Jaha mer prover

Japp läkaren ringde ju igår som sagt, tidigare än beräknat.. Men det gick bra att prata med läkaren när ja va på Tempo.. :) hiiih

Ska berätta vad hon sa: Dom vet ÄNNU inte exakt vad det är mer jag har för sjukdom i tarmen men nått är det, dom har två olika sjukdomar att gå på eller sjukdonar och sjukdomar.. Ja ja.. Det ska komma en specialist läkare från kära huvudstaden och titta på mina bilder och filmen från enoskopin dom gjorde när ja låg inne... Och förhoppningsvis så kommer han se vad det är om inte så kommer ja få göra en ny magnetröntgen av tunntarmen.. För ger dom fel medicin till mig nu så kan det vara skadligt för min lilla tarm och det vill vi inte.. Jag hade oxå ordentlig järnbrist och även nån annan brist på nått i mitt blod så mina blod värden va inte så bra.. :( Så jag fick order om att gå till VC och lämna nya blodprover. Så det gjorde jag idag.. Inget skoj men ja börjar bli van nu.. Men faasan va ont det gör fortfarande att ta prover och dra bort plåster.. AjAjAj... Så ska ha kontakt med läkaren igen om ca 2 veckor får se då vad dom säger... Hoppas på positiva besked nu.. Är trött på detta att gå i ovis het dag ut och dag in.. Men å andra sidan så är det såååå skönt och ÄNTLIGEN fått hjälp.. Så bara det känns skönt..

Hade ju prov idag me i skolan i VoS.. Gick väl så där. ja missade en fråga som aj inte kunde.. Shit.. Men ja hoppas att det andra väger upp mer så ja iaf kan få G.. Och min APU uppgift gick toppen.. Max betyget va G men läraren skrev att ja fick G++ känner mig stolt och det känns toppen bra..

Men idag är det Halloween, pumporna står utanför och lyser så fint.. jag och Tuwis gjorde 2 st igår-... Och hon gillar verkligen att titta på dom och så säger hon... Mamma, pumpa fiin... Hur söt får man va... - Jo världens sötaste... :)
Idag hade dom bakat på dagis , hallongrottor.. Mammas dukitiga tjeja.. Nääähe nu kommer fia & mange med kantareller som aj fått av Fias Mamma Mona.. Tack Tack!!! Sen ska vi vidare ut ill picket och sätta ljus på gravarna... Mogges Farmor och farfar och min gammel farmor och farfar.. DOm ligger alla 4 på Vreta kloser kyrkogård...

Näää ha en toppen fredag och NI rösta rätt ikväll i IDOL....

Pöss på er

http://vikki.blogg.se/images/2007/blodprov_1180597561_23672078.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Nej, nej och åter nej! Halloween är imorgon och har alltid infallit den 31 oktober. I år sammanfaller helgen för firande av Halloween även med Alla Helgons dag (vilket alltid infaller lördagen i tidsspannet 31/10-6/11), med som de senaste århundradena alltid "firats" den 1/11. Utöver denna helgdag finns även Alla Helgons afton, vilket infaller ikväll - dagen för Alla Helgons dag. I engelskspråkiga kulturer kallas dagen "All hallows eve" vilket, om det sammandras bildar... just det: Halloween!

2009-10-30 @ 23:24:54
Postat av: jenny

Hej tjejen!

Du jag tror att jag kan komma på ditt party på onsdag. Min syster & faster kanske vill följa med om det är okej, men det är inte alls säkert, men hör av mig om det. Men är det okej att Jollan följer med för jag har ingen till henne. danne jobbar sent.

Kram

2009-11-01 @ 20:48:38
URL: http://yoymivida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0