Ny dag och ledig

Japp en ny dag är kommer, gårdagen slutade tidigt.. Ja somnade soffan redan kl.21.15.. Kunde erkloigen inte hålla ögonen öppna.. Frågade Mogge om vi skulle gå in och lägga oss men han svarade nej inte en.. Ja hann knapp slå igen mina ögon så började han bädda upp inne i sägen och då va kl 21.40.. Hihihihi såå han va trött me efter nattens bravader... Tuwa somnade sanbbt även hon va sååå trött, sov klockrent hela natten fram till 6 i morse då hon kom in till oss och ville leka, men det va inte ja pigg på så ja sövde om henne och sedan vaknade vi kl 8 skönt.. Låg och drog oss i sängen och kollade på Bompa.. Sedan frukost..
Kl. 9.45 så klädde vi på oss och gick ut och busade så vi är nyss inkomna från en lek stund utom hus.. Och shit va kallt det är.. Nu har verkligen vintern kommit fast utan snö vill säga.

Dax för lunch här snart sedan ska vi ta bussen till US... Tuwis ska till Allergicentrum.. Och göra massa undersökningar, varför hon har eksem, och hosta bla.. Hela tiden.. Och undersökningen ska ta 2 h står det på kallelsen så vi får väl se hur den går till.. :) Efter besöket så tänkte ja ta en promenix till fia om hon inte har annat för sig vi ska höras sen..

Hör av mig senare hur det har gått.

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0