Massa Myys och bus

Japp idag vart det en mys dag, som ja skrev i tidigare inlägg, jag putsade klart alla fönster och torkade.. Dock hann ja inte klart innan stuttisen vaknade.. Men hon nöjde sig med att titta på Mamma som jobbade..:) Usch va tråkigt det är att putsa fönster.. Men shit va fint det blir.. Nästan en ny lgh.. Är så stolt över mig sj att ja tog tag i det innan det är för kallt..

Efter putsningen så satte Mogge på en skiva ja brännt ut med bilder på Tuwis från nyfödd till 4 månader.. Shit alltså vad bilder.. Hahhah ja är sjuk..2300 biler lite drygt.. Och då va ändå inte alla me... Ja jag är fel i huvudet.. ja erkände det sj.. Men det va skoj och se.. Ja och Mogge satt och myste när vi såg på våran lilla sessa som har vart såååå liten.. När förlossnings bilderna kom och det va ett kort när ja fick en värk så sa tuwa: - Mamma, Aj Aj... Och det kan ja lova att ja hade där.. :) Klok tjeja... Vart lite sugen på en liten till men icke ännu... Först skolan och vi vill att Tuwis ska va lite äldre.. runt 3-3½ är lagom tror vi om inte 4 år.. Vi får se när vi känner oss mogna för det och även när Tuwis är mogen att bli storasyster..

Runt kl 18 så åkte vi till Johannelund och fikade dom fick idag komma hem från sjukan. Skönt.. Ammningen funkar nu.. :) Så vi våldgästa dom... Tuwis och Ellioth älskar verkligen att leka med varann.. Dom leker sådant så båda va helt svettiga när vi skulle klä på nuttan innan hemgång.. Ellioth skulle lära Tuwa att hoppa så han satte på musiken i sin traktor och sedan hoppa... Dom hade skoj.. Dom passade även på att mysa lite i Ellioth nya säng.. Båda låg och mös.. :) hihihi gull ungar där.. Ja tog me Bullar så fika vart det.. Gott..
Allltid lika skoj och trevligt att umgås me dom..

Idag såg ja igen,, första gången va förra veckan.. Vissa har redan julpyntat i sina hem.. Satt upp julljusstakar, stjärnor ... Men shit alltså.. Älskar man julen då eller... Kan man inte vänta några veckor till.. Ja brukar sätta upp stakar, stjärnor till 1:a advent iaf,, det är mer lagom, eller vad säger ni?? Ja Ja folk är galna.. Ha Ha Ha

Tuwis sover, hoppas vi iaf det är tyst, det va tufft att söva henne idag.. Hon e så envis... Men man får va envis tillbaka.. Imorrn åter till vardagen.. mogge jobbar , tuwa ska till dagis och ja till skolan.. Skojsigt,,
Hoppas att mogge får sin semesterersättning från förra jobbet nu i veckan.. För ja måste handla massa saker inför helgen.. Ja ska baka eller rättare sagt Tuwa och ja ska baka på fredag.. hon e då ledig från dagis och ja från skolan.. Så vi ska ha en mysig mamma och dotter dag har ja planerat.. Med lite lek i skogen och lite bak.. Ska baka bullar, en tårta och muffins.. Får se om ja hinner baka nått mer.. För på lördag fyller ja år.. Fy va hemskt.. hihihi Kommer folk.. :)

Ja ja nu ska ja återgå till min man..

Lite bilder från dagen:

 

Ellioth lär Tuwa hoppa.. :)

Mange mäter barnens fötter..

Tuwa nyfiken på Elton

Tuwis kolla Puh på fm.. Mys unge...:)

Mamma Älskar Dig

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0