Dååååligt

Mmm ja vet, har vart rikigt dåligt med uppdateringar här på bloggen, men jag har haft så mycket och göra så det är sjukt..

Igår så va ja åter i skolan, vi läste om tarmarna och det systemet.. Och det är ju jg väldigt intresserad utav tackvare att jag sj har en sjukdom där.. :( Men så ska vi göra grupparbeten och vi jag, kim och dag ska då arbeta med min sjukdom ( Crohns) Tack vare att jag har väldigt mycket erfarenhet, vet vad det ger för symptom, hur man mår ja och allt.. Och nu när min sjukdom är aktiv igen så kan ja berätta ännu mer.. Att man ser ut som att man ska föda vilken dag som helts t.ex.. :) Men men det kommer bli bra.. Så vi ska ses imorrn i skolan och jobba med det.. Ville inte sitta kvar igår.. Hade massa annat att fixa..

Gick äntligen igår och gjorde ett synstest till körkortet, så nu är det inne me så snart är det bara att börja övningsköra.. :) Sköjsigt.. Vart även en lunch igår med Tina och Lina och sedan el ika me Lina me.. Jätte trevligt och skoj..

Igår fick ja min nya mobil, en Iphone.. hihihi dt är skoj.. Den är svår och mycket att lära med det kommer gå bra.. Satt och pilla med den hela kvällen igår.. Man kan verkigen göra ALLT med denna lur.. :) Super nöjd kan ja lova..

Nu ligger Tuwis och sover vi har vart ute och gått en långis, gick förbi och köpte lite blommor så när ja kom hem så gjorde ja ett blomster arrangemang.. Jul såklart för det är ju 1:a advent på söndag.. Så imorrn åker all julbelysning upp, ska man sätta upp julgardiner me?? Hmm vet inte,! Vet ni??

Ja ja ska kolla till min dotter som sover i vagnen där ute..

Pöss på er

Mitt Julgrupp Fin va??

Ska köpa lite glitter och lägga på.. :) Ganska nöjd iaf



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0