Fredag + Lördag

Japp igår va det fredag och det vart en snabb dag i skolan, ja fick VG på andra Uppgiften i MSK... Jippi för det, jag blev glad ... :)

Hämtade Tuwis på dagis vid 13 men hon sov fortfarande så hon vaknade upp hemma så vaart hon överaskad att vi va där.. :) hihihiih

Hostan är inte bättre men hoppas att den blir det snart.. Man ser att hon inte tycker att det är lätt... Hon  har det väldigt jobbigt på nätterna.. Även att sängen är nästan i sittande läge... Peppar Peppar att det blir bättre snart..

Ja somnade i soffan vod 20.30 igår, vet inte vad det va med mig men ja mådde inte 100.. Mådde lite illa och ont i huvuet men idag mår ja kalas...  Mamma rigde vid 22 tiden och väckte mig men det gjorde ingt.. Hon berättade att min lillasyster ligger på sjukhuset... Men svårt och andas och dom misstänker propp.. Men bebbis mår bra och det är ju nått posetivt...

Nu ska ja och Tuwis till Bomässan i Cloetta Center med Fia, Ellioth och Mange sen så åker ja till US till petra och i kväll kommer Mamma & Leffan hit och äter Tacos och umgås lite..

Nää måste sticka

Pöss på er



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0