Måndag åter igen... :)

Japp då va det måndag, och det känns att man gick och la sig sent igår.. Men men.. Tuwa har vart såååå himla duktigt inatt och sovit hela natten.. Fick väcka henne imorse... Eller ja öppnade henns dörr så fick hon vakan när hon ville genom att höra oss.. Mogge och ja gick upp samtigtigt.. 6.10.. Skoj eller inte det är kol svart ute... Usch!!
Men men när hon väl vaknade så myste ja me henne och sedan satte henne i våran säng och satte på tv:n så hon fick se på bompa.. Det är skönt på morgonen...
Imorse så gjorde vi allt i sängen bytte blöja klädde på henne till och me åt lite frukost och tog medicin.. Fick i henne lite kräm iaf.. Bättre än inget, eller hur?
Det va en lungn och skönt morgon.. kl. 7.40 gick vi utan för dörren och begav oss till dagis.. Och som vanligt så ska dom va inne på morgonen när man har krånglat på ytterkläderna o allt.. Ändå säger dom att vi ALLTID e ute på morgonen... Typsiskt.. För Tuwa älskar ju verkligen att klä på sig, eller inte.. Men Men det gick bra.. Inget gråt idag skönt ja fick en puss och bye bye.. Men hon va lite blyg eller trött.. Svårt och säga..

När ja kom till skolan så va ja själv där, så ja han plugga lite..Medicin kurs som vanligt, det ända ja läser nu för denna termin.. Idag skulle vi redovisa det vi gjorde i onsdags.. Vi gjorde ju ett grupparbete.. Jag, kim yildiz och dag va i en grupp och vi gjorde om EKG- elektrokardiogram.. Ingen av oss ville prata för alla är lite halv blyga.. D fick lite scen skräk men det gick bra.. Efter det så fick vi öva på att ta blodtryck.. och shit va skoj det e.. Måste ja säga.. Det är himla kul.. Längtar tills man får komma ut och göra det på patienter.. Vi slutade 11.00 men ja o kim satt kvar, ja pluggade till provet på onsdag... Läste så mycket så det sved i ögonen.. Aj Aj Aj..

Och nu e ja hemma, har pluggat igen, tar en kopp kaffe och bloggar i mellan det har man väl rätt till, eller?? Tuwa e på dagis ska snart hämta henne tänkte ja.. har tid till 16.15 igentligen men hon behöver inte va där i onödan,eller hur.. har ju hunnit pluggat en hel del idag ändå... Och ja saknar henne massor.. :) Mammas snuttis..

Nu kommer en gammal klasskompis som ska köpa en av mina skolböcker,, ;)

Ha en bra Måndag

https://human8mi.wikispaces.com/file/view/s_nyaste_kretslopp.gif/34147525

Stora och lilla kretsloppet i kroppen.. En av sakerna ja ska kunna på provet

lungs1.gif (26024 bytes)

Andningssystemet

Och sedan alla sjukdommar och undersökningar inom detta... Så ja har en del att plugga på..

Ett svar:

Lidsey; Jag läser till USKA på KUI... Och det går skit bra att plugga..
HUr går det sj med magen snart dax ju.,.. hihhiih Höres vi inte innan så lycka till.. Kramar



Kommentarer
Postat av: Amelia

sv: jao, får komma och hälsa på ngn dag snart. saknar kusinvitamin! love<3

2009-11-16 @ 15:33:20
URL: http://ameliadalhammer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0