Löööördag

Japp lördag redan, en vecka var tills man blir gammal eller iallafall 1 år äldre.. Usch!! Tycker inte det va länge sedan ja fyllde men åren bara springer förbi märker ja.. Och Tuwis e snart två redan.. Shit!! Och dax och börja tänka på syskon om några månader kanske.. Eller vi har sagt nästa höst tidigast.. Och vi vill inte ha vinter barn så blir det inget senast okt så får vi vänta till april lr nått året efter.. Så vi har lite planer på G.. Och så hinner ja plugga klart me.. Och nu när ja kunde göra båda inrikningarna både Barn och ungdoms sjukvård och vanlig Sjukvård på samma termin så underlättar det en del kan ja lova.. Med allt.. Skööönt.. :) Mogge vart glad när ja berättade det...

Ja som sagt lördag idag igår v a det fredag och IDOL, va det rätt som åkte ut?? Ja hade ju velat att Eddie åkte men nu när det stog mellan Reza och Eddie så hade ja hellre sett att Reza åkte men men Nästa vecka kanske.. :) hihihi Hoppas... Erik och Tove är grymma måste ja säga..Jag älskar dom verkligen.. Och även Calle...

Hade ju svårt att andas igår och hade hoppas på att det skulle gå över tills idag har sovit väldigt oroligt inatt så ja fick sova ut i morse, tack min fina Dotter och man.. Vart väckt vid 9.30 av att ja hörde kaffebryggan puttra,,, Och en liten sessa stog och tittade på mig.. Underbart.. :) Kände redan i sängen att det inte va jätte lätt att andas men vid frkost bortet så vart det värre... Jag får verkligen hjälpa till att andas.. Det är tungt och det värker i rugg och bröst vid inandning.. en hoppas det försvinner snart.. Det är obehagligt, jobbigt och otäckt... Usch!!!

Min dotter sitter förtillfället i badet, mys ja sitter på hennes rum med datorn iknät, vi va nämligen här och busa innan Mogge ville bada med henne sen så fastnade ja här.. :)
Idag vet ja inte riktigt vad som händer, jag hade ju tänkt att putsa alla fönster och stor städa lgh men ja mår inte tipp topp men kanske ska ge mig på att putsa iaf, det behövs om ja säger så... Usch va skitiga dom e..
Ikväll kl 18 så kommer familjen Eklöf och Haglund.. Våran andra hälft.. Ska bli mysigt att få umgås me dom.. har inte blivit så mycket denna vecka som vi brukar ses... Så saknar dom faktiskt.. Till och me Mogge anmärker imellan åt att ja det va länge sedan nu du va me fia, du saknar henne va.. Eller när fia loggar in på MSN så bara säger han att min andra hälft har loggat in.. :) Vi är som hela och halvan.. Skönt och ha en vänn så nära som man kan va så sig sj me..Och ja vet att hon känner lika dant.. :) hihihih Så ikväll blir det mys på hög nivå massa lukta och pussa på bebis, busa med dom stora barnen hihi kommer bli skoj.. :)

Nää nu ska ja ta lite mer kaffe och gå och o fota min dotter i badet lite, va länge sedan ja hade bad bilder på henne.. :)

Ha en toppen lördag

Här kommer gamla bad bilder på min sessa...

Tuwis 2 veckor gammal

Bad hemma hos Morfar sommaren/hösten 2008

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0