Dålig Uppdatering

Ja jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera, men jag har varken tid, ork eller lust känns det som.. Dom få minuterna jag har tar ja tillvara på att umgås med min familj eller tar hand om mig sj...Försökter iag.. :D

Ja vad som händer under mina dagar är inte mycke annat än Jobb, jobb och åter jobb.. Känns som ja jobbar jämt.. Men jobbar ja inte på jobber så jobbar ja hemma.. eller jobbar och jobbar gör allt det som behövs görs i hemmet, så som städa, tvätta, diska, bädda, bädda rent ta hand om katten, ta hand om rabatterna men viktigast av allt ATT UMGÅS MED MIN DOTTER OCH "MAN"...
Igår kväll så jobbade ja till 16, Mogge hämtade upp mig på jobbet så åkte vi gemensamt och hämtade Tuwa på dagis, och hon fick beröm av dagisfröknarna,, Dom hade lekt med plejdolera "eller vad det heter" och hon hade suttit stilla från det att hon fick leran till dom avslutade det och det va ca 45 min.. Så dom trodde inte sina ögon... Mammas duktigt tjeja.. Då bli man stolt kan ja lova och sträcker på sig.. :D Sen va det bara att traska hemmåt i regnet medans Mogge tog bilen hem, hemma bytte vi kläder och bloja sedan ett bart till ÖB för att köpa lite onyttigheter.. Gott.. sedan hem och laga lite mat..TacoPaj bjöds det på åååå det va såå gott.. Tuwis åt mest annanas kan ja lova.. hihiih snuttan..

Idag lördag va det att kliva upp med tuppen me, klockan 7 ringde klockan och va bara att slänga in sig i duschen.. Hihihi Mogge och Tuwa låg och snarkade som aldrig förr.. Ja skulle ju in till körskolan, hihihii Och gå handledarutbildningen.. :) Fia & ja ska ju övningsköra... Hihihii Får väl se hur bra det går men ja tror det kommer gå bra, eller vad tror ni?? Två fnittrande tjejer i en övningskörnings bil, vad säger farbror blå.. :) hihihhi Det va skoj på utbilningen, ja va äldst förutom alla handledare förstås men men..
Fia skjutade hem mig , Tack för det gummsan.. När ja kom hem så sov snuttis så ja la mig på soffan och somnade en stund me, skönt och välbövligt kan ja lova.. Vid 15 så packade vi in oss i bilen och åkte in till stan, Nya BR leksaker hade ju 50% på lego idag men det va helt tomt på hyllorna när vi kom tyvärr.. Så vart inget idag men vi tog en sväng till Lindex me.. Hittade en Mumin klänning till Tuwis som hon ska ha på fotograferingen på måndag på dagis, ett par röda mjuka bamse byxor till dagis och Hello Kitty toffsar.. Blev det.. Sen va det bara hem och packa lite inför kvällen vi va ju bort bjudna.. Hem till familj Eklöf/Haglund... Åkte förbi Maxi på vägen och köpte en blomma som tack.. :D Väl där lite sena, sorry!! Så fick vi mat, mumma... Vilka kockar.. Kyckling i ugn med ädelost på och präsad potatis,,, Det va såå himla gott kan ja lova.... Och kladdkaka till efterrätt.. Inte illa.. Och som vanligt så hade ja inte kameran me mig men fia har så snattar kort från henne imorrn.. :)

Nu sitter vi här i soffan och är helt döda, efter en kväll med en trotts unge,, Hmmm skutt bebis,, Trottsigare än trottsigaste... Usch!! Och värre kommer det antagligen bli.. peppar peppar!!! Men lika mycket ÄLSKAR man henne...

Imorrn så ska Mogge åka och jobba hos Mia & Tratten hjälpa dom med badrummet så dom kan duscha snart i nya huset!! :D
Och ja börjar jobba imorrn me 14.30-21.00 så full rulle igen på en söndag... Vi har det aldrig lugnt längre det är alltid nått.. Har inte rikigt tid för och med varann för när man väl ses så sover man bara... Men snart så är allt som vanligt igen så ska vi ta upp all tid igen som vi har tappat har vi sagt och lovat varann..
Sista veckan på praktiken...

Nää ska krypa nära min man,,,

Tack fia, mange & Ellioth för en mysig lördags kväll även att den vart lite rörig..Hoppas ni inte ångrar er.. :D

 

 


Kommentarer
Postat av: Okana - lyckligaste mamma till juvelen Ajdin

Hej!

Sugen på en ny bloggdesign?

För endast 50 kronor kan du få en fräsh och unik bloggdesign :)

Är du intresserad är det bara att skicka ett mail till [email protected]

I mailet kan du skriva om alla dina önskemål, vilka färger, vilken text, typsnitt mm du vill ha. Vill du ha bilder bifogar du dessa.



Ha en skön dag :)

2009-10-18 @ 10:46:48
URL: http://zlatnaribica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0