Tisdag=Plugg

Japp natten har vart så där, eller inte för att Tuwa har hållt på utan hon har sovit som en stock.. Jag har haft problem med magen,. Antingen en till biverknign från sprutan eller ett anfall från min sjukdom.. Svårt att säga vad det e.. För ja mådde illa som faan me och det brukar ja inte göra om det är sjukdomen som sätter igång.. Men eftet ett antal varv till toan så va det klart sen.. Hoppas ja iaf... Ja somnade vid 2.30 ca.. Svårt och sova när man mår illa och nara vill spy även att man inte kan..
Men imorse när ja gick upp så mår ja inte illa mer, inga mer akuta behov på toan.. Bara vrål hungrig, har ätit frukost men magen är fortfarande sååååå hungrig... Sjukt.. Får väl gå ut och ta en macka till..

Har vart och lämnat Tuwa på dagis, hon va inte munter kan ja lova. Pippi började ju på TV:n staxt innan vi skulle gå och det vart ett himla liv när ja stängde av.. Och hon skrek sedan nästan hela vägen till dagis.. Och även när ja skulle gå idag.. Men så fort hon ser nått annat så går det över.. och det är skönt att veta...

Tisdag som sagt, och det menas plugg,plugg och åter plugg.. Och ja ska bara bädda sängarna och sedan sätta på kaffe så börjar ja.. Känner mig ganska säker på cirlkulationen men andningen och sjukdomar är lite si och så me... Men hoppas ja får in det i mitt trånga huvud.. Mogge ska ju förhöra mig sen..

Såg i corren att Bamse ska va på IKANO huset idag mellan 16-20 och vi behöver köpa dagis byxor till Tuwis så ja ska se om ha kan få gå en liten sväng innan det ska bli storhandling udag.. För nu har äntligen pengarna kommit in.. Underbart.. :)

Nehe.. Dax att att bädda..

Måste bara säga att jag har väldens bästa familj, jag älskar dom över allt annat.. Min karl, kärleken till honom e obeskrivlig och kärleken till min bästa och underbaraste dotter är ännu starkar än kärlek kan va... JAG ÄLSKAR DOM.. Jag har kommit på en sak ja vill göra /ge till Mogge i julklapp men ja vet inte om ja vågar.. Även att vi har pratat om det.. Ni som känner oss väl kanske kan tänka sig .. Ja vill, men vågar ja detta ja har i tanken?? Hmmm återstår att se...

Ja Ja får fundera...

Pöss på er



Hos Emelie nere på Salongen när Tuwis skulle klippa sig men ville inte..

Kan man va mer perfekt??

-Nej tror inte det, Mammas finaste


Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej älskade barnbarn!

Hoppas att du får rätsida med dina magproblem,lider med dig gumman ni är alla en så fin familj o lilla Tuwa är sååå söt o go. älskar er puss puss.Vill okså tacka för kortet farfar fick igår,tyvärr kan han inte tacka själv han är inlagd i Kalmar för obsevation har varit sjuk i fjorton dagar men han hälsar så gott o tackar med kramar till er.

2009-11-17 @ 13:36:29
Postat av: fanny

tack såhär hundra år efter för gratulationen... :) har börjat landa o vakna till liv nu ;)



hoppas magen är åp bättringsväg...



kramar fanny

2009-11-18 @ 09:56:26
URL: http://ynnafj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0