckan =)



Hoppas ni hittar på ngt kul idag trots vädret! Här har vi bara varit på bvc... tror det får bli en liten promenad medan det är uppehåll...



Kanske ni kommer förbi här och hämtar hjärtana?? Kram

2009-07-28 @ 12:44:10
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0